راهنمای راه اندازی پرورش همستر
همسترها جوندگانی محبوب هستند که در سال های اخیر راه خود را به خانه های مردم باز کردند، با توجه به قیمت پایین و فضای نگهداری کوچک آن محبوبیت زیادی را برای علاقه مندان به نگهداری حیوانات خانگی ایجاد کرده اند. با توجه به سرعت رشد و ازدیاد این حیوان پرورش همستر یکی از مشاغل زود بازده است که توانسته در بین کسب و کارهای کوچک به خوبی جای خود را باز کند.
محیط نگهداری همسترها کوچک و تهیه همسترها آسان و کم هزینه است بنابراین شما با کمترین سرمایه اولیه و فضا می توانید پرورش همستر را شروع کنید و به سرعت جایگاه خود را در این بازار تثبیت کنید. پس با ما همراه باشید تا در ادامه به بررسی پرورش و نگهداری همستر بپردازیم.
درآمد پرورش همستر چقدر است؟
درامد پرورش و تکثیر همستر به سرعت آغاز می گردد و شما میتوانید فروش همستر را از نوزادان ده روزه شروع کنید، به یاد داشته باشید بازار همستر علاوه بر همسترهای خانگی شامل همسترهای آزمایشگاهی نیز می شود که با پرورش همسترهای آزمایشگاهی که معمولاً از گونه همسترهای رومانی هستند می توان نیاز مراکز آزمایشگاهی را تامین نمود؛ ضمناً شما برای دسترسی به بازار سریع و آسان می توانید فروش اینترنتی همسترها را آغاز کنید. همیشه به یاد داشته باشید برای درآمد بهتر همسترها باید شادابی و رشد کافی و ظاهر موی داشته باشند.
سود پرورش همستر چقدر است؟
همانطور که پیشتر نیز گفته شد پرورش همستر با توجه به سرمایه اولیه پایین و نرخ رشد و تکثیر بالا می تواند بسیار سودآور باشد که همین دلیل باعث شده در سال های اخیر پرورش همستر به یکی از کسب و کارهای کوچک پرسود تبدیل شود. به یاد داشته باشیم که مساله بهداشت و مراقبت از همسترها همیشه عامل مهمی در سلامتی و قیمت گذاری آن ها است که می تواند سودآوری پرورش همستر را تضمین کند.
راهنمای انتخاب شغل پرورش همستر
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی پرورش همستر چقدر است؟
- همسترها در کنار قیمت پایین به آسانی در بازار یافت می شود در حال حاضر قیمت یک همستر بالغ حدود 30 تا 60 هزار تومان است. برای فضای مناسب نگهداری می توانید از چند اکواریوم استفاده کنید که کف آن را با پوشال یا خاک اره و یا موارد مشابه بپوشانید. هزینه های جاری نگهداری و پرورش همسترها شامل غذا و دارو است.
- شما برای تغذیه همسترها می توانید از دانه های مقوی ذرت و جو و گندم استفاده کنید و میان وعده های کاهو و هویج نیز به سلامت آن ها کمک می کند.
- در شرایط ایده آل با توجه به زمان بارداری و تولید مثل همستر در فصول بهار و تابستان حدوداً پس از گذشت دو ماه سرمایه اولیه آن به طور کامل بر می گردد.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
مزایای شغل پرورش همستر چیست؟
- همسترها یکی از ارزان ترین حیوانات خانگی هستند که به سادگی می توان آنها تهیه کرد، رشد آنها سریع است به طوری که همسترها برای بالغ شدن فقط به 8 تا 10 هفته زمان احتیاج دارند و این باعث می شود که تکثیر و پرورش همستر بازگشت سرمایه سریع و خوبی را داشته باشد. یک همستر ماده بالغ می تواند تقریباً هر ماه از بهار و تابستان تولید مثل کند و دوران آبستن کوتاه همسترها حدود 15 تا 18 روز و پس از آن حدود 5 تا 9 بچه به دنیا می آیند. همسترهای نوزاد پس از ده روز که از شیر مادر تغذیه کردند می توان آن ها را جدا کرد و در بازار به فروش رساند. و این یکی از مزیت های بزرگ این شغل است که پتانسیل بازگشت سرمایه شما، در حدود دو ماه پس از آغاز است.
- همسترهای خانگی معمولاً از گونه همستر سوری انتخاب می شوند که اجتماعی تر هستند و با انسان به خوبی زندگی میکنند، اما بازار دیگری نیز برای فروش همستر وجود دارد که برای مصارف آزمایشگاهی مورد استفاده قرار می گیرند که در این زمینه از گونه همستر رومانی استفاده می شود.
- فضای نگهداری بسیار کوچک و قابل دسترس همسترها فاکتور مهم دیگری است به طوری که در یک آکواریوم متوسط میتوان حدود 15 همستر ماده و یک همستر نر را نگهداری و آنها را آماده تولید مثل کرد.
معایب شغل پرورش همستر چیست؟
- مهم ترین نکته ای که می تواند کسب و کار پرورش همستر را تهدید کند وجود بیماری هاست که در مواردی میتواند باعث مرگ این حیوان شود. به عنوان مثال «تولارمی» بیماری است که بالقوه این همسترها را تهدید می کند و باعث عفونت و مرگ همسترها میشود. همچنین انواع دیگری از بیماری ها و مخاطرات وجود دارد که بین انسان و همستر یکسان است و میتواند باعث انتقال بیماری همستر به انسان گردد، از متداول ترین آن ها بیماری «کچلی قارچی» است که می تواند ضایعات پوستی را به دنبال داشته باشد.