راهنمای راه اندازی شیشه بری
یکی از مشخصههای کشورهای درحالتوسعه, روند پرشتاب ساختوساز در این کشورهاست. حالا چرا این رو میگم؟ خب همونطور که میدونید ایران از جمله این کشورهای در حال توسعه است و صنعت ساختمان و صنایع وابسته به اون مثل تولید مصالح ساختمانی یا خدمات وابسته مثل شغل شیشه بری و تولید درب و پنجره در کشور تقاضای زیادی دارد. همیشه یکی از نشانههای رونق اقتصادی تو ایران جنب و جوش زیاد حوزههای املاک و صنعت ساختمان بوده و است. این جنبوجوش البته همیشگی نیست به همین دلیل بعضی از مشاغل صنعت ساختمان ممکن تحت تأثیر رکوردها و صعودها باشند. یعنی بعضی وقتها کارشان پررونق باشه و بعضی وقتها کساد, اما …
اما امروز اومدیم سراغ یه شغل در حوزه صنعت ساختمان که به یکی از نیازهای مهم ساختمانسازی تبدیل شده, شغل شیشه بری؛ شغلی که درسته در زمان رونق ساختوساز تقاضای بیشتری براش است اما در زمان رکود هم به دلیل مصرفی بودن و اینکه یه نیاز اساسی رو پوشش میدهد از رونق کاری آن کم نمیشود.
خب پس اگر در منطقهای زندگی میکنید که ساختمانسازی و آپارتمانسازی در آن فعال است و می خواهید از این پتانسیل استفاده کنید به نظرم راهاندازی کارگاه شیشه بری یه انتخاب خیلی خوب می تواند برای شما باشه چون هم تقاضای همیشگی براش وجود داره و هم سود شغل شیشه بری ، سود قابل توجهی است که می تواند زمینه درآمدزایی خوبی برای شما باشد.
پس اگر شما هم از علاقهمندان به این شغل هستید و میخواهید کارگاه شیشه بری خودتان باشید در ادامه همراه ما باشید تا به بررسی جزئیات این شغل بپردازیم.
درآمد شیشه بری چقدر است؟
درآمد شیشه بری مانند بسیاری دیگر از مشاغل خدماتی شامل تعداد مشتریان شما، میزان تقاضا و نیاز بازار و همچنین حاشیه سود شماست به همین دلیل برای فعالین مختلف در این شغل می توان درآمدهای مختلفی را در نظر داشت، اما چطور میتوان به بیشترین درآمد شیشه بری دست پیدا کرد؟
سازگاری با مشتریانی که به شما مراجعه می کنند یکی از بهترین روش های افزایش درآمد برای کار شما است سازگاری در قیمت کالاها،نصب سریع ، بدقول نبودن شما در مقابل سفارشاتی که مشتریان به شما تحویل میدهند.
همه اینها بر جذب مشتری و مراجعه مردم به شما تاثیر زیادی دارد.
تبلیغات نیز تاثیر فراوانی در معرفی هر شغلی دارد. تبلیغات در فضای مجازی و در داخل شهر، نصب بنر در محله ها و قسمت های از شهر که میدانید قصد بر ساخت و ساز دارند درج آگهی تبلیغاتی در شهر و روستاهای اطراف شهر شما و یا تبلیغات در شهرستان های همجوار شما به افزایش درآمد مغازه شیشه بری شما کمک بسیاری میکند.
اینکه به گونه ای کار کنید که مشتریان از شما و کار شما راضی باشند نیز باعث میشود به صورت خودجوش و بدون هیچ هزینه ای برای شما تبلیغات انجام دهند و شما را به اقوام و آشنایان خود معرفی کنند.
سود شغل شیشه بری چقدر است؟
شغل شیشه بری به دو صورت درآمدزایی می کند. یکی از طریق خرید شیشه به قیمت عمده و فروش آن به مشتری و دیگری درآمدهای ناشی از نصب و ارائه خدمات.
شما در کنار شغل اصلی خود میتوانید برای اینکه سود بیشتری را از کار خود به دست آورید به نصب کرکره برقی روی بیاورید که بازار کار خوبی دارد و سود شیشه بری شما را بالا میبرد.
نصب درب های سکوریت نیز میتواند به سودآوری شما کمک کند.اکنون اکثر فروشگاه ها و مغازه ها برای ورودی مغازه و فروشگاه خود از درب های سکوریت استفاده می کنند .
نصب نرده پله های استیل ،شیشه ای و … در کنار کار اصلیتان بازار کار شما را افزایش میدهد.
لازم به ذکر است اگر چنین قصدی را داشتید که در کنار شغل اصلی خود یعنی شیشه و پنجره سازی به نصب کردن کرکره برقی، نصب دربهای سکوریت و نصب نرده پله روی بیاورید بهتر است مغازه ای با متراژ بالا را انتخاب کنید .
راهنمای انتخاب شغل شیشه بری
شیشه بری چیست؟
کارگاه شیشه بری به مرکزی گفته می شود که در آن پرسه اندازگیری و برش شیشه مناسب برای چارچوب های پنجره و درب ها انجام می شود.
شیشه بری عملا فعالیتی تکراری ولی پرکاربرد است. این یعنی چی ؟
یعنی اینکه کلیت کار شیشه بری صرفا به برش شیشه به قطعات مشخص خلاصه می شود اما و اما این قطعات شیشه در محدوده زیادی از مشاغل کاربرد دارد. از ساختمان سازی و استفاده در درب و پنجره گرفته تا دکوراسیون و برش آینه های دکوراتیو و یا شیشه بری برای مصارف قاب سازی و …
پس مسلما می توانید با ورود به این شغل در بخش بازاریابی و فروش شیشه بری حوزه های زیادی رو تحت پوشش قرار دهید و از ورودی های زیادی اقدام به جذب مشتری نمایید
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی مغازه شیشه بری چقدر است؟
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 80 میلیون تومان | 1 میلیارد تومان |
امنیت فروشگاه | 5 میلیون تومان | 30 میلیون تومان |
دکوراسیون فروشگاه | 5 میلیون تومان | 50 میلیون تومان |
تجهیزات و دستگاه ها | 50 میلیون تومان | 2 میلیارد تومان |
سرمایه رهن و اجاره مغازه
سرمایه مورد نیاز برای شغل شیشه بری یک باب مغازه حدود ۶۰ الی ٧۰ متری می باشد که میزان سرمایه برای رهن و اجاره مغازه بستگی به شهر و استان محل زندگی خود شما دارد.
شغل شیشه و پنجره سازی بر خلاف اکثر مشاغل نیاز به سرمایه برای تزئینات و دکوراسیون ندارد زیرا شما می توانید با کمک از محصولاتی که برای عرضه و خدمات به مشتریان خریداری کردید به دکوراسیون و تزئینات داخل مغازه بیافزاید.
سرمایه لازم برای خرید شیشه و آینه
سرمایه خرید شیشه و دستگاه برای تولید پنجره در اوایل کار حدود پنجاه میلیون تومان است دیگر محصولاتی که میخواهید عرضه کنید مانند پنجره و شیشه های ساده و دوجداره به دلیل نوسانات بازار قیمت ثابتی ندارند و بهتر است برای سهولت در کار خود به صورت سفارشی کار کنید. یعنی نمونه کار هایی به شکل کاتالوگ در اختیار مشتریان قرار دهید و بعد از انتخاب مشتریان محصول را سفارش دهید که ضرر مالی به شما نرسد.
سرمایه انسانی مورد نیاز برای کسب و کار
در شغل شیشه بری و پنجره سازی چون کار اصلی شما در منازل ،ادارات ،شرکت ها و مغازه ها است . نمی توانید وقت زیادی را در مغازه بگذرانید و این امر باعث میشود که اگر کسی قصد داشته باشد به مغازه شما مراجعه کند و محل کار شما بسته باشد، باعث می شود مردم دیگر به شما مراجعه نکنند و باعث دفع مشتری میشود.
برای رفع این مشکل شما باید یک نفر را استخدام کنید که در زمینه شیشه و پنجره سازی به روز باشد و در دفتر کار شما به صورت دائم حضور داشته باشد. و نیز به یک نفر دستیار نیاز دارید که در محل های که کار میکنید در کنار شما باشد و به شما کمک کند و همچنین مهارت کافی را داشته باشد که موجب سرعت بخشیدن به کار شما شود.
وجود یک دستیار ماهر میتواند به زیبایی کار شما نیز اثر ببخشد.
سرمایه لازم برای خرید تجهیزات
شغل شیشه بری هم همانند بسیاری از شغل های دیگر برای انجام کار نیاز به ابزار آلات و تجهیزات خاصی دارد که ابزارهای ساده ی آن هزینه ی زیادی نیاز ندارد.
لیست تجهیزات شغل شیشه بری
لیست محصولات شیشه بری
مراکز تامین تجهیزات و محصولات مغازه شیشه بری
نمونه های واقعی
شغل خطرناک اما پرسود
نمایش مصاجبهمزایای شغل شیشه بری چیست؟
در شغل شیشه بری مزایای قابل توجهی مانند میزان درآمد بالا را شاهد هستیم، همانطور که میدانید در شغل شیشه بری رقابت بسیار پایین است و تقاضای بازار باعث شده است تا اکثر فعالین این شغل به درآمدهای خوبی دست پیدا کنند.
در شغل شیشه بری مانند اکثر کسب و کارهای آزاد شما ساعت کار منعطفی دارید و آزادی عمل در کارتان بالاست.
بازار کار شیشه بری به علت افزایش تقاضا برای ساخت و ساز و بازسازی واحدهای مسکونی با رشد خوبی مواجه شده است.
معایب شغل شیشه بری چیست؟
کار شیشه بری به دلیل ماهیت این شغل کار خطرناکی است و علاوه بر نیاز به مراقبت های جدی در حین کار ممکن است برای شما ضررهای مالی نیز مانند شکسته شدن شیشه ها در پی داشته باشد.
در شغل شیشه بری شما نیاز به دقت و مهارت بالا دارید و بدون مهارت کافی احتمال آسیب جانی و مالی بسیار زیاد است.