کابینت سازی
آیا این شغل مناسب شما هست؟
اگه مطمئن نیستی ما راه حل مناسبی داریم تا بهترین شغلِ مناسبِ خودت رو انتخاب کنی
0%
میزان رضایت
0%
میزان سود
0%
پیشرفت بازار
راهنمای صفر تا صد راهاندازی شغل کابینت سازی【 آموزش راه اندازی کابینت سازی به زبان ساده】
بخش های مختلف این مقاله : معرفی شغل کابینت سازی + راهنمای انتخاب شغل کابینت سازی + آموزش راه اندازی کابینت سازی + هر آنچه بعد از راه اندازی کابینت سازی ( هک رشد ) نیاز دارید.
ما تنها شغل کابینت سازی را معرفی نمی کنیم بلکه ۰ تا ۱۰۰ راه اندازی کابینت سازی را از خرید تجهیزات و ملزومات تا شیوه کار و درآمد با شما هستیم .
شغل کابینت سازی
کابینت جزء جدانشدنی آشپزخانههای امروزی است و اهمیت بسیاری در زیبایی آشپزخانهها دارد.
امروزه با طراحی مناسب کابینت از کوچکترین فضاهایی که در آشپزخانه وجود دارد، بهترین استفاده را میبرند و بسیاری از لوازم موردنیاز را در آنجا بهگونهای بسیار زیبا و مفید جاسازی میکنند.
با رشد صنعت ساختمانسازی و تغییر سبک زندگی افراد باشد. به هر صورت سبک زندگی افراد بر ظهور و رشد مشاغل مختلف تأثیر میگذارد. در سالهای اخیر کابینت سازی یک شغل پردرآمد شناخته میشود.
بر این اساس، کابينت سازي از مشاغلی است که همواره موردنیاز جامعه خواهد بود.
اگر فرد با دقت و تمرکز بالایی باشید و به کابینت سازی هم علاقه داشته باشید و قصد این را دارید وارد شغل سودآوری شوید شغل کابینت سازی با MDF مناسب خود شماست.
اگر شما هم در فکر راه اندازی کارگاه کابینت سازی ام دی اف هستید پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
شما هم اکنون بهترین متخصصین راه اندازی کابینت سازی را در کنار خود خواهید داشت پس بهتر است آب را از سرچشمه بنوشید.
در ادامه سراغ فرمول چرتکه (فرمول شماره 1 انتخاب شغل ) برای کابینت سازی می رویم , فرمول چرتکه به پنج سوال مهم درباره این شغل جواب خواهیم داد.
- سود کابینت سازی چقدر است؟
- درآمد کابینت سازی چقدر است؟
- سرمایه اولیه راه اندازی کابینت سازی چقدر است؟
- مزایای شغل کابينت سازي چیست؟
- معایب شغل کابينت سازي چیست؟
چرتکه کابینت سازی مسیر را برای شما هموارتر خواهد کرد چون جواب تمام سوالات شما در مورد راه اندازی شغل کابینت سازی را دراختیارتان قرار خواهیم داد. این روش ماست (راه اندازی کابینت سازی بصورت ۰ تا ۱۰۰)
راهنمای مقاله : ما تنها شغل کابينت سازي را معرفی نمی کنیم . این مقاله تا انتها سه بخش دارد , راهنمای انتخاب شغل کابينت سازي ( سطح یک ) , آموزش راه اندازی شغل کابینت سازی ( سطح دو ) و هر آنچه بعد از راه اندازی کابینت سازی نیاز دارید ( سطح سوم)
هر آنچه برای راه اندازی کابینت سازی نیاز دارید در این مقاله در اختیار شماست پس تا انتهای مقاله ادامه دهید.
سوالات متداول درباره شغل کابینت سازی با MDF
درآمد کابینت سازی چقدر است؟
پشتیبانی آکادمی
اولین سوال پر تکرار در این شغل میزان درآمد کابینت سازی است در ادامه به این سوال جواب خواهیم داد.
بررسی درآمد شغل کابینت سازی
به مجموع پولی که به واسطه یک کسبوکار بدست می آید درآمد گفته می شود . فرمول چرتکه ، درآمد شغل کابینت سازی رو از 2 وجه بررسی می کند.
درآمد مستقیم کابينت سازي
شیوه درآمدزایی کابينت سازي بر پایه تولید کالا می باشد و درامد مستقیم آن همان درآمدی است که بر اساس فعالیت اصلی این شغل بدست می آید ضریب 8 از 10 را به خودش اختصاص میدهد که این میزان درآمد این کسبوکار را جزء مشاغل درآمد بالا قرار می دهد.
درآمد غیر مستقیم کابينت سازي
درآمد برخی از کسب و کار ها مثل کابينت سازي نه تنها از طریق فعالیت اصلی خود یعنی ساخت کابینت با ام دی اف بدست می آید بلکه از طریق فعالیت های جانبی مثل اجاره قسمتی از کسب و کار، تبلیغات ، نوسانات قیمتی و غیره حاصل می شود.
برای اینکه بیشتر در مورد فرمول چرتکه درآمد کابینت سازی ( مستقیم / غیر مستقیم ) بدانید کافی است این مقاله را ادامه دهید و تحلیل درآمد را در سطح یک این شغل ببینید.
سود کابینت سازی چقدر است؟
پشتیبانی آکادمی
دومین سوال پر تکرار در این شغل میزان سود کابینت سازی است در ادامه به این سوال جواب خواهیم داد.
بررسی سود شغل کابینت سازی
سود هر کسبوکار مساوی با درآمد منهای هزینه است .فرمول چرتکه ، سود شغل کابینت سازی رو از 3 وجه بررسی می کند.
سود کالا یا خدمات:
سود فروش کالا ها در شغل ام دی اف نزدیک به 50 درصد است که این درصد رو از نظر سود کالایی در رده زیاد سودآوری در میان کسب و کار ها قرار می دهد.
سود کسب و کار:
سود شغل کابينت سازي نزدیک به 45 درصد است که با توجه به پایین بودن نسبت به سود کالا یا خدمات نشان دهنده هزینه عملیاتی بالا است.
سود نسبت به دارایی:
سود سرمایه گذاری هر کسب و کاری مثل کابينت سازی باید با توجه به یک الگو سنجیده شود تا مشخص شود این شغل سودآور است یا نه؟
ما مبنای این الگو را میزان سود بانکی در نظر میگیریم که در حال حاضر 18% است یعنی هر صد میلیون هجده میلیون سالانه و یک میلیون پانصد ماهانه
میزان سود سرمایه گذاری در شغل ام دی اف در حالت استاندارد فعالیتی ( یعنی درست کار کنی) : 30% هست که این یعنی شغل کابينت سازي سودآور است و در رده مشاغل با سودآوری بالا قرار میگیرد.
برای بررسی بیشتر فرمول چرتکه سود شغل کابینت سازی می توانید به ادامه این مقاله در سطح یک مراجعه کنید.
سرمایه اولیه راه اندازی کابینت سازی چقدر است؟
پشتیبانی آکادمی
سومین سوال پر تکرار در این شغل میزان سرمایه اولیه کابینت سازی است در ادامه به این سوال جواب خواهیم داد.
سرمایه راه اندازی شغل کابینت سازی
هر کسب و کاری برای شروع فعالیت و راه اندازی خود نیاز به سرمایه اولیه جهت خرید تجهیزات و زیرساخت و غیره دارد. فرمول چرتکه سرمایه اولیه کابینت سازی رو از 3 وجه بررسی می کند.
سرمایه لازم برای راه اندازی کابینت سازی
باید این را بدانید که سرمایه اولیه کابينت سازي نسبت به حجم فعالیت متغیر است (حداقل / حداکثر) ولی در حالت استاندارد و معمول ، سرمایه لازم آن نسبت به دیگر کسبوکارهای موجود در این رسته نمره 7 از 10 را دریافت می کند و جزء مشاغل با سرمایه اولیه کم لحاظ می شود.
لیست کامل تجهیزات راه اندازی کابینت سازی و میزان دقیق سرمایه لازم آن در ادامه و در سطح اول موجود می باشد.
سرمایه در گردش کابينت سازي
در کنار تجهیزات و امکانات ثابت و اولیه شغل کابينت سازي ، راه اندازی آن و ادامه فعالیت آن نیازمند تامین محصولات و مواد اولیه و پرداخت هزینه های جاری این شغل می باشد ، در واقع نیازمند منابع مالی دیگری است که بخشی از سرمایه اولیه راه اندازی این شغل به حساب می آید ، این میزان در ادامه و در سطح دوم این شغل عنوان شده است.
سرمایه در گردش این شغل در مقایسه با مشاغل هم رسته خود در بازار از جمله مشاغل با سرمایه در گردش زیاد محسوب می شود.
سرمایه انسانی
سرمایه یک کسب و کار صرفاً پول و منابع مالی نیست ، یکی از مهمترین سرمایه های هر کسبوکاری مثل کابينت سازي ، نیروی انسانی آن است .
سه نکته در مورد کارکنان و نیروی فعال در این شغل وجود دارد که از این قرار است.
اول اینکه شغل ام دی اف یکی از مشاغلی است که نسبت به حجم فعالیت های خود برای راه اندازی به نیروی انسانی متوسطی نیازمند است.دوم اینکه معمولا در شغل کابينت سازي این نیروها بر حسب میزان تخصص, متخصص و نیمه حرفه ای می باشند و سومین نکته اینکه اهمیت نیروی انسانی جهت فعالیت و راه اندازی این شغل نسبت به مشاغل دیگر زیاد می باشد.
مزایای شغل کابينت سازي چیست؟
پشتیبانی آکادمی
سوال پرتکرار بعدی در این شغل اطلاع از مزایای شغل کابينت سازي است در ادامه به این سوال جواب خواهیم داد.
مزایا شغل کابینت سازی
با انتخاب شغل کابینت سازی وارد دنیای خویش فرمایی و کارآفرینی می شوید پس لازم است برای یک تصمیم بهتر و قبل از انتخاب نهایی , مزایای این شغل رو باهم بررسی کنیم.
استقلال :
یکی از بهترین خوبی ها و مزایای این شغل و به طور کلی کارآفرینی استقلال کار شماست. با راه اندازی کابينت سازی شما رئیس خود هستید ، کسی نمیتواند شما را اخراج کند و در تصمیمات آزادی عمل دارید.
سبک زندگی :
از دیگر مزایای شغل ام دی اف می توان به سبک زندگی جدید اشاره کرد، با راه اندازی این شغل شما تصمیم می گیرید که کی ، کجا و چگونه و چه میزان در کسب و کار خود زمان بگذارید و این یعنی سبک زندگی منحصر به فرد شما !
درآمد بیشتر :
سومین مزیت از مزایای این شغل و خوبی این کسبوکار این است که درآمد شما می تواند بیشتر از زمانی باشد که برای شخص یا کسب و کار دیگر کار می کنید و هر چقدر بیشتر و سخت تر کار کنید سود آن نصیب خودتان خواهد شد.
یادگیری :
چهارمین مزیت از مزایای این شغل این است که شما در تمامی جنبه های کسب و کار خود درگیر خواهید شد و این بهترین فرصت برای یادگیری و پیشرفت شما در این شغل است.
تمرکز در تخصص :
پنجمین مزیت از مزایای این شغل این است که شما صاحب کسبوکار هستید و می توانید دقیقا متناسب با مهارت ها و دانش خود آن را انتخاب کنید و دقیقا در زمینه ای کار کنید که واقعا از آن لذت می برید.
رضایت فعالین :
ششمین مزیت از مزایای این شغل این است که طبق نظرسنجی که از فعالین شغل کابينت سازي شده ، بیش از 85 درصد کابینت کاران از این شغل رضایت کامل داشتهاند و این یک دید مناسب از آینده شغلی کابینت و ام دی اف به شما خواهد داد.
سهولت در راه اندازی:
هفتمین مزیت از مزایای کابينت سازي این است طبق بررسی های انجام شده ، راه اندازی کابينت سازي از سهولت راه اندازی بالا برخوردار است که این یعنی شما مسیر راحتی جهت راه اندازی کارگاه کابينت سازی خواهید داشت.
برای بررسی بیشتر و دسترسی به مزایا و معایب شغل کابينت سازی و اطلاعات راه اندازی آن مقاله را ادامه داده و وارد سطح یک شوید.
معایب شغل کابينت سازي چیست؟
پشتیبانی آکادمی
سوال پرتکرار بعدی در این شغل اطلاع از معایب کابينت سازي است در ادامه به این سوال جواب خواهیم داد.
معایب کابینت سازی
خب مسلماً در کنار مزایا هر شغلی مثل شغل ام دی اف معایبی هم خواهد بود ، در ادامه به بررسی کامل تر معایب کابینت سازی خواهیم پرداخت.
ریسک مالی :
اگر بخواهیم در مورد معایب کابينت سازي و به طور کلی کارآفرینی صحبت کنیم اولین مورد ریسک مالی راه اندازی کابينت سازي است. برای شروع این شغل مسلماً به سرمایه اولیه نیاز دارید که ممکن است به سختی آن را تهیه کنید، ممکن است اوضاع خوب پیش نرود و تا چند مدت درآمد مناسبی بدست نیاورید و شاید ضرر کنید و…
فشار کاری :
یکی از معایب شغل کابينت سازي (Cabinet making) فشار کاری این شغل است. به عنوان صاحب کسبوکار مجموعه ای گیج کننده از چیزها وجود دارد که باید نگران آن باشید از قبیل رقبا ، نیروی کار ، قبض ها ، خرابی تجهیزات و غیره ، اینها دقیقا رنج هایی است که برای رسیدن به درآمد بیشتر باید تحمل کنید.
فشار زمانی :
یکی دیگر از معایب کابينت سازي فشار زمانی این شغل است . اگر چه در مزایای کابينت سازي گفتیم که آزادی عمل از جمله مزایای این شغل است. باید این را هم بدانید که اگر در ادامه و بعد از راه اندازی در کسب و کارتان از سیستم سازی استفاده نکنید ، مسلماً درگیر بُعد دیگری از آزادی می شوید به اسم فشار زمانی ، یعنی اینکه درست است دیگر لازم نیست از کسی مرخصی بگیرید ولی حجم کاری کسب و کارتان به حدی خواهد رسید که دیگر فرصت مرخصی را نخواهید داشت سپس باید این واقعیت را قبول کنید که راه اندازی کابينت سازي وقت گیر است البته اگر نتوانید از ابزار مدیریتی مثل سیستم سازی درست و اصولی استفاده کنید.
وظایف نامطلوب :
یکی از معایب این شغل انجام کارهایی است که ممکن است انجام آن ها را دوست نداشته باشید مثل اخراج کارکنان ، مدیریت کارکنان و غیره و حتی انجام کوچکترین کارهای کسب و کار مثل تمیزکاری ، باید این را بدانید که با راه اندازی شغل کابينت سازي مسئولیت انجام و نظارت بر تمام کارهایی که باید انجام شوند با شماست و گاهی ممکن است مجبور باشید کم کاری دیگران یا معایب کسب و کارتان را خودتان برطرف کنید تا یک کارگاه بی نقص داشته باشید
اگر چه این بخش به معایب و مشکلات راه اندازی کابينت سازي اشاره کردیم ، باید به این موضوع هم اشاره کنیم که با وجود این معایب طبق آماری که از مصاحبه ی حضوری فعالان شغل کابینت و ام دی اف داریم، اکثر صاحبان این شغل از تصمیم خود برای راه اندازی کارگاه کابينت سازي راضی هستند و مشکلات را جزئی از روند موفقیت خود می دانند.
برای بررسی و دسترسی به مزایا و معایب شغل کابينت سازي و اطلاعات راه اندازی آن مقاله را ادامه داده و وارد سطح یک شوید.
0 تا 100 راه اندازی کابینت سازی
پشتیبانی آکادمی
صفر تا صد مسیر راه اندازی شغل کابینت سازی به صورت زیر است
راهنمای گام به گام راه اندازی شغل کابنیت سازی
اگر به این شغل علاقمند شدهاید و به فکر راه اندازی کابينت سازي هستید. در ادامه 0 تا 100 راه اندازی کابینت سازي را در 3 سطح در اختیارتان قرار داده ایم.
سطح یک : راهنمای انتخاب شغل کابينت سازي
سطح دو : آموزش راه اندازی کارگاه کابینت سازی
سطح سوم : هر آنچه بعد از راه اندازی کابینت سازی نیاز دارید.
برای دسترسی به هر سطح کافی است این مقاله را به سمت پایین ادامه دهید.
محدودیت دسترسی به ادامه مقاله
ادامه محتوای این مقاله به صورت عضویت ویژه در دسترس شما خواهد بود.
از حمایت شما سپاسگذاریم
دسترسی
اعضای ویژه سایت
شروع شد.
با عضویت درسایت به چه چیزی دسترسی پیدا می کنید
یک پیشنهاد ویژه برای شما داریم
ایمیل خود را وارد کنید و همین الان 15% تخفیف بگیرید
Hours
Minutes
Seconds
بهترین ایده ها در اختیار شماست
برای هر شغل بهترین متخصصین و فعالین آن شغل را در کنارمان داشته ایم
هر آنچه برای ورود و موفقیت در این شغل نیاز دارید
با شما به اشتراک گذاشته ایم
ما با هزاران صاحب کسب و کار و کارآفرین و با ده ها مربی کسب و کار همکاری کرده ایم تا به این پایگاه بزرگ اطلاعاتی برسیم.
این اطلاعاتی از کف بازار و کاملا کاربردی است که به شما کمک می کند تا :
شغل مناسب خود را انتخاب کنید
و اون شغل رو راه اندازی کنید
و در اون شغل به درآمد مناسب برسید.
بیش از 300 ایده کسب و کار ایرانی
همگی با دسترسی کامل در اختیار شماست
راهنمای راه اندازی رسته های مختلف
هر اطلاعاتی که در مورد راه اندازی به آن نیاز دارید
راهنمای دریافت پروانه کسب
راهنمای خرید تجهیزات
راهنمای انتخاب مکان مناسب
راهنمای تخصیص سرمایه
راهنمای اجرای دکوراسیون
راهنمای خرید محصولات
و سوالات تخصصی که ممکن است در ذهن شما هم باشد پاسخ داده ایم
راه اندازی کسب و کار , پایان کار نیست.
و این جای است که 80 درصد کسب و کار ها در آن شکست را تجربه می کنند
ما برای روند ادامه کسب و کار و موفقیت در آن هم برنامه داریم.
تفاوت بزرگ بین کسب و کارهای موفق با ناموفق نداشتن روند مناسب است.
ما تمام اطلاعات مناسب برای مدیریت کسب و کارتان را در اختیارتان قرار می دهیم.
آیا در انتخاب شغل مناسب خود مشکل دارید؟
راهنمای انتخاب شغل طلایی در اختیار شماست
با راهنمای انتخاب شغل طلایی می توانید مناسب ترین شغل براساس داشته های خودتان را پیدا کنید
قدم به قدم از شناخت داشته هایتان تا تطبیق آن با شغل مناسب در کنارتان هستیم
این رودخانه همیشه در جریان است
ما هر روز افراد جدید را در این شغل در کنار خود خواهیم داشت و اطلاعات جدیدی را اضاف می کنیم
و شما به تمام آنها دسترسی خواهید داشت.
میلیون ها تومان صرفه جویی کنید!
ما تمام چیزی که نیاز دارید را یکجا در اختیارتان قرار می دهیم و دیگر لازم نیست برای تک تک آنها هزینه های زیادی را پرداخت کنید.
105 هزار بازدید ماهانه
1000 ساعت آموزش
22 هزار مشترک فعال
1012 نمونه واقعی
به نظرم از بهترین و مفید ترین سایت های ایرانی هستید. خیلی به من کمک کردین و ممنونم لطفا پرقدرت ادامه بدین
امین جعفری
من رو از سرگیجه نجات دادین .ممنونم
رویا همتی
من ایده ام رو پیدا کردم و مشغول راه اندازی هستم.ممنون از آموزش ها و پشتیبانی خوبتون
علی فرد
همین الان شروع کنید