دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی و آکادمی مشاغل
دلیل اصلی که دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما تو سایت و اینستاگرام آکادمی مشاغل بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری مون , لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در موردش در اختیارتون قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر رو دارید , این مقاله مناسب شماست.
- مهمترین دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی چیست؟
- چرا بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی شکست میخورند؟
- راهکارهای مقابله با شکست کسب و کارهای اینترنتی نوپا چیست؟
- نقاط ضعف کسب و کارهای اینترنتی چیست؟
- و …
دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی و راهکارهای آن
شاید برای بسیاری از افراد فکر راه اندازی کسب و کار اینترنتی و درآمدزایی از این طریق بسیار جذاب باشد اما با شروع کار با چالشهای مختلفی روبرو میشوند که میتواند باعث سردرگمیها، مشکلات فنی، دردسرهای حقوقی و … شود و گام به گام کسب و کار شما را به شکست نزدیکتر کند.
همانطوری که در مقاله “پرسودترین کسب و کارهای اینترنتی” گفتیم، معمولاً کسب و کارهای اینترنتی سودآوری بسیار بالایی نسبت به سایر کسب و کارها دارند و با هزینهی اولیه پایینتری نیز راه اندازی میشوند اما چه اتفاقی میافتد که بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی در کمتر از یکسال ورشکست میشوند؟؟!!
مهمترین دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی چیست؟
شکست کسب و کارهای اینترنتی مطمئناً نتیجهی عوامل گوناگونی هستند که موجب خواهد شد تا کسب و کار اینترنتی شما با شکست مواجه شود به همین خاطر ما در ادامه به بررسی مهمترین آنها خواهیم پرداخت.
1. نداشتن دانش کافی
اولین دلیل شکست کسب و کارهای اینترنتی را میتوان نداشتن دانش کافی دانست.
بسیاری از افراد فکر میکنند که بدون هیچ دانشی در حوزه اینترنت و کسب و کارهای اینترنتی و صرفاً با پرداخت هزینههای بالا صاحب کسب و کارهای پرسودی شوند اما برخلاف این تصور شما باید حداقل دانش لازم را داشته باشید تا بتوانید با زبان فنی با متخصصان این امور ارتباط برقرار کنید و بتوانید کارهای خود را بسنجید و با سایر رقبا مقایسه کنید، پس اگر شما نه دانش کافی را در زمینه دارید و نه حتی علاقهای به کسب دانش دارید، بهتر است سراغ سایر کسب و کارها بروید چرا که راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی به همان سادگی که شما فکر میکنید نیست!!!
2. نداشتن تجربه کافی
بسیاری از افراد برای راه اندازی اولین کسب و کار اینترنتی خود به دلیل نداشتن تجربه کافی، بسیار آرمانی فکر میکنند ولی با شروع فعالیت حرفهای خود و مواجه با چالشهای موجود در این مسیر به سرعت ناامید میشوند و شاید در کمتر چند ماه، شکست کسب و کار اینترنتی خود را قبول کنند.
3. نداشتن برنامه کاری منسجم
از دیگر دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی نداشتن یک برنامه کاری مشخص و منسجم است.
بسیاری از افراد که میخواهند به سراغ راه اندازی کسب و کار اینترنتی بروند متاسفانه بدون هیچ برنامه منسجمی خودشان را در کار غرق میکنند و همین موضوع باعث خواهد شد که مشکلات مسیر را ندانند و با افزایش تنشهای کاری، سردرگمیها بیشتر و تصمیمگیریها سختتر شود.
4. نداشتن هدف مشخص
شاید بسیاری از افراد که به سراغ کسب و کارهای اینترنتی میروند هدفی جز کسب درآمد و یا راه اندازی کسب و کار سودآور نداشته باشند، اما این اهداف بسیار مبهم هستند و نمیتواند مسیر مشخصی را برای فعالیت به شما بدهد. برای همین لازم است تا انواع روش های درآمدزایی از اینترنت را بشناسید و با هدف شفاف و مشخص به سراغ راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود بروید و بدانید که چه محصول و یا خدماتی را ارائه میدهید و از چه طریقی کسب درآمد خواهید کرد.
5. رقابتهای دشوار
یکی دیگر از دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی وجود رقابتهای سخت و دشوار در این بازار کسب و کاری است؛ اگر میخواهید در این بازار موفق باشید باید بهتر است از رقبای خود کار کنید و این موضوع نیاز به شناخت نقاط ضعف رقبا دارد، به سراغ ایدههای نو بروید و سعی کنید که کسب و کار خودتان را با ایده های نو به مخاطبین خود معرفی کنید تا وجه تمایز مناسبی نسبت به سایر رقبا داشته باشید و با استقبال بهتری روبرو شوید.
6. بیتفاوتی نسبت به سئو سایت
شاید یکی از مهمترین دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی بیتوجهای به سئو سایت باشد. برای ارتقای سئو سایت روشها و تکنیکهای بسیار زیادی وجود دارد که میتواند باعث افزایش ترافیک سایت شما شود. اگر خودتان در تیم کاری خود متخصص سئو ندارید بهتر است که با شرکتهای فعال در این زمینه همکاری داشته باشید چرا که شما بدون سئو سایت بسیاری از شانس ها را برای دیده شدن از دست میدهید.
7. عدم حضور در شبکههای اجتماعی
همانطوری که میدانید شبکههای اجتماعی پتانسیل بالایی را برای دیده شدن هر چه بیشتر در اختیارتان قرار میدهند و همین موضوع باعث خواهد شد تا شما بتوانید خود را به مشتریان بالقوه خود معرفی کنید. به همین دلیل بیتوجهای به شبکههای اجتماعی باعث عقب ماندن از رقبا خواهد شد و یکی از دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی میتواند باشد.
شبکه های اجتماعی نقش پررنگ و اساسی در بازاریابی دیجیتال دارند به همین دلیل اگر میخواهید موفق باشید لازم است تا حضور خود را در شبکههای اجتماعی تقویت کنید.
8. عدم توجه به محتوای مفید
زمانی که شما در یک حوزهی کسب و کار اینترنتی مشغول به فعالیت هستید یکی از راهکارهایی که میتوانید خود را از سایر رقبا متمایز کنید توجه به ارائه محتوای جالب و مفید برای کمک به مشتریان بالقوه شماست که هم میتواند به دیده شدن بیشتر شما کمک کند و هم باعث اعتماد بیشتر مشتریان به شما خواهد شد.
9. بروز نبودن
زمانی که شما وارد حوزه تجارت الکترونیک و کسب و کارهای اینترنتی میشود ممکن است پس از موفقیتهای اولیه دیگر به دنبال تغییرات بروز نباشید و همین موضوع باعث خواهد شد که رقبای شما از شما پیشی بگیرند، باید بپذیرید که دنیای اینترنت و کسب و کارهای اینترنتی بصورت مداوم نیازمند آپدیت بودن است پس اگر شما فکر میکنید چون فقط درآمد دارید دیگر نباید نگران باشید سخت در اشتباهید و همین موضوع میتواند یکی از دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی باشد.
10. عدم پشتیبانی و نارضایتی مشتریان
مشتریان شما زمانی که به شما اعتماد میکنند و از محصولات و خدمات شما استفاده میکنند انتظار پشتیبانی از سوی شما نیز دارند و اگر نتوانید به سرعت و دقت به مشکلات مشتریان خود پاسخ دهید مطمئن باشید که این نارضایتیها میتواند تا پایین کشیدن کرکره کسب و کار شما نیز پیش رود و یکی از دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی قلمداد شود.
موفقترین کسب و کارهای اینترنتی در ایران
بررسی موفق ترین کسب و کارهای اینترنتی با عینک های مختلف ( جهت گیری های مختلف ) مسلماً نتایج متفاوتی هم می تونه داشته باشه.
ما تو آکادمی مشاغل به دلیل اینکه اطلاعات تمام رسته های شغلی رو در اختیارتون قرار میدیم , قرارِ موفق ترین کسب و کارهای اینترنتی رو کامل تر و از نگاه های مختلف باهاتون در میان بذاریم , پس بریم سراغ اولین رسته…
ببرسی انواع مشاغل اینترنتی در ایران
رسته بعدی که خیلی هم این روزها ترند شده , کسب و کارهای اینترنتی و شغل های آنلاین بازار ایران هستند. دلیل اهمیت رو هم تو این مقاله ( کسب و کار اینترنتی در ایران ) توضیح دادیم. پس مسلماً بررسی انواع مشاغل اینترنتی و آنلاین می توانند ایده های پولساز و بروز زیادی را در اختیار ما قرار دهد.
ولی قبل از بررسی ایده های پولساز اینترنتی شاید لازم باشد جواب این سوال را هم بدانیم که آیا شما مناسب کسب و کار اینترنتی هستید یا نه؟ ما این سوال را در مقاله به عنوان (مشاغل آنلاین مناسب چه افرادی است ؟) بررسی کردیم که حتماً بهتون تو تصمیم گیری کمک میکنه.
اما اگر نسبت به شغل های اینترنتی علاقمند هستید و همیشه دنبال یک شغل اینترنتی مناسب خودتون می گشتید در ادامه چند مورد از برترین کسب وکارها در مشاغل آنلاین رو باهاتون به اشتراک گذاشتم , میتونید کلیک کنید و اطلاعات کامل اون ها رو ببینید.
همچنین اگه دوست داشتید لیست کامل مشاغل اینترنتی را هم ببینید می توانید بر روی دکمه لیست کامل مشاغل اینترنتی کلیک کنید.
جدیدترین مشاغل اینترنتی
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
10 پیشنهاد ویژه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق
حالا که انواع کسب و کارهای اینترنتی در تمام رسته های شغلی ایران بررسی کردیم , شاید مقایسه و انتخاب قدری براتون سخت باشه.
اولین پیشنهاد من اینه: اگه واقعا نمیدونی کدوم شغل مناسبت هستش و تو انتخاب شغل به کمک نیاز داری , من تجربه خودم رو تو این جا ( انتخاب شغل طلایی ) باهاتون به اشتراک گذاشتم که میتونه بهتون کمک کنه
و اما پیشنهاد دوم: راه حل دوم من , بررسی این ( Top 10 ) یا همون ده تا پیشنهاد ویژه برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی موفق هستش.
۱. پولسازی از اینستاگرام
اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی محبوب در دنیاست. برای پولسازی در اینستاگرام لازم است تا شما با نحوه کسب درآمد از اینستاگرام آشنا باشید. در ایران اینستاگرام یکی از بسترهای مهم برای پیاده سازی ایده های پولساز اینترنتی است.
ما در مقاله “کسب درآمد از اینستاگرام” به ۱۰ روش انفجاری کسب درآمد از اینستاگرام اشاره میکنیم و به بررسی ایده های کسب درآمد از اینستاگرام میپردازیم.
۲. تولید محتوا
شاید در دهههای گذشته تولید محتوا بیشتر در مجلات و نشریات معنا پیدا میکرد. اما امروزه به دلیل افزایش رسانه های اینترنتی و سایت های مختلف، تولید محتوا نیز رنگ و بوی تازه ای به خود گرفته است.
محتوا مناسب معمولا بهصورت ترکیبی از متن، عکس و ویدئو انتشار داده میشود و نیاز به متخصصان این حرفه دارد. به دلیل نیاز بسیاری از وب سایت ها به محتوا مناسب، با ورود به این شغل میتوانید مشتریان زیادی داشته باشید.
ما در مقاله “تولید محتوا” به صفر تا صد ورود به شغل تولید محتوا و همچنین میزان درآمد و مزایا و معایب این شغل پرداخته ایم. شما با مراجعه به این مقاله میتوانید هر آنچه را که برای ورود به شغل تولید محتوا نیاز دارید را بیابید.
۳. برنامهنویس و توسعهدهنده وب
برنامه نویسی و توسعه دهنده وب از جمله مشاغلی هستند که به واسطه گسترش اینترنت به مشاغل پولساز جامعه تبدیل شده اند. برنامه نویسی از جمله مشاغلی است که در زمینه های بسیاری میتواند بکار گرفته شود و به همین دلیل نیاز است تا شما مسیر خود را در برنامه نویسی مشخص کنید.
ما در مقاله “شغل برنامه نویسی” با بهره گیری از تجارب برنامه نویسان و رصد بازار به بررسی صفر تا صد این شغل پرداخته ایم.
۴. کارشناس سئو
در واقع کارشناسان سئو یا همان سئو کار ها متخصصانی هستند که وب سایت شما را برای ارتقا در موتور های جستجو بهینه سازی می کنند. کارشناس سئو یکی از مشاغل محبوب و موثر در حوزه وب و اینترنت است که بازار کار قابل توجهای را به خود اختصاص داده است.
لازمه ورود به شغل سئو، داشتن دانش فنی لازم در خصوص کار با وب سایت ها و زبان های کد نویسی و توسعه وب است. اگر شما هم عاشق دنیای اینترنت هستید مختصص سئو یکی از مسیرهای جذاب برای پولدار شدن شماست.
ما در مقاله ” کارشناس سئو ” به تمام نکات لازم در خصوص ورود و کسب درآمد از سئو را توضیح داده ایم.
شما میتوانید با مطالعه این مقاله به هر آنچه که برای تبدیل شدن به یک کارشناس سئو نیاز دارید دست پیدا کنید.
۵. سوپرمارکت آنلاین
امروزه در شهرهای بزرگ سوپر مارکت های آنلاین به خوبی جای خودشون را باز کردهاند. تمام کسبوکارهای اینترنتی خاص با توجه به نیازهای مردم راهاندازی می شوند.
سوپرمارکت های اینترنتی معمولا امتیازات مناسبی را به مشتریان خود میدهند و همین موضوع تاثیر زیادی بر میزان فروش آن ها داشته است. شما برای راه اندازی سوپرمارکت آنلاین باید بتوانید تبلیغات مناسبی داشته باشید. ارائه تخفیفات و امتیازات مختلف میتواند آن را به یکی از ایده های پولساز اینترنتی تبدیل کند.
ما در مقاله “سوپرمارکت آنلاین” به بررسی تمام نکات لازم در خصوص راه اندازی سوپرمارکت آنلاین خواهیم پرداخت.
ساخت فروشگاه اینترنتی
فروشگاه های اینترنتی در سال های اخیر در ایران رواج خوبی داشتند و توانسته اند فرهنگ خرید اینترنتی را در کشور گسترش دهند. ما در ادامه به بررسی ساخت انواع فروشگاه های اینترنتی خواهیم پرداخت.
۶. فروشگاه اینترنتی محصولات فیزیکی
اگر شما هم مشاغل آزاد مثل فروشندگی دارید میتوانید به راحتی فروشگاه اینترنتی خودتان را بسازید. فروشگاه هایی مثل کیف، کفش، کلاه و … به راحتی میتوانند فروش بالایی را در اینترنت داشته باشند.
فروشگاه های فیزیکی میتواند پشتوانه خوبی برای راه اندازی فروشگاه های اینترنتی باشد. البته فروشگاه های اینترنتی همیشه مکمل های فروشگاه های حضوری نیستند. بلکه خود نیز میتوانند به صورت مستقل فعالیت کنند.
فروشگاه های اینترنتی خرج های اضافه مثل اجاره مغازه و مالیات و هزینه های انرژی را ندارد و شما با حداقل هزینه آنها را راه اندازی میکنید.
۷. فروشگاه اینترنتی محصولات آموزشی و دانلودی
محصولات زیادی برای فروش وجود دارند که بصورت فایل های دانلودی یا سریال های فعالسازی قابل ارائه هستند. از جمله محصولات آموزشی، فایل الکترونیک کتاب ها، سریال های فعالسازی آنتی ویروس ها و …. میتوانند محصولاتی از این قبیل باشند.
محصولات دانلودی با توجه به اینکه دردسرهای ارسال کالا و حمل و نقل را ندارد میتواند مزایای زیادی را به عنوان فروشگاه های اینترنتی داشته باشد.
۸. همکاری با فروشگاه های اینترنتی
بسیاری از فروشگاه های اینترنتی به جهت افزایش میزان فروش خود به دنبال ارئه پنل های همکاری هستند. اگر شما نیز وب سایت یا وبلاگ و یا حتی پیج اینستاگرامی پربازدید دارید میتوانید درآمدهای خوبی از این همکاری ها داشته باشید.
لازم است با قرار دهی لینک اختصاصی محصولات آن فروشگاه در وب سایت خود این محصولات را به مخاطبان خود معرفی کنید. سپس شما میتوانید سود مناسبی را از فروش محصولاتی که از طریق لینک شما انجام شده است را دریافت کنید.
این روش به حدی کارآمد است که در حال حاضر وب سایت هایی وجود دارد که فقط به این منظور ساخته شده است. معمولا افراد موفق در این روش با معرفی و تبلیغ محصولات مختلف و هدایت آنها به فروشگاه های مورد نظر توانسته اند به درآمدهای بالایی دست پیدا کنند.
۹. پولسازی از یوتیوب
یوتیوب بزرگترین سایت اشتراک گذاری ویدیو در دنیاست. پولسازی یوتیوب یکی از ایده های پولساز اینترنتی است که بسیار فقط کافیست تا عاشق تولید محتوای ویدیویی باشید.
شما میتوانید ساخت محتوای ویدیویی خود را دوربین موبایل آغاز کنید و با یادگیری ابتدایی نرم افزارهای ویرایش ویدیو مثل پریمیر و افتر افکت و … به ویدیوهای خود نمایی فوق العاده دهید.
مسیر کسب درآمد از یوتیوب ساده و روان است، شما با ساخت محتوای ویدیویی خود و اضافه کردن تبلیغات خودکار یوتیوب به آن مسیر کسب درآمد خود را آغاز کنید. در حال حاضر تقریبا به ازای هر ۵ هزار بازدید شما مبلغ ۵۰ دلار درآمد خواهید داشت که با توجه به نرخ دلار در کشور ما این مبلغ واقعا ارزشمند است.
ما در مقاله “کسب درآمد از یوتیوب” بصورت کامل و مفصل به روش های درآمد زایی و میزان درآمد یوتیوب خواهیم پرداخت.
۱۰. ادمین شبکه های اجتماعی
بازار داغ شبکه های اجتماعی و مشاغل آنلاین باعث شده است تا افراد زیادی به این حوزه کشیده شوند. معمولا اکثر افراد برای درآمدهای آنلاین ادمین شدن در تلگرام و اینستاگرام را ترجیح میدهند.
از آن جایی که مدیریت این شبکه های اجتماعی ، سخت و زمان بر است، بسیاری از صاحبان کسب و کارها فرصت لازم برای این کار ندارند. بنابراین سعی میکنند افرادی را پیدا کنند تا بتوانند صفحات اینستاگرام و تلگرام آنها را مدیریت و در آنها تولید محتوا کند.
یک ادمین هرچقدر تجربه و مهارت بالاتری داشته باشد میتواند کسب درآمد بیشتری داشته باشد. داشتن مهارت هایی مثل زبان انگلیسی، فتوشاپ و پریمیر می تواند به شکل عجیبی به درآمد شما کمک کند و یک شغل پولساز را برای شما رقم بزند. ادمین شبکه های اجتماعی یکی از مشاغلی است که میتواند برای بیشتر افراد یکی از راه های پولدار شدن بدون سرمایه باشد.