راهنمای راه اندازی مغازه عینک فروشی
شغل عینک فروشی یکی از مشاغلی است که در هر منطقه ای باشید نیاز به آن احساس می شود. همچنین مغازه عینک فروشی به فروشگاهی گفته میشود که در آن انواع عینک آفتابی , عینک طبی و عینک تزیینی ارائه می شود؛ عینک از جمله مواردی است که استفاده از آن برای خیلی از ما لازم و ضروری است.
عینک ها می توانند طبی یا آفتابی باشد که فروش هر کدام از آن مزایای خاص خود را دارد و حاشیه سود های متفاوتی دارد. شما برای راه اندازی یک مغازه عینک فروشی نیاز به داشتن پیش زمینه مناسبی دارید. عینک ها به طور کلی به سه دسته: عینک طبی، عینک آفتابی و عینک تزئینی تقسیمبندی میشوند. بنابراین تنها کسانی که مشکلات بینایی دارند مشتریان شغل عینک فروشی نیستند بلکه ممکن شما صرفاً فروشنده انواع عینکهای آفتابی و تزئینی باشید و خدمات اپتومتری را انجام ندهید، اینجاست که تفاوت عینک فروشی و عینک سازی خودش را بیشتر نشان میدهد.
درآمد شغل عینک فروشی چقدر است؟
میزان درآمد عینک فروشی بسته به میزان فروش و محل احداث متغیر می باشد . فکر کنم باید درک کنید که نمیشه مبلغ مشخصی اعلام کرد
سود عینک فروشی چقدر است؟
برای این صنف نرخ ۱۵ درصدی تعیین کردهاند که واقعا به اندازه هزینههای انرژی در یک فروشگاه هم نمیشود و همین مسئله موجب تقلب در بازار و اخذ سودهای ۱۰۰ درصدی و گاهی بیشتر توسط تازه کارها شده است. فردی که در خیابان فلسطین ماهانه ۲۰ میلیون تومان اجاره میدهد با سود کمتر از ۱۰۰ درصد نمیتواند از پس هزینههایش برآید.
راهنمای انتخاب شغل عینک فروشی و عینک سازی
تفاوت عینک فروشی با عینک سازی در چیست؟
عینک فروشی ها معمولاً به فروش عینک مشغول هستند این در حالی است که عینک سازی ها در کنار آن به تعمیرات عینک و ساخت فرم و عدسی برای عینک های طبی هم میپردازند. بنابراین خدمات عینک سازی و اپتومتری میتواند با فروش عینک آفتابی و تزئینی نیز ادغام شود که این موضوع نیاز به فضای کافی و موقعیت مکانی مناسب دارد و میتواند به افزایش درآمد شما کمک کند.
ما در ادامه این مقاله به بررسی همه جانبه راه اندازی مغازه عینک فروشی و شغل عینک سازی خواهیم پرداخت و به بررسی نکات مهم این شغل مانند درآمد عینک سازی و … خواهیم پرداخت پس اگر شما هم در فکر راه اندازی مغازه عینک فروشی خود هستید همراه ما باشید.
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی عینک فروشی چقدر است؟
سرمایه گذاری برای راه اندازی یک مغازه عینک فروشی که کار عینک سازی هم بکند، دو قسمت است؛
یکی هزینه تهیه مغازه (خرید یا اجاره) و دیگری تهیه عدسی و فریم عینک به اضافه ابزارآلات و وسایل مورد نیاز برای تراش عدسی و تعمیرات فریم عینک.
برای خرید ابزار و وسایل لازم بین 50 تا 200 میلیون تومان باید کنار بگذارید.
می توان برخی از وسایل کار را از عمده فروشی ها به صورت دست دوم تهیه و برای خرید کالای اصلی باید بین 10 تا 20 میلیون تومان هزینه کرد.
نرخ اجاره بها هم بین 10 تا 20 میلیون تومان برای هر ماه متغیر است. به طور کلی سرمایه اولیه برای ورود به این صنف با احتساب همه هزینه های مربوط به اجاره و رهن، تامین کالا و دستگاه ها نزدیک به 500 میلیون تومان نیاز است.
البته این به نقل از گفته فعالان حوزه ارائه شده و بزودی در آپدیت بعدی اطلاعات دقیق تری ارائه خواهم داد.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 50 میلیون تومان | 1 میلیارد تومان |
تجهیزات | 50 میلیون تومان | 200 میلیون تومان |
مزایای شغل عینک فروشی چیست؟
- سوددهی بالای عینک
- مصرفی بودن عینک آفتابی
- تنوع محصول بالا در حوزه عینک
معایب شغل عینک فروشی چیست؟
- سرمایه اولیه نسبتا بالا
- سلایق مختلف مصرف کنندگان
- عینک های غیر اورجینال
- عینک های قاچاق
- دست فروشان عینک
تحلیل شغل عینک فروشی
رسته کسب و کار
میزان سرمایه
میزان رضایت
میزان تخصص
میزان زمان
میزان تحصیلات
سهولت در راه اندازی
شاید باورتون نشه که شغل عینک فروشی چقدر می تونه مهم و حیاتی باشه . چطور؟
اینو باید از افرادی که کم بینی دارن بپرسین , عینک برای افراد یعنی کوچ از تاری و کم رنگی به دنیای شفافیت هستش .
البته این یه جورایی تا چند دهه قبل صدق می کرد الان در کنار عینک های طبی که ما رو به سمت بینایی بهتر می بره . عینک فروشی وارد فاز جدیدتری هم شده
و اون هم ورود به دنیای فشن و زیبایی و عکس های سلفی و چهره های هالیودی هستش.
قبل از ظهور عینک های آفتابی و تزیئنی عینک بیشتر وسیله درمانی برای بهتر دیدن بود. کم کم گفته شده برای مراقب از چشم امون در مقابل نور خورشید و مقابله با اینکه ما هم در آینده به عینک های طبی نیاز پیدا نکنیم لازمه از عینک های به اصطلاح آفتابی استفاده کنیم.
و این شد که پدیده عینک های آفتابی مثل عینک ریبن و عینک پلیس و عینک لوی ویتون و … کم ظهور پیدا کرد و کار رو به جای رسوند که عینک به یه وسیله مصرفی ما تبدیل شده که همیشه همراهمون هست.
جلوتر در مورد یه سری از عینک ها توضیح میدم ولی قبلش بگن درسته که بعضی از سلبریتی ها و سلبریتی نماها معمولا از عینک های آفتابی چه مشکی چه رنگ های مختلف استفاده می کردن و می کنن ولی این کم کم خاص بودنش رو از دست داده و همین موضوع پدیده عینک های تزیئنی رو ایجاد کرده که چند وقتیه که میشه تو عینک فروشی ها دیدشون
خب اینای که گفتم یعنی چی؟
یعنی اینکه بوی پول میاد و یه فرصت خوب برای اونای که دنبال یه کسب و کار جدید و پرتقاضا و کسب و کار پرسود و پربازه هستن به وجود میاد.
اونم چیزی نیست جز ( عینک فروشی) ….
عینک فروشی چیست؟
به فروشگاهی که در آن انواع عینک آفتابی , عینک طبی و عینک تزیئنی ارائه می شود عینک فروشی گفته می شود.
انواع عینک
- عینک طبی
- عینک آفتابی
- عینک تزیئنی
انواع عینک طبی
بدیهی است که حدود 60 درصد از جمعیت جهان با نوعی مشکل بینایی روبرو هستند و برای محافظت از چشم عینک میزنند. به غیر از مشکلات بینایی مربوط به سن، بسیاری از عوامل دیگر مانند نگاه کردن به صفحات گوشی و مانیتور، رژیم غذایی ضعیف که بدون توجه به سن باعث اختلال در بینایی میشود، وجود دارد. مشکل بینایی اگر درمان نشود، میتواند جدی شود. شما باید علائم آن را بفهمید و بلافاصله با چشم پزشک خود ملاقات کنید و یک عینک مناسب دریافت کنید.
عینک های طبی سه نوع فریم دارند، که در اینجا به آن اشاره میکنیم.
- عینک های تمام فریم (کل عدسی داخل فرم قرار میگیرد)
- بدون فریم
- نیم فریم (بالا یا پایین فریم دارد و از بالا عدسی توسط بند پلاستیکی به فریم متصل شده است)
این مدل فریم ها هر کدام کاربردهای متفاوتی دارند و از لحاظ زیبایی فیزیکی بر روی صورتهای مختلف متفاوت دیده میشوند.
بهترین عدسی عینک طبی کدام است؟
به ترتیب میتوان این طور گفت:
- پلی کربنات
- پلاستیک با ایندکس بالا (فشردگی لبههای عدسی)
- تریوکس (trivex)
انواع عینک آفتابی
عینک آفتابی مردانه در انواع مختلفی طراحی و تولید میشود. هر برندی امضای خاص خود را در تولید هر کدام از محصولاتش دارد. اما تقریبا تمامی نامهای تجاری صنعت مد و اپتیک چندین مدل مشخص و همیشه ثابت در چرخه تولیدات خود دارند که از جمله میتوان به عینک های آفتابی با فرم های زیر اشاره کرد.
- مدلهای خلبانی
- ویفرر
- گرد
- مربعی
- مستطیلی
- کلابمستر
راستی عملکرد شیشههای آفتابی نیز میتواند متفاوت باشد:
- شیشههای فتوکرومیک:رنگ شیشه عینک براساس شدت نور تغییر میکند.
- شیشههای پولاریزه: به صورت انتخابی اشعههایی که از سطوح به چشم میتابد مثل نور بازتابیده از سطح جاده یا آب را منعکس میکند و به این ترتیب موجب بهبود دید میشود که به عنوان مثال مورد استفاده ماهیگیران است.
- شیشههای افزاینده کنتراست: در شرایط خاص مثلا برای بیماران لوویژن (کم بینا) کاربرد دارد.
- شیشههای کاهنده پرتو مادون قرمز: استفاده از این نوع شیشهها موجب کاهش حرارت ورودی به چشم میشود و از این طریق موجب آرامش چشم میشود.
تفاوت عینک فروشی با عینک سازی در چیست؟
عینک فروشی ها معمولا به فروش عینک مشغول هستند این در حالی است که عینک سازی ها در کنار آن به تعمیرات عینک و ساخت فرم و عدسی برای عینک های طبی هم می پردازند.
پروانه کسب عینک فروشی را از کجا بگیریم؟
پروانه کسب عینک فروشی
مراحل صدور مجوزهای قانونی عینک سازی و عینک فروشی
الف )تقاضا
ارائه تقاضا نامه کتبی امضاء شده توسط متقاضی که به امضاء معاونت درمان و مدیریت درمان دانشگاه رسیده و ثبت در دفتر دبیرخانه گردیده باشد .
ب ) مدارک
ارائه مدارک به شرح ذیل :
– گواهی انجام یا معافیت از طرح لایحه نیروی انسانی جهت کارشناسان بینائی سنجی
– گواهی موفقیت از آزمون عینک طبی سال های 52 یا 59 یا 68 جهت عینک سازان
– گواهی انجام معافیت از خدمت نظام وظیفه جهت آقایان
– گواهی عدم سوء پیشینه کیفری یا آخرین حکم استخدام رسمی جهت کارکنا ن دولت
– گواهی عدم اعتیاد
– تصویر شناسنامه صفحه اول و صفحه آخر در صورت داشتن توضیح
– تکمیل فرم مشخصات که توسط واحد صدور پروانه ها پس از دریافت درخواست کتبی به متقاضی ارائه می گردد .
– یک قطعه عکس 4*3 جهت گواهی عدم سوء پیشینه
– ارائه تصویر یِا شماره کد ملی
– تصویر دانشنامه یا تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان