راهنمای راه اندازی پرورش حشرات مفید
پرورش حشرات مفید یکی از راههای بدون خطر و ارگانیک برای کنترل آفات است. همانطوری که میدانید هر روزه با موارد زیان بار جدیدی از سموم کشاورزی روبهرو هستیم و مصرف سموم کشاورزی به دلیل خطرات زیان باری که دارد زیاد توصیه نمیشود. به همین خاطر در سالهای اخیر توجه ویژهای به پرورش حشرات مفید شده است و به ما در تولید محصولات ارگانیک کمک میکند.
با استفاده از رهاسازی حشرات مفید در مزارع و باغات و گلخانه ها میتوانید تا ۹۰ درصد در کاهش محصولات کشاورزی صرفهجویی کنید. در این بین حشرات زیادی وجود دارد که میتوان برای کنترل آفات استفاده کرد. مثلا زنبور براکون یکی از این حشرات است که به علت قدرت بسیار خوبی که در کنترل آفت کرم گوجه فرنگی و همچنین پیله خوار نخود دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
زنبور براکون میتواند نیاز مزارع گوجه فرنگی به سموم شیمیایی را به صفر برساند.
حشرات زیادی برای کنترل آفات استفاده میشود، بیشترین این حشرات شامل:
- کفشدوزک ها
- بالتوری سبز یا کریزوپا
- شیخک
- مگس های گل یا سیرفیده
- پشه شته خوار
- سن های گل اورئوس
- کنه های شکارگر
و … می شوند.
ما در ادامه به بررسی بیشتر پرورش حشرات مفید برای کنترل آفات خواهیم پرداخت. پس همراه ما باشید.
درآمد پرورش حشرات مفید چقدر است؟
درآمد پرورش حشرات مفید با توجه به نوع این حشرات میتواند متغیر باشد، همچنین سطح پرورش شما و تعداد تولید نقش به سزایی در میزان درآمد ماهانه پرورش حشرات مفید دارد.
برای رسیدن به درآمد بالا در شغل پرورش حشرات مفید لازم است تا نیاز بازار کشاورزی را به انواع حشرات بسنجید و سپس اقدام به پرورش در راستای نیاز بازار کنید.
سود پرورش حشرات مفید چقدر است؟
برای کسب سود از پرورش حشرات باید بدانید چه حشره ای در چه زمانی نیاز بازار است تا بتوانید تمام آنچه را که پرورش میدهید به فروش برسانید.
به همین جهت بهتر است که پیش از ورود به این کسب و کار بتوانید با مراحل آن آشنایی کامل داشته باشید تا در اثر آزمون و خطا متضرر نشوید.
راهنمای انتخاب شغل پرورش حشرات مفید
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی پرورش حشرات مفید چقدر است؟
راه اندازی مزرعه پرورش حشرات مفید را میتوان در ابعاد گوناگون راه اندازی کرد اما برای رسیدن به سودآوری کافی لازم است تا این کسب و کار را در ابعاد یک گلخانه شروع کنید.
اگر خود گلخانه دارید می توانید بخشی از فضای کاری خود را به این کسب و کار اختصاص دهید تا هم در هزینه اولیه شما صرفه جویی شود و هم محیط مناسبی برای رشد و پرورش حشرات مفید داشته باشید.