داستان شروع شرکت های برتر ایرانی (قسمت اول): تاریخچه و بیوگرافی صنایع غذایی بهروز 

به اولین قسمت از سری مقالات 【 101 تاریخچه که قبل از مرگ باید بخوانید 】خوش اومدین. تو این مقالات قرار داستان موفقیت شرکت های برتر ایرانی رو با هم بررسی کنیم پس اگه قسمت‌های قبلی رو از دست دادین از این قسمت (داستان شروع) میتونید این قسمت‌های رو هم بررسی کنید.

از اینجا شروع می کنیم که

صنايع غذايي بهروزنيك در سال ۱۳۵۶ كار خود را آغاز كرد .

اين كارخانه در يك منطقه صنعتي و در كيلومتر ۱۵ جاده كرج قزوين قراردارد .

كل مساحت آن حدود ۲۰ هزار متر مربع بوده كه قريب ۵ هزار متر مربع را سالن هاي توليد ، ساختمان اداري ، انبارهاي مواد اوليه ، سردخانه ها و مركز تحقيقات به خود اختصاص داده . تعداد كل كاركنان اين واحد در فصل توليد حدود ۲۵۰ نفر است كه تقسيم بندي آنان بر اساس ميزان تحصيلات شامل كارشناس تا دكترا ۳۱ نفر فوق ديپلم و ديپلم ۴۳ نفر و بقيه زير ديپلم است .

توليدات شركت صنايع غذايي بهروز نيك در حال حاضر رب گوجه فرنگي، انواع سس، كنسروجات ، انواع شور، ترشي، انواع مربا، آبليمو و….است.

چرا این بیوگرافی رو نوشتم؟

خب با این شروع می کنم.

سلام من سعید دین‌محمدی هستم از آکادمی مشاغل جایی که به شما کمک می‌کنیم کسب‌وکار خودتان را انتخاب و اون رو راه‌اندازی کنید.

من به دیگران کمک می کنم رویاهاشون رو به حقیقت تبدیل کنن.

رویاهای که نسبت به اعتقادی که به خودشون دارن می تونه کوچیک یا بزرگ باشه.

من با نوشتن داستان شروع  که در قالب زندگینامه چهره های موفق و شرکت های برجسته هستش سعی دارم این جمله کوچیک ولی مهم رو به شما انتقال بدم.

دیگران با شرایط حتی بدتر از شما تونستند پس شما هم می تونید.

امیدوارم بعد از خوندن این زندگینامه یه تصمیم جدی برای زندگیت بگیری و هدفت رو پیدا کنی.

من می تونم تو این راه در کنارت باشم و بهت کمک کنم.

پس اگه تو انتخاب شغل و مسیر کارآفرینیت نیاز به کمک داری تا بدونی چه شغلی مناسب هستش ( انتخاب شغل طلایی) رو کلیک کن و اگه می دونی چه کاری رو می خوای شروع کنی ولی نمی دونی از کجا ( ایده کسب و کار) رو کلیک کن .

و اگه دوست داشتی کلا بیشتر با ما آشنا بشی تا بهتر مسیرت رو انتخاب کنی کافیه روی ( آکادمی مشاغل ) کلیک کنی.

خب بریم سراغ داستان شروع گری وی , ببینیم از کجا شروع کرد و به کجا رسید.

 

چند تا ویدئو عالی از صنایع غذایی بهروز ببینیم

 

 

 

 

 

در حال تکمیل است…
0 0 رای ها
امتیاز دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها