راهنمای راه اندازی فست فود
شغل فست فود یا همان شغل ساندویچی یکی از پرطرفدارترین کسب و کارهایی است که طی چند سال اخیر مورد توجه قرار گرفته است، شغل فست فود از جمله مشاغل و کارهایی است که به دلیل تقاضای زیاد به این شغل در کشور و همچنین استقبال مشتریان از غذای حاضری فارغ از بزرگی و کوچکی یا نوع دیزاین خود، مشتریان به خصوص خود را دارند.
در سالهای اخیر با توجه به رشد جمعیت و نیاز هر چه بیشتر مردم به تنوع غذایی، رشد شغل فستفود و ساندویچی گستردهتر شده است و متقابلاً همین امر باعث تغییر ذائقه مردم شده و گرایش آنها را به این نوع از محصولات غذایی افزایش داده است.
درآمد فست فود چقدر است؟
شغل فست فودی و بهطورکلی عرضه و تقاضای تغذیه همانطور که در ابتدای بحث مورد بررسی قرار گرفت به دلیل عدم ورود قدرتهای جهانی در بازار داخل و عدم توجه به برندینگ در فست فود های داخلی ( البته به غیر از چند نمونه محدود که میتوان از آنها نام برد) معمولاً فارغ از برند و کمپانی ارائه دهنده محصول می تواند در مدت کوتاهی با رعایت موارد اولیه در مشتری مداری و حفظ کیفیت و همچنین استراتژی قیمتی و رقابتی مناسب در کسب و کار خود موفق شده و به سود دهی مناسبی برسند.
سود فست فود چقدر است؟
شغل فست فودی و اغذیه فروشی فارغ از نوع استراتژی مدیریت مالک مجموعه ، سوددهی نسبتاً مناسبی داشته و یکی از دلایل توجه بیش از پیش به این حرفه ، بازدهی مالی نسبتاً خوب این شغل نسبت به سرمایه گذاری انجام شده میباشد ،اکثر صاحب نظران عرصه کسب و کار سود فست فود را بالغ بر 30 تا 50 درصد دانستند و با توجه به اینکه شیوه فروش به صورت نقدی صورت میگیرد گردش مالی بسیار مناسب بوده و نیاز به گردش مالی جاری زیادی در این کسب و کار نسبت به موارد گفته شده دیگر نیست.
راهنمای انتخاب شغل شغل فست فود
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی فست فود چقدر است؟
شغل فست فود نیازمند تهیه مغازهای با ابعاد و موقعیت مناسب است که این موضوع نقش مهمی در تعیین میزان سرمایه اولیه مورد نیاز فست فودی شما دارد.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید تجهیزات | 150 میلیون تومان | 2 میلیارد تومان |
دکوراسیون و لوازم | 100 میلیون تومان | 1 میلیارد تومان |
مواد اولیه | 10 میلیون تومان | 50 میلیون تومان |
مکان راه اندازی فست فودی از نظر موقعیت رفت و آمد مردم و شلوغی اطرافش بسیار مهم است زیرا اکثریت مردم ترجیح میدهند از محلهایی غذای خود را تهیه کنند که فروش بالایی داشته باشد تا خیالشان از بابت کیفیت و تازگی غذا راحت باشد؛ که طبیعی است این موضوع باعث افزایش اجاره بهای مغازه مورد نظر میشود.
مسئله مهم بعدی که در خصوص سرمایه اولیه فست فود خرید تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز و همچنین تهیه دکوراسیون است.
لیست تجهیزات شغل
لیست محصولات
مراکز تامین تجهیزات و محصولات فست فود
نمونه های واقعی و موفق فست فودها
مزایای شغل فست فود چیست؟
شغل فست فودی به دلیل آنکه مستقیاً با نیاز تغذیه مردم جامعه در ارتباط عموماً بازار بسیار خوبی را به خود اختصاص میدهد.
کیفیت و طعم مطلوب غذایهای شما میتواند بزرگترین بازاریابی را برای شما داشته باشد. غالب مردم از تجربه طعمهای جدید و خاص لذت میبرند و دوست دارن باز هم آن را تجربه کنند.
از دیگر مزیتهای شغل فست فودی فروش نقدی و روزانه است که میتواند نسبت به خیلی از مشاغل دیگر یک امتیاز ویژه باشد.
اگر شما به آشپزی و آماده سازی غذا علاقه مند باشید کار فست فود می تواند یکی از مشاغل لذت بخش باشد.
معایب شغل فست فود چیست؟
برای بیان میزان سختی کسب و کار فست فود داری باید بیان نمود که به جهت پیک کاری فشرده در این کار در زمانهای سرو غذا که معمولاً ساعاتی در ظهر و شب هنگام است می توان این شغل را از جمله مشاغل نسبتا سخت معرفی نمود زیرا معمولا مشتریان این کسب و کار در یک زمان نسبتا مشخص نیازمند ارائه سرویس هستند و عدم رسیدگی مناسب باعث نارضایتی و عدم استقبال مجدد در آینده خواهد بود.