راهنمای راه اندازی پرورش مرغ مینا
مرغ مینا یکی از پرندگان زیبایی است که به علت پرهای خوش رنگ و زیبا در بین ما انسان ها بسیار محبوب شده است. همچنین مرغ مینا از جمله پرندگانی است که به علت هوش بالایی که دارند میتوانند صدای انسان ها را تقلید کند که این موجب میشود تا دوست داشتنی تر باشد. مرغ مینا مانند طوطی و یا مرغ عشق خجالتی و ترسو نیست به همین خاطر میتواند بسیار سریع به شما اعتماد میکند.
البته این اعتماد به معنای اهلی بودن آن نیست بلکه همیشه خوی وحشی گری خود را حفظ میکند بنابراین لازم است که در رفتار با آن بیشتر احتیاط کنید. به طور کلی سه گونه مرغ مینا داریم؛ مرغ مینای معمولی، مرغ مینای گوشواره ای و مرغ مینای بالی، که هر کدام از آنها نیز گونه ها نیز نژادهای مختلفی دارد. باید بدانید که نگهداری و پرورش مرغ مینا کار ساده ای نیست به همین خاطر میزان علاقه و تجربه شما در پرورش پرندگان بسیار مهم است.
شما برای تربیت مرغ مینای سخنگو باید از سن ۶ تا ۸ هفتگی تمرین کردن با مينا را شروع کنید. ما در ادامه به بررسی تخصصی میزان درآمد و سرمایه پرورش مرغ مینا خواهیم پرداخت پس همراه ما باشید.
درآمد پرورش مرغ مینا چقدر است؟
درآمد پرورش مرغ مینا با توجه به میزان ظرفیت سالن پرورشی شما، تعداد پرورش شما در هر دوره، نژاد مرغ مینا، توانایی های آنها در سخن گفتن و … تعیین میشود.
سود پرورش مرغ مینا چقدر است؟
سود پرورش مرغ مینا با توجه به قیمت بالای این پرنده بسیار مناسب است، پرورش مرغ مینا اگر در کنار آموزش مناسب برای سخنگویی این پرنده باشد میتواند حاشیه سود بسیار بالایی داشته باشد.
راهنمای انتخاب شغل پرورش مرغ مینا
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی سالن پرورش مرغ مینا چقدر است؟
برای راه اندازی سالن پرورش مرغ مینا نیاز به هزینه های متعددی مانند تجهیزات سالن، خرید جوجه و یا پرنده های مولد، غذا، دارو و … دارد. در ابتدا شما برای راه اندازی سالن پرورش مرغ مینا خود باید از ظرفیت پرورش خود آگاه باشید و با توجه به برآوردی که دارید وارد کسب و کار پرورش مرغ مینا شوید.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
مزایای شغل پرورش مرغ مینا چیست؟
- قیمت بالای مرغ مینا در مقایسه با سایر پرندگان زینتی
- امکان آموزش سخن گفتن در مرغ مینا و جذابیت آن
معایب شغل پرورش مرغ مینا چیست؟
- احتمال بیماری در مرغ مینا بالاست
- حساسیت های بالای نگهداری و پرورش مرغ مینا