راهنمای راه اندازی مغازه موبایل فروشی
امروزه گوشیهای موبایل یکی از پر استفادهترین و اصلیترین نیازهای هر فردی است، شغل موبایل فروشی یکی از مشاغلی است که در دهه اخیر رشد فوقالعادهای را تجربه کرده است. در واقع ورود موبایلهای هوشمند و افزایش گرایش به آنها را میتوان نقطه عطفی در شغل موبایل فروشی دانست، اگر شما هم از علاقهمندان شغل موبایل فروشی و فعالان این بازار باشید حتما در تحولات عظیم در بازار موبایل ایران در طول و عرض دو دهه اخیر بیخبر نیستید.
مطمئناً نیاز مردم به استفاده از موبایل و تلفن همراه و حتی لوازم جانبی در هر شهر و منطقهای که باشید، وجود دارد به همین خاطر شما فارغ از منطقه جغرافیایی خود میتوانید بازار خود را داشته باشید فقط کافیست بدانید که چطور مغازه موبایل فروشی خود را راه اندازی کنید! در واقع پیش از شروع کارِ خود بهتر است شناخت کافی از شغل گوشی فروشی داشته باشید و به بازار موبایل و تحولات آن علاقهمند باشید زیرا همانطوری که میدانید شغل گوشی فروشی نیاز به بروز بودن دارد و بقول فعالان بازار موبایل باید همیشه خودت رو آپدیت نگه داری!
شاید شما هم دیده باشید که در بسیاری از شهرها و مناطق بخصوص در شهرهای کوچک و کم جمعیت شغل موبایل به همراه تعمیرات موبایل راه اندازی میشود زیرا هم در میزان سرمایه شما صرفهجویی میشود و هم درآمد شما را افزایش میدهد البته ما در مقالهای اختصاصی به بررسی تعمیرات موبایل خواهیم پرداخت. و در اینجا به بررسی همه جانبه و صفر و تا صد شغل گوشی فروشی خواهیم پرداخت و شما را با میزان سرمایه و ترفندهای افزایش درامد گوشی فروشی آشنا خواهیم کرد.
درآمد موبایل فروشی چقدر است؟
درآمد موبایل فروشی معمولاً وابسته به میزان فروش شما از دستگاه های موبایل و لوازم جانبی آن است، به همین دلیل مهم است که مغازه خود را در چه مکانی راه اندازی کنید و به چه میزان از فروش دست پیدا کنید، در کنار میزان تقاضا موضوع مهم دیگر میزان سرمایهی شماست زمانی که شما بتوانید مغازه موبایل فروشی خود را با سرمایه بالاتر و تنوع بالاتر در موبایل و لوازم جانبی آن راه کنید مطمئن باشید که به سرعت میتوانید به جایگاه خود در این بازار بزرگ دست پیدا کنید.
اما عامل تعیین کننده بعدی در میزان درآمد موبایل فروشی، حاشیه سود فروش گوشی و موبایل است. برای بررسی این موضوع در ادامه به سراغ سود موبایل فروشی خواهیم رفت.
سود موبایل فروشی چقدر است؟
سود موبایل فروشی با توجه به نوع محصول شما میتواند متغیر باشد مثلاً برا فروش دستگاه های موبایل بین 5 تا 10 درصد حاشیه سود معمول است که معمولاً رضایت خاطر چندانی از سوی کاسبان بازار موبایل ندارد و به این سود پایین به دلیل رقابت شدید بین فروشندگان موبایل است.
اما از سوی دیگر در کنار دستگاه های موبایل فروش لوازم جانبی آن سود بسیار بالایی دارد که میتواند مکمل خوبی برای کسب درآمد مناسب از شغل موبایل فروشی باشد.
بنابراین به گفته بیشتر کاسبان بازار موبایل، فروشندگان موبایل حاضرند دستگاه های موبایل خود را با کمترین سودآوری و قیمت رقابتی برای جذب هر چه بیشتر مشتریان عرضه کنند تا پس از فروش دستگاه بتوانند موارد بسیاری از لوازم جانبی مانند آداپتور، گارد، گلس، ایرپاد و … بفروش برسانند.
.
راهنمای انتخاب شغل موبایل فروشی
اگر میخواهید در شغل گوشی فروشی حرفی برای گفتن داشته باشید باید بتوانید پیش از رقبای خود، نیاز موبایل بازها و مشتریانِ خود را به محصولات جدید و محصولات پرچم دار را تامین کنید تا علاوه بر جذب مشتریان دائمی بتوانید از این طریق بازاریابی مناسبی نیز داشته باشید.
البته در راه اندازی مغازه موبایل فروشی بسیاری از افراد حرفهای بر این اعتقادند که فروش لوازم جانبی به همراه خود دستگاه موبایل از اهمیت بالایی برخوردار است به همین خاطر برای افزایش میزان درآمد موبایل فروشی باید بتوانید با مشتری خود ارتباط خوبی برقرار کنید و آن را برای خرید لوازم جانبی به همراه موبایل مجاب کنید، البته درامد گوشی فروشی از مسیرهای دیگر مانند خرید و فروش موبایل دست دوم و کارکرده نیز تامین میشود که به دلیل سود مناسب خود تاثیر زیادی بر افزایش سود موبایل فروشی دارد.
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی موبایل فروشی چقدر است؟
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 200 میلیون تومان | 2 میلیارد تومان |
امنیت فروشگاه | 5 میلیون تومان | 30 میلیون تومان |
دکوراسیون فروشگاه | 10 میلیون تومان | 50 میلیون تومان |
تجهیزات تعمیراتی | 20 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی موبایل فروشی با توجه به ابعاد مغازه، سطح کاری، میزان سرمایه گذاری بر روی خرید محصول، استفاده از انواع دکور و … متغیر است. با توجه به اینکه بیشتر موبایل فروشیهای کوچک بخصوص در شهرهای کم جمعیت، فروش موبایل را به صورت سفارشی انجام میدهند و آن را پس از توافق خرید از تامین کنندهها تهیه میکنند اما لازم است در ابتدای راه اندازی چندین مدل از محصولات پرفروش رو در کنار کاربردی ترین لوازم جانبی موبایل داشته باشید
در ادامه لیست تجهیزات و محصولات لازم برای راه اندازی موبایل فروشی را قرار دادهایم که با توجه به سطح کاری خود میتوانید میزان سرمایه اولیه لازم برای راه اندازی موبایل فروشی را برآورد کنید.
لیست تجهیزات شغل موبایل فروشی
اگر به دنبال خرید محصولات و تجهیزات موبایل فروشی هستید در مقاله زیر همراه ما باشید.
لیست محصولات موبایل فروشی
اگر به دنبال خرید تجهیزات و محصولات موبایل فروشی هستید در مقاله زیر همراه ما باشید.
مراکز تامین تجهیزات و محصولات مغازه موبایل فروشی
نمونه های واقعی
با یک میز کار ساده کارم رو شروع کردم
نمایش مصاجبهمسیر موفقیت بهترین موبایل فروشی شهر
نمایش مصاجبهمزایای شغل گوشی فروشی چیست؟
تقاضای روزافزون برای گوشی موبایل
سوددهی مناسب موبایل فروشی
ورود مدل های جدید و رقابت برای داشتن آن ها
سود مناسب در لوازم جانبی موبایل
معایب شغل گوشی فروشی چیست؟
رقبای فیزیکی مثل نمایندگی فروش گوشی های موبایل
رقبای اینترنتی مثل دیجی کالا
تنوع محصولات بالا
سرمایه اولیه نسبتا بالا
تحلیل شغل موبایل فروشی
رسته کسب و کار
میزان سرمایه
میزان رضایت
میزان تخصص
میزان زمان
میزان تحصیلات
سهولت در راه اندازی
انواع موبایل فروشی:
- نمایندگی رسمی موبایل
- مغازه موبایل فروشی
- موبایل فروش اینترنتی
- صفر تا صد موبایل فروشی
مشاغل جانبی گوشی فروشی
- تعمیرات موبایل
- فروش لوازم جانبی موبایل
- فروش لوازمیدکی موبایل