راهنمای راه اندازی شغل صرافی
شغل صرافی چیست؟
صرافی به محلی گفته میشود که افراد به جهت خرید و فروش ارزهای مختلف مانند دلار، یورو، فرانک، لیر و … به آن مراجعه میکنند و در واقع صرافي کار تبادل پول را انجام میدهد. در کار خرید و فروش ارز در صرافي ها بسیاری از صرافان به خرید و فروش سکه نیز مشغول هستند. از سوی دیگر شغل صرافی واسطه بین بانک مرکزی برای تهیه ارز واردات، ارز تولیدکنندگان و ارز تجاری نیز هستند. در حال حاضر با توجه به نوسانات ارزی و همچنین حجم معاملات بالا و کامزدی که در خرید و فروش ارز انجام میشود شغل صرافی به یکی از مشاغل پردرآمد در کشور ما تبدیل شده است.
چگونه وارد شغل صرافی شویم؟
به طور کلی در شغل صرافی به دو صورت کار میکند، در روش اول صرافي صرفاً به خرید و فروش ارز میپردازد و در روش دوم صرافي ها علاوه بر خرید و فروش ارزی که انجام میدهند به مبادرات ارزی و انتقال پول و ارز بین کشورهای مختلف تحت قوانین مشخص نیز خواهند پرداخت. برای راه اندازی صرافی نیاز به اخذ مجوازات لازم از سوی بانک مرکزی است.
در واقع بانک مرکزی فقط در معاملات بزرگ ارزی نقش مستقیم خود را ایفا میکند و سایر خرید و فروش ها ارز بصورت محدود را به صرافي ها سپرده است. بنابراین ما نیز در ادامه این مقاله به بررسی راه اندازی صرافی خواهیم پرداخت پس همراه ما باشید.
درآمد صرافی چقدر است؟
سود صرافی چقدر است؟
راهنمای انتخاب شغل صرافی
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی صرافی چقدر است؟
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
یکی از موارد مهم در سرمایه اولیه برای راه اندازی صرافی اعطای تضمین مالی به بانک مرکزی برای شروع فعالیت صرافی است صرافيها تضامني موظف به ارايه ضمانت نامه بانکي بدون قيد و شرط حسـن انجـام تعهد يا گواهي مسدودي حساب سپرده بانكي به نفع بانک مرکزي در قبال دسـتورات نظارتي بانک مرکزي، به ميزان حداقل ۵۰ درصد آخرين سرمايه ثبتي صرافي ميباشند.
در کنار این تضمین مالی راه اندازی صرافی به هزینه های دیگر مانند اجاره و یا خرید مکان اداری با ضریب امنیتی بالا، ایجاد گردش مالی و نقدینگی لازم، خرید تجهیزات اداری، کامپیوتری، دکوراسیون و … نیز نیاز دارد.