راهنمای راه اندازی مغازه آجیل فروشی
خشکبار و آجیل سهم بسیار بزرگی از بازار خردهفروشی کشور را به خود اختصاص میدهد و رقبای قدرتمند زیادی از فروشگاه های لوکس فیزیکی و آنلاین موجود در این بازار خبر از سودهای بالا شغل آجیل فروشی میدهد. برای ورود به شغل آجیل فروشی بهتر است پیش از هرچیزی به تفاوتهای آجیل و خشکبار بپردازیم، در واقع چیزی که ما به عنوان آجیل میشناسیم در واقع دانههای مغزی است مانند گردو، پسته، فندق و … است اما محصولات خشکبار شامل انواع میوه خشک و محصولاتی میشوند که پس از خشک شدن مصرف میشود که طبق این تعریف خود آجیل نیز نوعی از خشکبار است.
شما برای راه اندازی مغازه خشکبار با تنوع عظیمی از محصولات مواجه هستید، خوشبختانه به دلیل ماندگاری بالای خشکبار و آجیل شما در راه اندازی مغازه آجیل فروشی نگرانی خرابی زود هنگام محصولات خود را ندارید البته به شرطی اینکه مغازه خشکبار شما دارای تهویه مناسب و فضای خشک و خنک باشد. امروزه معمولاً بسیاری از افراد سعی میکنند مغازه خشکبار و آجيل فروشی خود را در منطقه پر رفت و شهر راه اندازی کنند.
مطمئناً اگر مغازه آجیل فروشی و خشکبار شما پاخور خوبی داشته باشد میتواند تا حد بسیار بالایی بر میزان فروش شما تاثیر گذار از سوی دیگر دیزاین داخلی و نور کافی برای راه اندازی مغازه اجیل فروشی در جذب مشتری بسیار تاثیرگذار است بخصوص در زمان اعیاد و جشن ها که پیک فروش شما در مغازه خشکبار و آجیل فروشی است. البته ما در ادامهی این مقاله به نکات لازم برای افزایش میزان فروش در شغل آجیل فروشی و خشکبار خواهیم پرداخت.
درآمد آجیل فروشی چقدر است؟
خب خیلی از افرادی که به دنبال راه اندازی مغازه آجیل فروشی هستند عموماً در ابتدا با این سوال مواجه میشوند که درآمد آجیل فروشی چقدره؟
درآمد آجیل فروشی نیز مانند تمام مشاغل مغازه داری تابع عوامل گوناگونی است از میزان سود محصولات گرفته تا میزان فروش شما، فروش آجیل فروشی با توجه به منطقه کسب و کار شما، موقعیت مغازه شما و … در روزهای مختلف سال میتواند متغیر باشد، مطمئناً اگر موقعیت جغرافیایی مغازه شما در مناطق پردرآمد شهر راه اندازی شود به علت رفاه بهتر مردم منطقه تمایل برای خرید آجیل و خشکبار نیز بیشتر است و به همین ترتیب راه اندازی مغازه آجیل فروشی لوکس در این مناطق توجیه اقتصادی بالاتری دارد.
اما موضوع اثرگذار بعدی بر درآمد مغازه آجیل فروشی میزان سود محصولات شماست که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
سود آجیل فروشی چقدر است؟
همانطوری که در بخش درآمد آجیل فروشی نیز گفتیم، سود آجیل فروشی معیار مهمی برای برآورد میزان درآمد مغازه آجیل فروشی است. باید بدانیم که حاشیه سود آجیل فروشی در اجناس گوناگون و محصولات مختلف متفاوت است، معمولاً حاشیه سود آجیل فروشی در محصولات معمول 10 درصد و تا محصولات لوکس این صنف به 50 درصد میرسد، بنابراین می توان حاشیه سود بین 20 تا 30 درصدی را با توجه به نوع فروش مغازه آجیل فروشی شما انتظار داشت.
راهنمای انتخاب شغل آجیل فروشی
چند مدل آجیل فروشی داریم؟
• مغازه خشکبار و حبوبات
• مغازه آجیلفروشی
• فروشگاه آنلاین آجیل و خشکبار
مغازه خشکبار فروشی :
بهطورکلی به عرضه کلیه خشکبار و حبوبات میپردازد.
مغازه آجیل فروشی:
مغازهای که بهصورت تخصصی به فروش آجیل مشغول است.
فروشگاه آنلاین آجیل و خشکبار:
عرضه کلیه خشکبار و آجیل را در بستر اینترنتی و بهصورت یک کسبوکار اینترنتی انجام میدهد
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی آجیل فروشی چقدر است؟
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 200 میلیون تومان | 2 میلیارد تومان |
امنیت فروشگاه | 5 میلیون تومان | 30 میلیون تومان |
دکوراسیون فروشگاه | 10 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی آجیل فروشی به طور کلی شامل موارد است:
- خرید و یا اجاره مغازه آجیل فروشی
- اخذ مجوز آجیل فروشی
- تجهیزات مغازه آجیل فروشی
- دکوراسیون مغازه آجیل فروشی
- خرید محصولات آجیل فروشی
لیست تجهیزات شغل آجیل فروشی
اگر به دنبال خرید تجهیزات مغازه آجیل فروشی و خشکبار هستید حتماً مقاله راهنمای خرید “تجهیزات مغازه خشکبار” را مطالعه کنید تا علاوه بر شناخت تجهیزات این حوزه با ویژگی های یک دکوراسیون مناسب برای مغازه آجیل فروشی نیز آشنا شوید.
لیست محصولات مغازه آجیل فروشی
مراکز تامین تجهیزات و محصولات مغازه آجیل فروشی
نمونه های واقعی
3 شعبه خشکبار فروشی موفق در شهر
نمایش مصاجبهمزایای شغل آجیل فروشی چیست؟
اولین مزیت شغل آجیل فروشی نسبت به خیلی از مشاغل مغازه داری حاشیه سود بالای آن است و این سودآوری بالا میتواند نوید درآمد بالا را در شغل آجیل فروشی داشته باشد.
شما با راه اندازی مغازه آجیل فروشی خود صاحب یک شغل لوکس میشود که محیط کاری شما همواره تمیز و دلنشین و عاری از هر گونه آلودگی است.
در مقایسه با بسیاری دیگر از مشاغل مغازه داری، شغل آجیل فروشی نیاز به فعالیت بدنی بالایی ندارد.
معایب شغل آجیل فروشی چیست؟
یکی از معایب چشمگیر شغل آجیل فروشی بالا رفتن بسیار قابل توجه قیمت آجیل و خشکبار است به طوری که بسیاری از اقشار کم درآمد جامعه مجبور به حذف آجیل و خشکبار از سبد خرید خود شدهاند به همین دلیل اگر در یک منطقه کم برخوردار مغازه آجیل فروشی خود را راه اندازی کنید امکان کاهش میزان فروش شما در اثر تورم وارد بر این محصول بسیار زیاد است.
آجیل و مغزها با وجود ماندگاری قابل قبولی که دارند اما به هر حال یک محصول فاسد شدنی هستند و لازم است که پیشبینی فروش محصولات خود را داشته باشید تا با ضرر و زیان مواجه نشوید.
برای ایجاد تنوع کارآمد در مغازه آجیل فروشی خود و افزایش فروش با توجه به نیاز مردم منطقهی خود، لازم است تا شناخت کافی از انواع محصولات آجیل، خشکبار و مغزها را داشته باشید تا بتوانید اجناس با کیفیت و مرغوبی را تهیه کنید.