استارت آپ خانگی و آکادمی مشاغل
دلیل اصلی که استارت آپ خانگی به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما تو سایت و اینستاگرام آکادمی مشاغل بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری مون , لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در موردش در اختیارتون قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر رو دارید , این مقاله مناسب شماست.
- چطور ایده های استارت آپ خانگی را راه اندازی کنیم؟
- چرا به سراغ ایدههای استارت آپ خانگی میرویم؟
- بهترین ایدهها برای راه اندازی استارت آپ خانگی چیست؟
- ثروتسازترین ایدههای استارت آپ خانگی چیست؟
- ….
چرا به سراغ ایدههای استارت آپ خانگی میرویم؟
در سالهای اخیر استارت آپ ها با محبوبیت بسیار خوبی روبرو شدهاند و نظر بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است، اما پیش از اینکه به سراغ بررسی استارت آپ خانگی برویم بهتر است کمی بیشتر با مفاهیم استارتاپی آشنا شویم و بدانیم استارتاپ چیست؟
همانطوری که پیش از این نیز در مقاله “استارت آپ چیست؟” به آن پرداختیم، استارتاپ در تعریف ساده خود به معنای پروژههایی است که به منظور توسعههای مدلهای کسب و کاری انجام میپذیرد.
استارت آپ چیست؟
با توجه به افزایش بیکاری بخصوص در افراد تحصیلکرده و خوش فکر جامعه، بسیاری از افراد خودشون رو اسیر این محدودیتها نمیبینند و با فکری خلاقانه به سراغ راه اندازی استارتاپ ها خواهند رفت اما در بین تمام استارت آپ های موجود معمولاً استارت آپ خانگی توجه بسیاری از مردم را به خود جلب میکند زیرا نه نیازی به اجاره دفتر کار و استخدام تعداد زیادی کارمند و هزینههای بالای این چنینی دارد و تنها شما با داشتن ایدههای خلاقانه و دانش کافی در خصوص استارتاپ ها میتوانید استارت آپ خانگی خودتان را راه اندازی کنید.
بهترین ایدهها برای راه اندازی استارت آپ خانگی چیست؟
برای رسیدن به بهترین ایده ها برای راه اندازی استارتاپ خانگی، ابتدا باید ایده پردازی کنیم، معمولا ایده پردازی نیازمند شناخت انواع ایدههای مختلف است تا بتوانید به یک ایده خلاقانه مناسب برای راه اندازی استارت آپ خانگی برسید، خوشبختانه در کشور ما ایدههای بکر زیادی وجود دارد که هنوز اجرایی نشده است، شناخت یک بازار بکر در استارت آپ ها فوق العاده مهم است زیرا شما هنوز رقابت جدیی ندارید و همین اولین بودن در یک حوزه کاری میتواند در آینده خودش به عنوان یک مزیت رقابتی محسوب شود.
بنابراین پس از رسیدن به ایده اولیه تا حد ممکن در خصوص ایده خود تحقیق کنید، این نکته که این ایده شما کدام نیاز جامعه را برآورده میسازد و تا حد این نیاز برای مردم ضروری و مهم است حائز اهمیت است. البته این به معنا نیست که صرفاٌ ایده هایی در استارت آپ خانگی موفق هستند که نیازهای ضروری ما را برآورده سازند، بلکه سایر ایده ها نیز میتوانند پتانسیل خوبی برای موفق شدن داشته باشند.
معمولا بنیانگذاران استارت آپ ها وقت زیادی صرف جذب سرمایه گذار میکنند و همانطوری که در مقاله “چرا استارت آپ ها شکست می خورند؟” صحبت کردیم، بسیاری از استارت آپ ها به علت اختلاف نظرات سرمایه گذاران با بنیانگذاران به نتیجه نمیرسد، اما در ایده های استارت آپ خانگی معمولاً سرمایه اولیه بسیار پایین تر از سایر حوزههاست بنابراین اگر خودتان بتوانید سرمایه اولیه آن برآورده سازید بسیار عالیست.
چطور در استارت آپ خانگی موفق شویم؟
برای رسیدن به موفقیت در استارت آپ خانگی پیش از هر چیزی باید دوباره به ایده خود برگردیم و زیرا سنگ بنای استارتاپ شما، همان ایده شماست. خیلی ایده ها ممکن است به کسب و کارهای مناسبی در حوزه مشاغل خانگی تبدیل شود اما باید ببینیم ایده شما ظرفیت تبدیل شدن به یک استارت آپ نیز دارد یا نه؟
از سوی دیگر ایده ما بازار هدف ما را میسازد، ما باید بازار هدف خود را بشناسیم و با زیر و بم آن بیشتر آشنا شویم تا بتوانیم هر جایی که لازم باشد با توجه به نیاز بازار، تغییراتی را در ایده و نوع پیشبرد کارهای خود انجام دهیم.
اما گاهی با وجود تمام این نکات ممکن است به سرعت از کار خود خسته شوید و احساس خوبی نسبت به آن نداشته باشید، زیرا شما در راه اندازی استارتاپ خانگی خود میزان علاقمندی خود را نادیده گرفتید و همین مسئله باعث کاهش انگیزه شما برای ادامه کار خواهد شد. البته کمک گرفتن از سایر اعضای خانواده و یا ساخت یک تیم قوی برای راه اندازی استارت آپ شما میتواند کمک بسیاری برای رسیدن به موفقیت شما کند.
6 پیشنهاد ویژه برای راه اندازی استارت آپ خانگی
اولین پیشنهاد من اینه: اگه واقعا نمیدونی کدوم شغل مناسبت هستش و تو انتخاب شغل به کمک نیاز داری , من تجربه خودم رو تو این جا ( انتخاب شغل طلایی ) باهاتون به اشتراک گذاشتم که میتونه بهتون کمک کنه
و اما پیشنهاد دوم: راه حل دوم من , بررسی این شش تا پیشنهاد ویژه برای راه اندازی استارت آپ خانگی هستش.
1. تولید پوشاک
تولید پوشاک بدلیل افزایش جمعیت و نیاز جامعه به تنوع پوشش به یکی از مشاغل بسیار مهم در کشور تبدیل شده است. شما برای راه اندازی تولیدی لباس ابتدا باید یک برنامه ریزی جامع داشته باشید. مشخص کردن زمینه کاری و یافتن نیاز بازار بسیار دید خوبی را برای شروع میدهد. در این صورت شما به سراغ متخصیص در حوزه خود میروید و به درستی راهنمایی میشوید.
در صورتی که خود طراح لباس هستید و می خواهید با هزینه پایین شروع کنید می توانید تولید لباس را از خانه خود نیز شروع کنید. ما در مقاله ” تولید پوشاک ” به معرفی این شغل و آموزش راه اندازی آن پرداخته ایم.
2. تولید سبزی خشک
صنعت بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی و فروش قرار گرفته است. تغییر روش زندگی افراد جامعه و گرایش به زندگی ماشینی از یک طرف و اشتغال بانوان در خارج از خانه از طرف دیگر موجب به وجود آمدن نیازهای جدیدی شده است که قبل از این توسط خود خانواده تامین میشد.
با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع سبزیجات خشک ، خصوصا نحوه عرضه آنها در مراکز خرید بزرگ و سوپر مارکتها ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی (عرضه) و نگهداری مشخصتر میشود. چراکه بسته بندی بهداشتی سبزیجات خشک موجب کاهش ضایعات و آلودگی های آن خواهد شد. ما در مقاله ” تولید سبزی خشک ” به معرفی این شغل و آموزش راه اندازی آن پرداخته ایم.
3. طراحی طلا و جواهرات
طراحی طلا و جواهر از جمله مشاغل پرسود و پویا است که با توجه به گرایشات مردم به خصوص خانمها به زیور آلات این شغل دارای ظرفیتهای بسیار بالاست. خلاقیت و نوآوری در کنار دانش فنی کافی موجب به پیشرفت و رشد در حوزه طراحی طلا و جواهر میشود. لذا اکثر برندهای معتبر برای تقویت ظرفیت شرکت خود، اقدام به جذب طراحان خلاق و خوش ذوق می کنند.
بنابراین استعداد هنری شما برای ورود به این شغل از موارد مهمی است که باید به آن توجه داشته باشید. در کشور ما مصرف طلا و جواهرات در مقایسه با بسیاری از کشورها در رتبه بالایی قرار دارد. و پتانسیل بسیار خوبی برای آغاز فعالیت های حرفهای در زمینه طلا و جواهرات است. ما در مقاله ” طراحی طلا و جواهرات ” به معرفی این شغل و آموزش راه اندازی آن پرداخته ایم.
4. دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ از جمله مشاغل جدید در کشور ماست، شغل دیجیتال مارکتینگ بیش از دو دهه است که فعالیت خود را شروع کرده اما در سال های اخیر با فراگیر شدن تلفن های همراه هوشمند و گسترش اینترنت و دسترسی اکثریت مردم به اینترنت پر سرعت باعث شد دیجیتال مارکتینگ با رویکردی جدیدی خود را ارائه کند.
دیجیتال مارکتینگ حوزه گستردهای است که میتواند صاحب ایدههای بسیاری برای راه اندازی استارت آپ خانگی باشد. ما در مقاله “دیجیتال مارکتینگ” به بررسی تخصصی این موضوع خواهیم پرداخت.
5. کسب درآمد از اینستاگرام
امروزه اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی فوقالعاده برای دیده شدن و کسب درآمد است. اینستاگرام به دلیل جذابیت بالایی که دارد توانسته است در جذب مخاطب بسیار موفق باشد.
در حال حاضر اینستاگرام هم میتواند فرصت خوبی برای کسب درآمد اینترنتی و هم فرصتی برای معرفی کار در منزل باشد، ما در مقاله “کسب درآمد از اینستاگرام” علاوه بر معرفی ایده های کسب درآمد از اینستاگرام به بررسی ۱۰ روش رشد انفجاری در اینستاگرام نیز میپردازیم. اگر شما نیز از علاقه مندان کسب درآمد از طریق اینستاگرام هستید حتما مقاله ما را مطالعه کنید.
6. کسب درآمد از یوتیوب
یوتیوب بزرگترین سایت اشتراک گذاری ویدیو در دنیاست. شاید برای شما هم جالب باشد که ساخت ویدیو و اشتراک گذاری آن در یوتیوب میتواند یکی از راه های کسب درامد اینترنتی و کارآفرینی در منزل میباشد.
کسب درآمد از یوتیوب نه تنها به سرمایه اولیه نیازی ندارد بلکه به دلار نیز پرداخت میشود که با توجه به نرخ ارز میتوان درآمدهای بالایی را از یوتیوب انتظار داشت. یوتیوب را میتوان یکی از زمینه های مناسب برای کار در منزل اینترنتی دانست.
ما در مقاله “ کسب درآمد از یوتیوب” به بررسی همه آن چیزی که برای کسب درآمد از طریق یوتیوب نیاز دارید خواهیم پرداخت. اگر شما هم از علاقه مندان کسب درآمد از یوتیوب هستید حتماً مقاله “کسب درآمد از یوتیوب” ما را مطالعه کنید.