کسب درآمد اینترنتی در ایران و آکادمی مشاغل
دلیل اصلی که کسب درآمد اینترنتی در ایران به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما تو سایت و اینستاگرام آکادمی مشاغل بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری مون، لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در موردش در اختیارتون قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر رو دارید , این مقاله مناسب شماست.
- چطور کسب درآمد اینترنتی داشته باشیم؟
- روشهای کسب درآمد اینترنتی در ایران چیست؟
- چطور بدون سرمایه کسب درآمد اینترنتی داشته باشیم؟
- ….
بهترین راه های کسب درآمد اینترنتی در ایران چیست؟
در چند سال اخیر راه های زیادی برای کسب درآمد اینترنتی در ایران بوجود آمده است، بخصوص بعد شیوع بیماری کرونا حتی بسیاری از شرکتها نیز ترجیح دادند که دورکاری را جزئی از برنامه کاری خود قلمداد کنند. اما مقصود ما از کسب درآمد اینترنتی در ایران صرفاً دورکاری برای یک شرکت خاص نیست بلکه میتواند شامل روشهای دیگری مانند مشاغل فریلنسری و یا راه اندازی کسب و کار اینترنتی خودتان نیز باشد.
امروزه مشاغل فریلنسری نیز مانند دورکاری با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است و توانسته است جایگاه خوبی را بین کسب و کارهای اینترنتی در ایران باز کند، بسیاری از صاحبان کسب و کارها ترجیح میدهند که بسیاری از کارهای خود را برونسپاری کنند زیرا از این طریق نه تنها در هزینههای آنها صرفهجویی میشود بلکه میتوانند از طریق اینترنت محدودیتهای جغرافیایی را کنار بگذارند و کارهای خود را به افراد ماهر و توانمند بسپارند.
مزایای کسب درآمد اینترنتی در ایران چیست؟
کسب درآمد اینترنتی در ایران به دلیل راحتی و سهولت دسترسی به اینترنت از مزایای زیادی برخوردار است. امروزه اینترنت در بیشتر نقاط کشور وجود دارد و دسترسی به آن به سادگی ممکن است. مشاغل اینترنتی شما را از دردسرهای ترافیکی و حمل و نقل تا محل کار نجات میدهد و میتوانید با آرامش کامل در کنار خانواده خود باشید و کارهای خود را انجام دهید و درآمد خوبی نیز داشته باشید.
بیشتر مسیرهای درآمدی و راه اندازی کسب و کار نیازمند تامین سرمایه اولیه و همچنین هزینههای جاری زیادی آن است. اما در کسب درآمد اینترنتی در ایران شما فقط به یک کامپیوتر و یا یک لپ تاپ و همچنین اینترنت پرسرعت نیاز دارید به همین جهت اکثر افراد بدون نیاز به سرمایه خاصی از طریق اینترنت کار کنند و کسب درآمد داشته باشند.
خوشبختانه برای کار در فضای اینترنت و کسب درآمد اینترنتی در ایران فضای گستردهای وجود دارد که میتوانید با هر نوع علاقهای به آن ورود پیدا کنید به همین جهت ما در ادامه این مقاله به سراغ انواع مشاغل اینترنتی در ایران خواهیم رفت و سپس با 10 پیشنهاد ویژه برای کسب درآمد اینترنتی در ایران همراه شما هستیم.
بررسی راه های کسب درآمد اینترنتی در ایران
بررسی راه های کسب درآمد اینترنتی در ایران با عینک های مختلف ( جهت گیری های مختلف ) مسلماً نتایج متفاوتی هم می تونه داشته باشه.
ما تو آکادمی مشاغل به دلیل اینکه اطلاعات تمام رسته های شغلی رو در اختیارتون قرار میدیم , قرارِ راه های کسب درآمد اینترنتی در ایران رو کامل تر و از نگاه مشاغل اینترنتی باهاتون در میان بذاریم , پس بریم سراغ مشاغل اینترنتی در ایران …
مشاغل اینترنتی در ایران
همانطوری که تا به اینجا نیز گفتیم یکی از رسته های شغلی پرطرفدار، کسب و کارهای اینترنتی و شغل های آنلاین بازار ایران هستند. دلیل اهمیت رو هم تو این مقاله ( کسب و کار اینترنتی در ایران ) توضیح دادیم. پس مسلماً بررسی راههای کسب درآمد در میان شغل های اینترنتی و آنلاین می توانند ایدههای پولساز و بروز زیادی را در اختیار ما قرار دهد.
ولی قبل از بررسی ایده های پولساز اینترنتی شاید لازم باشد جواب این سوال را هم بدانیم که آیا شما مناسب کسب و کار اینترنتی هستید یا نه؟ ما این سوال را در مقاله به عنوان (مشاغل آنلاین مناسب چه افرادی است ؟) بررسی کردیم که حتماً بهتون تو تصمیم گیری کمک میکنه.
اما اگر نسبت به شغل های اینترنتی علاقمند هستید و همیشه دنبال یک شغل اینترنتی مناسب خودتون می گشتید در ادامه چند مورد از بهترین راه های کسب درآمد اینترنتی در ایران رو باهاتون به اشتراک گذاشتم , میتونید کلیک کنید و اطلاعات کامل اون ها رو ببینید.
همچنین اگه دوست داشتید لیست کامل مشاغل اینترنتی را هم ببینید می توانید بر روی دکمه لیست کامل مشاغل اینترنتی کلیک کنید.
جدیدترین مشاغل اینترنتی
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
10 پیشنهاد ویژه برای کسب درآمد اینترنتی در ایران
حالا که تمام مشاغل اینترنتی در ایران رو بررسی کردیم , شاید مقایسه و انتخاب قدری براتون سخت باشه.
اولین پیشنهاد من اینه: اگه واقعا نمیدونی کدوم شغل مناسبت هستش و تو انتخاب شغل به کمک نیاز داری , من تجربه خودم رو تو این جا ( انتخاب شغل طلایی ) باهاتون به اشتراک گذاشتم که میتونه بهتون کمک کنه
و اما پیشنهاد دوم: راه حل دوم من , بررسی این ( Top 10 ) یا همون ده تا پیشنهاد ویژه برای کسب درآمد اینترنتی در ایران هستش.
1. دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ از جمله مشاغل جدید در کشور ماست، شغل دیجیتال مارکتینگ بیش از دو دهه است که فعالیت خود را شروع کرده اما در سال های اخیر با فراگیر شدن تلفن های همراه هوشمند و گسترش اینترنت و دسترسی اکثریت مردم به اینترنت پر سرعت باعث شد دیجیتال مارکتینگ با رویکردی جدیدی خود را ارائه کند.
شغل دیجیتال مارکتینگ برای خیلی از فارغ التحصیلان رشته های زیر مجموعه آی تی و اقتصاد جذاب بوده و مجموعه ای از علوم دو رشته را در بر میگیرد.
ما در مقاله ” دیجیتال مارکتینگ ” به معرفی این شغل پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
2. طراحی سایت
طراحی سایت از جمله مشاغلی است که در چند سال گذشته به شدت رشد داشته و به واسطه پیشرفت تکنولوژی زمینه های بسیاری برای فعالیت در حوزه طراحی سایت به وجود آمده است.
طراحی سایت یا طراحی وب شغلی است در جهت ساخت ظاهری جذاب و زیبا برای یک وب سایت که به کمک ابزارهای گرافیکی و کد نویسی کار خود را انجام می دهد.
طراحی سایت یکی از مشاغل پول ساز و جذاب این روزهای کشور ماست بنابراین اگر شما نیز به این حوزه علاقه مند هستید بهتر است تا با مسیرهای موفقیت یک طراح سایت در مقاله “طراحی سایت” همراه ما باشید. هر آن چیزی را که برای ورود به شغل طراحی سایت نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
3. طراحی گرافیک
طراحی گرافیک یکی از مشاغل پرکاربرد در دنیای اینترنت است.
شما با یادگیری نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ میتوانید کار خود را آغاز کنید. معمولا نرم افزارهای گرافیکی به دلیل رابط کاربری مناسبی که دارد یادگیری آنها آسان و لذتبخش است.
شما با رشد استعدادهای خود در زمینه طراحی گرافیک میتوانید آینده شغلی مناسبی را رغم بزنید. طراحی گرافیک میتواند یکی از مسیرهای کسب درامد اینترنتی مناسب برای علاقه مندان به کار اینترنتی باشد.
ما در مقاله “طراحی گرافیک” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد شغل طراحی گرافیک پرداخته ایم. در این مقاله هر آن چیزی را که شما برای ورود به دنیای طراحی گرافیک نیاز دارید را به صورت یکجا در اختیار شما قرار میدهیم.
4. تولید محتوا
تولید محتوا یکی از مشاغلی است که امروزه در بسیاری از رسانه ها به آن می پردازند. شاید شغل تولید محتوا برای شما هم جالب به نظر آمده باشد.
در ابتدا نیاز به تعریف مشخصی از محتوا داریم، محتوا اطلاعات ما در مورد یک محصول یا موضوع خاص هست که بهصورت ترکیبی از متن، عکس و ویدئو انتشار داده میشود.
این محتوا می تواند در وب سایت ها، بلاگ ها، مجلات، شبکه های اجتماعی و … نشر پیدا کند و به دید مخاطبان رسد.
بهره گیری از ظرافت های موجود در تولید محتوا میتواند شما را برای رسیدن به موفقیت همراهی کند. بنابراین کسب مهارت ها در تولید محتوا اهمیت جدیی دارد.
ما در مقاله ” تولید محتوا ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای ورود به شغل تولید محتوا نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
5. کارشناس سئو
کارشناس سئو یکی از مشاغل حوزه وب است که با توجه به گسترش دنیای اینترنت این شغل نیز به مراتب افزایش چشم گیری داشته است.
کارشناس سئو یا همان سئو کار ها در واقع متخصصانی هستند که وب سایت شما را برای ارتقا در موتورهای جستجو بهینه می کنند.
سئو فرایندی حساس و دقیق است و نیاز به ترفندهای بروزی دارد شما اگر مایل به ورود به شغل سئو دارید باید زمینه ورود به آن را داشته باشید. و بتوانید در زمینه سئو مهارت های جدید را یاد بگیرید.
ما در مقاله ” کارشناس سئو ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای ورود به دنیای سئو نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
6. برنامه نویسی
شغل برنامه نویسی از مشاغل نوین در دنیای ماست. شغل برنامه نویسی در کنار حقوق مناسب خود و بسترهای مناسبی که برای پیشرفت وجود دارد اما دشواری های خاص خود را نیز دارد.
شما برای ورود به حوزه کاری برنامه نویس و فعالیت به عنوان یک برنامه نویس لازم است پیش زمینه مناسبی از این شغل را در خود داشته باشید. شرکت های زیادی در دنیا در حوزه برنامه نویسی فعالیت مستقیم دارند و بسیاری از سازمان ها و شرکت ها به طور غیر مستقیم از برنامه نویسی کمک میگرند.
ما در مقاله ” برنامه نویسی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای ورود به دنیای برنامه نویسی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
7. کسب درآمد از یوتیوب
یوتیوب بزرگترین سایت اشتراک گذاری ویدیو در دنیاست.
شاید برای شما هم جالب باشد که ساخت ویدیو و اشتراک گذاری آن در یوتیوب میتواند یکی از راه های کسب درامد اینترنتی باشد.
کسب درآمد از یوتیوب نه تنها به سرمایه اولیه نیازی ندارد بلکه به دلار نیز پرداخت میشود که با توجه به نرخ ارز میتوان درآمدهای بالایی را از یوتیوب انتظار داشت.
ما در مقاله “ کسب درآمد از یوتیوب” به بررسی همه آن چیزی که برای کسب درآمد از طریق یوتیوب نیاز دارید خواهیم پرداخت. اگر شما هم از علاقه مندان کسب درآمد از یوتیوب هستید حتماً مقاله “کسب درآمد از یوتیوب” ما را مطالعه کنید.
8. کسب درآمد از اینستاگرام
امروزه اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی فوقالعاده برای دیده شدن و کسب درآمد از است. اینستاگرام به دلیل طرفداران زیاد و جذابیت بالایی که دارد توانسته است در جذب مخاطب بسیار موفق باشد.
در حال حاضر اینستاگرام هم میتواند فرصت خوبی برای کسب درآمد اینترنتی و هم فرصتی برای معرفی کسب و کار های سنتی باشد.
ما در مقاله “کسب درآمد از اینستاگرام” علاوه بر معرفی ایده های کسب درآمد از اینستاگرام به بررسی ۱۰ روش رشد انفجاری در اینستاگرام نیز میپردازیم. اگر شما نیز از علاقه مندان کسب درآمد از طریق اینستاگرام هستید حتما مقاله ما را مطالعه کنید.
9. سوپرمارکت آنلاین
تمام کسبوکارهای اینترنتی خاص با توجه به نیازهای مردم راهاندازی می شن! شاید تا چند سال پیش سوپرمارکت اینترنتی نیاز خیلی از مردم نبوده.
ولی الآن …
با گسترش هزینههای زندگی، کمبود وقت، ترافیک سنگین شهری و آلودگی هوا در شهرهای بزرگ کاملاً معقول و بهصرفه هست، که از سوپرمارکت اینترنتی خریدهای روزانه خودمان رو انجام بدیم. از طرفی مردم الان خیلی راحتتر حاضرند که خرید اینترنتی انجام بدن.
ما در مقاله ” سوپرمارکت آنلاین ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی سوپرمارکت آنلاین نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
10. ادمین شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی را میتوان بزرگترین بازاریاب کسب و کارها دانست که پتانسیل خوبی برای کسب درآمد اینترنتی دارد. امروزه دیگر اکثر افراد و کسب و کارها در شبکه های اجتماعی حضور دارند و میتوانند از این طریق خدمات خود را به دیگران ارائه و یا معرفی نمایند.
اما بسیاری از صاحبان کسب و کار به دلیل مشغله زیاد خود ترجیح میدهند از یک فرد مختصص در این زمینه کمک بگیرند.
ادمین های شبکه های اجتماعی معمولا آشنایی کامل با الگوریتم کاری شبکه های اجتماعی و نحوه افزایش بازدید و همچنین تولید محتوای کاربردی را دارند.
معمولا ادمین ها با مدیریت همزمان چندین صفحه میتوانند به کسب درآمد بالایی دست پیدا کنند.