راهنمای راه اندازی سالن پرورش قناری
زمینه ی شغلی پرورش پرندگان زینتی یکی از مشاغل زود بازده و پردرآمد است , که برای شروع نیاز به سرمایه زیادی ندارد و می توان برای شروع با سرمایه کم آغاز کرد , فقط کافی است علاقه داشته باشید.
در ادامه به یک سالن پرورش پرندگان زینتی (قناری) نیاز دارید و بعد از آن تجهیزات سالن پرورش پرندگان زینتی را خریداری کرده و تعداد جفت پرنده مورد نظر را تهیه کنید ,
برای پرورش پرندگان زینتی کوچک نیاز به مزرعه پرورش ندارید , بلکه از یک اتاق کوچک هم می توان کار را شروع کرد .
قناری چه در داخل و یا چه در خارج از کشور بسیار پر تقاضا می باشد، وجود مغازه های گوناگون پرنده فروشی خود گویای این مطلب است. خرید و فروش پرنده به قدری پر رونق است که تجارتی با گردش مالی فراوانی ایجاد کرده است.
پرورش قناری از ظرفیت بالایی در کشور برخوردار است و تولید و تکثیر آن می تواند فرصتی مناسب برای سرمایه گذاری و اشتغال زایی باشد
درآمد پرورش قناری چقدر است؟
پرورش قناری به دلیل مزایایی از قبیل درآمدزایی بالا، بازار عرضه و تقاضای خوب، کم دردسر بودن پرورش در مقایسه با سایر ماکیان و نیاز به سرمایه و تجهیزات پایین توانسته مقبولیت گستردهای را در بین افراد جامعه پیدا کند.
درآمد ماهیانه در این کار خیلی متغیر است. فروش قناری فصلی است یعنی نصف سال فروش است و نصف سال و در دوران جوجهکشی فروش متوقف می شود، ولی به طور متوسط درآمد من بین ماهی هشت تا ده میلیون است، البته این ها همه در حالی است که ضرر نکنم.
سود پرورش قناری چقدر است؟
جوجه کشی قناری، یکی از مشاغل پر سود است؛ زیرا تخم قناری و نوزاد قناری، به شدت پرطرفدار است و بازار بسیار خوبی دارد. شما برای شروع کار جوجه کشی قناری، به تخصص اولیه خاصی نیاز ندارید.
راهنمای انتخاب شغل پرورش قناری
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی سالن پرورش قناری چقدر است؟
بسیاری از مشاغل، حتی مشاغل خانگی برای شروع به سرمایه زیادی نیاز دارند که خیلی از افراد نمی توانند در این زمینه سرمایه گذاری کنند.
این در حالی است که پرورش قناری به تجهیزات زیاد و گران قیمتی نیاز ندارد، حتی با 50 میلیون تومان می توان کار پرورش قناری را راه اندازی کرد و به سود قابل توجهی دست یافت.
برای پرورش 300 عدد قناری یا 50 جفت قناری به سالی در حدود 40 متر نیاز است
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
مزایای پرورش قناری چیست؟
- کار در محیط پرورش قناری باعث کاهش استرس و ایجاد حس آرامش می شود
- پرنده قناری بازار مصرف بالا و تقاضای مناسبی در بازار دارد
- گرچه هر حرفه ای سختی و دردسرهای خاص خود را دارد و این قاعده در مورد پرورش قناری نیز جاری است؛ اما به نسبت برخی از مشاغل دردسرهای کمتری دارد.
- یکی از مهمترین مزایای پرورش قناری این است که با سرمایه ای نه چندان زیاد می توان به درآمد قابل قبولی رسید.
معایب پرورش قناری چیست؟
- نگهداری قناری ها کار دشواری است و نیاز به سرکشی روزانه حداقل دوبار دارد
- نمیتوان پرنده ها را تنها گذاشت (مثلا برای دو روز به مسافرت بروید) حتما باید کسی مراقب پرنده ها باشد
- پرورش قناری قوانین خاصی دارد، از لحاظ بهداشتی، از نظر تعداد قناری و دستگاه اتوماسیون باید قوانینی را رعایت کرد.
- اگر تعداد قناری بر حسب متراژ بیش از اندازه باشد به مشکل میخوریم، چون بسته به تعداد باید تهویه سالن و تعداد قفسها را تنظیم کرد.
- ریسک این کار خیلی بالاست. اصطلاحاً پرورش دهندگان میگویند که قناری یک مشت پر است، با یک باد ممکن است که از بین برود. با یک آفت و مریضی سریع بمیرد،
- قناری را میتوان با مرغداری مقایسه کرد. یک ویروس و مریضی در مرغداری بیفتد، سریع تکثیر میشود. انواع و اقسام بیماریها و مریضیها در قناری آفت است. خدای نکرده اگر یک قناری مریضی بگیرد، همه دچار آن مشکل میشود.