راهنمای راه اندازی لوازم خانگی
شغل لوازم خانگی یکی از مشاغل پر رونق بازار است زیرا نیاز جامعه به لوازم خانگي بسیار بالاست و به همین خاطر این شغل همواره مشریان خود را دارد. در واقع تمام مکانهای تجاری و مسکونی به محصولات لوازم خانگي نیاز دارد. برای بسیاری از افراد بخصوص خانمهای خانهدار، خانه با وجود لوازم خانگي و آشپزخانه است که معنا پیدا میکند و بدون وجود لوازم خانگي زندگی از تعادل خارج میشود.
در سالهای اخیر با توجه به افزایش سطح رفاه در جامعه و علاقه افراد به استفاده از محصولات لوکس در خانه، بخصوص در جهیزیه و یا پس از جابهجاییها، بازار لوازم خانگی نیز با رونق بسیار خوبی مواجه شده است. از سوی دیگر با توجه به قیمت بالای اکثر لوازم خانگي مانند یخچال، تلویزیون، اجاق گاز و … حاشیه سود شما نیز از این محصولات بالا بوده و همین موضوع در کنار فروش مناسب شما میتواند به درآمد بسیار بالایی در شغل لوازم خانگی منجر شود.
امروزه در بسیاری از مناطق و شهرهای پرجمعیت بازار رقابتی بزرگی در شغل لوازم خانگی وجود دارد. به همین جهت لازم است تا پیش از راه اندازی مغازه لوازم خانگی با مزایا و معایب این بازار و همچنین سرمایه لازم برای لوازم خانگي بیشتر آشنا شوید پس برای راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
درآمد لوازم خانگی چقدر است؟
درآمد لوازم خانگی مانند اکثر مشاغل مغازه داری و فروشگاه ها وابسته به عوامل بسیاری مانند میزان فروش شما، سودآوری کسب و کار شما و حتی نوع محصولات قابل فروش و … است، همانطور که میدانید در شغل لوازم خانگی تنوع کالایی بسیار بالاست و از محصولات کوچک خانه و آشپزخانه تا محصولات گران قیمت و سنگین را شامل میشود به همین دلیل داشتن محصولات متنوع که بتواند نیاز همه افراد و مراجعه کنندگان را تامین کند قدم اصلی و مهم در رسیدن به درآمد بالا در شغل لوازم خانگی است.
سود لوازم خانگی چقدر است؟
سود لوازم خانگی با توجه به عرف بازار تعیین میشود، در سالهای اخیر با توجه به حضور فروشگاه های آنلاین این رقابت سنگین تر شده است. اما باز هم بسیاری از مردم ترجیحشان بر خرید حضوری است چرا که علاقه دارند تا محصول خود را پیش از خرید به صورت حضوری ببینند و لمس کنند تا خیالشان از کیفیت لوازم خانگی مطمئن باشد.
در حال حاضر سود لوازم خانگی در بازار به طور معمول بین 7 تا 15 درصد تعیین میشود که با توجه به قیمت بالای لوازم خانگی مبلغ قابل توجهای است.
راهنمای انتخاب شغل لوازم خانگی
شغل لوازم خانگی چیست؟
شغل فروشگاه لوازمخانگی با تهیه و ارائه کالاهای مورد استفاده در خانه مانند، یخچال، تلویزیون، گاز، ظروف آشپزخانه و… به مشتریان خود، وجهی را بهعنوان اجرتالمثل کالا و مبلغی را نیز بهعنوان سود از مشتریان خود دریافت میکند
حداقل سرمایه برای فروشگاه لوازم خانگی چقدر است؟
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 200 میلیون تومان | 20 میلیارد تومان |
امنیت فروشگاه | 5 میلیون تومان | 50 میلیون تومان |
دکوراسیون فروشگاه | 10 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی به هزینه هایی متعددی نیاز دارد، از جمله مهمترین این هزینه ها میتوان به هزینه اجاره مغازه و تامین کالا اشاره داشت.
از آنجایی که بسیاری از لوازم خانگی بسیار بزرگ و جاگیر هستند نیاز است تا فروشگاه شما از مساحت بالایی برخوردار باشد تا بتوانید بسیاری از محصولات را برای فروش عرضه کنید. البته برای افرادی که به دنبال راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی با حداقل سرمایه هستند میتوانند بیشتر محصولات خود را در انبار نگهداری کنند و در عوض نمونه های کمتری از محصولات را در فروشگاه به نمایش بگذارند تا بتوانند از کمترین فضای ممکن بیشترین استفاده را ببرند.
از سوی دیگر تامین اقلام گوناگون لوازم خانگی خود به سرمایه بالایی نیاز دارد که در صورتی که میخواهید با حداقل سرمایه به شغل لوازم خانگی ورود کنید میتوانید از اقلام کوچک و آشپزخانه کسب و کار خود را شروع کنید.
ما در ادامهی مقاله به سراغ لیست تجهیزات و محصولات فروشگاه لوازم خانگی رفتیم که میتوان با بررسی آنها به میزان دقیق سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه لوازم خانگی دست پیدا کرد.
لیست تجهیزات فروشگاه لوازم خانگی
لیست محصولات فروشگاه لوازم خانگی
اگر به دنبال لیست کاملی از محصولات فروشگاه لوازم خانگی و بررسی آنها هستید حتماً مقاله “تجهیزات و محصولات فروشگاه لوازم خانگی” را در وبسایت ما مطالعه کنید.
مراکز تامین تجهیزات و محصولات لوازم خانگی
نمونه های واقعی
از کارگری در کارخانه تا فروشگاه لوازم خانگی
نمایش مصاجبهشغل خانوادگیم پولساز بود
نمایش مصاجبهریسکی که در نهایت به موفقیت ختم شد
نمایش مصاجبهدرآمد مغازه لوازم آشپزخانه
نمایش مصاجبهمزایای شغل لوازم خانگی چیست؟
محیط این کسبوکار از سلامت بهداشتی برخوردار است و هیچگونه آسیب یا مسمومیت ناشی از کار گریبانتان را نخواهد گرفت
این کسبوکار مانند سایر مشاغلی نظیر شغل نانوایی از میزان تایم سرپایی بسیار کمی برخوردار است و از این نظر فوقالعاده است.
میزان مراجعات روزانه مشتریان در این کسبوکار مانند مشاغلی مانند سوپرمارکت داری، چندان بالا نیست و میتوانید پس از پایان روز کاری همچنان پرانرژی باشید و استهلاک پایینی دارد.
میتوانید بصورت اختصاصی نمایندگی برند خاصی مثل سامسونگ ، ال جی و … اخذ نمایید و بصورت انحصاری فعالیت کنید
تنوع کالایی زیاد درنتیجه تعداد متقاضی بیشتری دارد
شغلی پرسود و پربازده میباشد
معایب شغل لوازم خانگی چیست؟
هزینههای راه اندازی شغل فروش لوازم خانگی بسیار بالاست و هر کسی قدرت مدیریت این شغل را ندارد
خواب سرمایه در این کسبوکار بالاست و بهشدت تحت تأثیر رکود بازار و قدرت خرید مرد است
در مقابل سوانح طبیعی مانند آتشسوزی، سیل، زلزله و … بهشدت آسیبپذیر است، پس به فکر بیمه کسبوکار خود باشید
دریافت مالیاتهای سنگین هم از جمله مشکلاتی است که فروشندگان لوازمخانگی با آن روبرو هستند
وجود رقابت شدید بین فروشندگان لوازمخانگی، این بازار را بهشدت رقابتی نموده است و سبب کاهش سود سرمایهگذاران در این بازار میشود