کسب درآمد اینترنتی کلیکی و آکادمی مشاغل
دلیل اصلی که کسب درآمد اینترنتی کلیکی به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما تو سایت و اینستاگرام آکادمی مشاغل بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری مون , لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در موردش در اختیارتون قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر رو دارید , این مقاله مناسب شماست.
- چطور کسب درآمد اینترنتی کلیکی داشته باشیم؟
- روش های پول درآوردن از تبلیغات کلیکی چیست؟
- بهترین سایت کسب درامد کلیکی ایرانی کدامند؟
- ….
روش های پول درآوردن از تبلیغات کلیکی چیست؟
کسب درآمد اینترنتی آن هم به روش کلیکی از جمله روش های نوین در بین کسب و کارهای اینترنتی است. کسب درآمد کلیکی نیازی به تخصص خاصی ندارد و حتی یکی از روش های پول درآوردن با گوشی نیز میتواند باشد.
کسب درآمد کلیکی (Pay-To-Click) که به اختصار به آن PTC نیز گفته میشود در سالهای اخیر به عنوان روشی از سوی بسیاری از رسانه تبلیغ شده است که شما به ازای تعداد کلیک هایی که بر روی یک بنرهای تبلیغاتی مختلف و یا لینکهای میکنید میتوانید درآمد کسب کنید. برای درک بهتر شیوه کسب درآمد اینترنتی کلیکی بهتر است تا با جزئیات آن بیشتر آشنا شویم.
در واقع کسب درآمد کلیکی یکی از روش های بازاریابی برای هدایت ترافیک به سمت سایت های مشخص است. در روش های PTC معمولا افراد با بازدید از لینک های مختلف و حضور چند ثانیهای در آنها باعث افزایش بازدید از سایت و ارتقا رتبه آنها در موتورهای جست و جو میشود و اما سایت های کسب درآمد کلیکی در این بین وظیفه انتقال و مدیریت پروژه ها بین کارفرما با مجریان را دارند و پرداخت توسط این سایت های واسط انجام میپذیرد.
مزایای کسب درآمد کلیکی چیست؟
در کسب درآمد کلیکی شما به هیچ تخصصی نیاز ندارید و با ساده ترین تجهیزات هم میتوانید کار خود را انجام دهید.
همچنین شما میتوانید از همان لحظه اول درآمد داشته باشید.
میتوانید بصورت همزمان در چندین سایت فعالیت کنید و از مزایای همه آنها بهره مند شوید.
معایب کسب درآمد کلیکی چیست؟
اولین نکته و مهم ترین نکته این است که کسب درآمد اینترنتی کلیکی یکی از حوزه هایی است که کلاهبرداری در آن بسیار بالاست به همین دلیل باید دقت کنیم که به اشتباه درگیر سایت های کلاهبرداری نشویم.
میزان درآمد به ازای هر تبلیغ یا کلیک بسیار پایین است و این موضوع موجب به صرفه نبودن زمان گذاشتن بر روی این سایت ها میشود. در واقع کسب درآمد کلیکی نیازمند وقت زیاد و مداوم و کار در بسیاری از این سایت های کلیکی است تا بتواند درآمد معقولی را برای شما داشته باشد.
از دیگر معایب کسب درآمد کلیکی میتوان به محدودیت های سایت های خارجی برای کاربران ایرانی دانست. بطوری که بسیاری از سایت های خارجی به کاربران ایرانی اجازه ساخت حساب را نمیدهند و شما مجبور هستید با تغییر آی پی سیستم خود و به عنوان شهروند کشورهای دیگر فعالیت خود را شروع کنید.
همچنین بحث انتقال پول به علت عدم ارائه خدمات پیپل (PayPal) به ایرانیان یکی از مباحث روز است که میتوانید در این خصوص از صرافی ها و شرکت های فعال در این حوزه کمک بگیرید.
اما اگر بخواهیم واقع بینانه تر به این موضوع نگاه کنیم درآمدهای پایین از وبسایت های کلیکی (چه وبسایت های کلیکی ایرانی و چه خارجی) و همچنین هزینههای انتقال پول از وبسایت های خارجی و کارمزد صرافی ها باعث شده است تا کسب درآمد کلیکی به صرفه نباشد.
اگر شما هم از علاقه مندان حوزه های کسب درآمد کلیکی هستید فقط کافیست به پنل های تبلیغاتی و کسب درآمد وبسایت های خارجی و ایرانی نگاهی بیندازید آنگاه متوجه خواهید شد که محدودیت های این حوزه بسیار بالاست. به همین خاطر باید به دنبال مسیرهای مکملی نیز باشید زیرا کسب درآمد اینترنتی کلیکی به تنهایی نمیتواند درآمد قابل قبولی داشته باشد.
به همین جهت ما در ادامه این مقاله به بررسی راه های کسب درآمد بیشتری در حوزه مشاغل اینترنتی هستیم که میتوانیم با بهره گیری از آنها در کنار کسب درآمد کلیکی به درآمد خوبی برسیم پس در ادامه این مقاله همراه ما باشید.
راه های کسب درآمد در مشاغل اینترنتی
بررسی راه های کسب درآمد در مشاغل اینترنتی با عینک های مختلف ( جهت گیری های مختلف ) مسلماً نتایج متفاوتی هم می تونه داشته باشه.
ما تو آکادمی مشاغل به دلیل اینکه اطلاعات تمام رسته های شغلی رو در اختیارتون قرار میدیم , قرارِ مشاغل اینترنتی رو کامل تر و از نگاه های مختلف باهاتون در میان بذاریم , پس بریم سراغ مشاغل اینترنتی …
بررسی راه های کسب درآمد در مشاغل اینترنتی
کسب و کارهای اینترنتی و شغل های آنلاین این روزها بسیار در بازار ایران محبوب گشته است. دلیل اهمیت رو هم تو این مقاله ( کسب و کار اینترنتی در ایران ) توضیح دادیم. پس مسلماً بررسی راه های کسب درآمد در میان شغل های اینترنتی و آنلاین می توانند ایده های پولساز و بروز زیادی را در اختیار ما قرار دهد.
ولی قبل از بررسی ایده های پولساز اینترنتی شاید لازم باشد جواب این سوال را هم بدانیم که آیا شما مناسب کسب و کار اینترنتی هستید یا نه؟ ما این سوال را در مقاله به عنوان (مشاغل آنلاین مناسب چه افرادی است ؟) بررسی کردیم که حتماً بهتون تو تصمیم گیری کمک میکنه.
اما اگر نسبت به شغل های اینترنتی علاقمند هستید و همیشه دنبال یک شغل اینترنتی مناسب خودتون می گشتید در ادامه چند مورد از بهترین شغل ها در حوزه مشاغل آنلاین رو باهاتون به اشتراک گذاشتم , میتونید کلیک کنید و اطلاعات کامل اون ها رو ببینید.
همچنین اگه دوست داشتید لیست کامل مشاغل اینترنتی را هم ببینید می توانید بر روی دکمه لیست کامل مشاغل اینترنتی کلیک کنید.
جدیدترین مشاغل اینترنتی
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
10 پیشنهاد ویژه برای کسب درآمد اینترنتی
حالا که تمام مشاغل اینترنتی را معرفی کردیم , شاید مقایسه و انتخاب قدری براتون سخت باشه.
اولین پیشنهاد من اینه: اگه واقعا نمیدونی کدوم شغل مناسبت هستش و تو انتخاب شغل به کمک نیاز داری , من تجربه خودم رو تو این جا ( انتخاب شغل طلایی ) باهاتون به اشتراک گذاشتم که میتونه بهتون کمک کنه
و اما پیشنهاد دوم: راه حل دوم من , بررسی این ( Top 10 ) یا همون ده تا پیشنهاد ویژه برای کسب درآمد اینترنتی هستش.
1. تولید محتوا
تولید محتوا یکی از مشاغلی است که امروزه در بسیاری از رسانه ها به آن می پردازند. محتوا اطلاعات ما در مورد یک محصول یا موضوع خاص هست که بهصورت ترکیبی از متن، عکس و ویدئو انتشار داده میشود.
این محتوا می تواند در وب سایت ها، بلاگ ها، مجلات، شبکه های اجتماعی و … نشر پیدا کند و به دید مخاطبان رسد.
یک کارشناس تولید محتوا می کوشد محتوایی را خدمت مخاطبین خود ارائه دهد که کیفیت بالایی داشته باشد و بتواند هدف مخاطب را از مراجعه به محتوای شما برآورده سازد.
ما در مقاله ” تولید محتوا ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای تولید محتوا نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
2. کارشناس سئو
کارشناس سئو یکی از مشاغل حوزه وب است که با توجه به گسترش دنیای اینترنت این شغل نیز به مراتب افزایش چشم گیری داشته است.
کارشناس سئو یا همان سئو کار ها در واقع متخصصانی هستند که وب سایت شما را برای ارتقا در موتورهای جستجو بهینه می کنند.
بسیاری از صاحبان وب سایت ها برای دیده شدن بیشتر و ارتقا خود در موتورهای جستجو حاضر به هزینه های زیادی هستند که باعث درآمدهای قابل توجه کارشناسان سئو شده است.
ما در مقاله ” کارشناسی سئو ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای کارشناسی سئو نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
3. برنامه نویسی
شغل برنامه نویسی در کنار حقوق مناسب خود و بسترهای مناسبی که برای پیشرفت وجود دارد اما دشواری های خاص خود را نیز دارد.
شما برای ورود به حوزه کاری برنامه نویس و فعالیت به عنوان یک برنامه نویس لازم است پیش زمینه مناسبی از این شغل را در خود داشته باشید.
شرکت های زیادی در دنیا در حوزه برنامه نویسی فعالیت مستقیم دارند و بسیاری از سازمان ها و شرکت ها به طور غیر مستقیم از برنامه نویسی کمک میگرند.
ما در مقاله ” برنامه نویسی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد برنامه نویسی پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای برنامه نویسی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
4. طراحی سایت
طراحی سایت از جمله مشاغلی است که در چند سال گذشته به شدت رشد داشته و به واسطه پیشرفت تکنولوژی زمینه های بسیاری برای فعالیت در حوزه طراحی سایت به وجود آمده است.
پیش از آن که به سراغ بازار طراحی سایت برویم بهتر است ابتدا تعریف مشخص و ساده ای از طراحی سایت و شخص طراح سایت داشته باشیم.
طراحی سایت یا طراحی وب شغلی است در جهت ساخت ظاهری جذاب و زیبا برای یک وب سایت که به کمک ابزارهای گرافیکی و کد نویسی کار خود را انجام می دهد.
ما در مقاله ” طراحی سایت ” به معرفی این شغل پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای ورود به شغل طراحی سایت نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
5. دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ از جمله مشاغل جدید در کشور ماست، شغل دیجیتال مارکتینگ بیش از دو دهه است که فعالیت خود را شروع کرده اما در سال های اخیر با فراگیر شدن تلفن های همراه هوشمند و گسترش اینترنت و دسترسی اکثریت مردم به اینترنت پر سرعت باعث شد دیجیتال مارکتینگ با رویکردی جدیدی خود را ارائه کند.
شغل دیجیتال مارکتینگ برای خیلی از فارغ التحصیلان رشته های زیر مجموعه آی تی و اقتصاد جذاب بوده و مجموعه ای از علوم دو رشته را در بر میگیرد.
ما در مقاله ” دیجیتال مارکتینگ ” به معرفی این شغل پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
6. کسب درآمد از یوتیوب
یوتیوب بزرگترین سایت اشتراک گذاری ویدیو در دنیاست. شاید برای شما هم جالب باشد که ساخت ویدیو و اشتراک گذاری آن در یوتیوب میتواند یکی از راه های کسب درامد اینترنتی باشد.
کسب درآمد از یوتیوب نه تنها به سرمایه اولیه نیازی ندارد بلکه به دلار نیز پرداخت میشود که با توجه به نرخ ارز میتوان درآمدهای بالایی را از یوتیوب انتظار داشت.
ما در مقاله “ کسب درآمد از یوتیوب” به بررسی همه آن چیزی که برای کسب درآمد از طریق یوتیوب نیاز دارید خواهیم پرداخت. اگر شما هم از علاقه مندان کسب درآمد از یوتیوب هستید حتماً مقاله “کسب درآمد از یوتیوب” ما را مطالعه کنید.
7. کسب درآمد از اینستاگرام
امروزه اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی فوقالعاده برای دیده شدن و کسب درآمد از است. اینستاگرام به دلیل طرفداران زیاد و جذابیت بالایی که دارد توانسته است در جذب مخاطب بسیار موفق باشد.
در حال حاضر اینستاگرام هم میتواند فرصت خوبی برای کسب درآمد اینترنتی و هم فرصتی برای معرفی کسب و کار های سنتی باشد.
ما در مقاله “کسب درآمد از اینستاگرام” علاوه بر معرفی ایده های کسب درآمد از اینستاگرام به بررسی ۱۰ روش رشد انفجاری در اینستاگرام نیز میپردازیم. اگر شما نیز از علاقه مندان کسب درآمد از طریق اینستاگرام هستید حتما مقاله ما را مطالعه کنید.
8. طراحی گرافیک
طراحی گرافیک از جمله مشاغلی است که امروزه احساس نیاز بازار کار به آن احساس میشود به دلیل کاربرد گسترده طراحی گرافيک در مشاغل آنلاین و آفلاین و همچنین مهارت بالای یک طراح گرافيک در انجام پروژه های مختلف این شغل از جمله مشاغلی است که میزان بیکاری در آن بسیار پایین است و یک طراح گرافيک ماهر و متخصص می تواند درآمدهای خوبی را بدست آورد.
ذوق هنری و استعداد شما در این زمینه بسیار نقش سازنده ای را ایفا می کند شما با رشد این استعدادها و همچنین کسب دانش نرم افزاری می تواند خود را آماده ورود به بازار کار کنید. به یاد داشته باشید ممکن است نیاز بازار کار با دانش شما کمی متفاوت باشد زیرا طراحی گرافیک برای مقاصد مختلفی بکار گرفته می شود.
ما در مقاله ” طراحی گرافیک ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای ورود به شغل طراحی گرافیک نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
۹. ادمین شبکههای اجتماعی
رشد شبکه های اجتماعی بر هیچ کس پوشیده نیست. شبکه های اجتماعی افراد زیادی را خود جلب کرده است که بیشترین آنها از گروه نوجوانان هستند.
به همین خاطر کار حرفه ای در حوزه شبکه های اجتماعی می تواند یکی از مسیرهای درخشان کسب درآمد برای نوجوانان باشد.
یکی از مسیرهای کسب درآمد از شبکه های اجتماعی ادمین شدن است. ادمین وظیفه مدیریت و تولید محتوا را در صفحات مختلف به عهده میگیرد. در حال حاضر بسیاری از کسب و کارها به دلیل مشغله بالا زمان رسیدگی به شبکه های اجتماعی خود را ندارد و از ادمین ها برای این منظور کمک میگیرند.
۱۰. همکاری با فروشگاه های اینترنتی
بسیاری از فروشگاه های اینترنتی به جهت افزایش میزان فروش خود به دنبال ارئه پنل های همکاری هستند.
اگر شما نیز وب سایت یا وبلاگ و یا حتی پیج اینستاگرامی پربازدید دارید میتوانید درآمدهای خوبی از این همکاری ها داشته باشید. لازم است با قرار دهی لینک اختصاصی محصولات آن فروشگاه در وب سایت خود این محصولات را به مخاطبان خود معرفی کنید.
سپس شما میتوانید سود مناسبی را از فروش محصولاتی که از طریق لینک شما انجام شده است را دریافت کنید. این روش به حدی کارآمد است که در حال حاضر وب سایت هایی وجود دارد که فقط به این منظور ساخته شده است.
معمولا افراد موفق در این روش با معرفی و تبلیغ محصولات مختلف و هدایت آنها به فروشگاه های مورد نظر توانسته اند به درآمدهای بالایی دست پیدا کنند.