راهنمای تاسیس پلیس +10
پلیس +۱۰ و یا به شکل رسمیتر دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی به مراکزی گفته میشود که خدمات الکترونیکی مرتبط با نیروی انتظامی و پلیس را ارائه میدهد. پلیس +۱۰ به شکل سازمانی زیر مجموعه شرکت پژوهش و توسعه ناجی است و اخد مجوز پلیس +۱۰ نیز از طریق همین مرجع صادر میگردد.
امروزه پلیس +۱۰ در بیشتر شهرهای کشور وجود دارند و جز نیازهای اولیه هر شهر و شهرستانی محسوب میشود و به علت مراجعات بالای مردم به این دفاتر و نیاز جدی به خدمات آن معمولاً درآمد پلیس +۱۰ نیز به شکل چشمگیری افزایش یافته است.
خدمات قابل ارائه در دفاتر پلیس +۱۰ چیست؟
در دفاتر پلیس +۱۰ انواع خدمات الکترونیک انتظامی مانند تمدید گواهینامه رانندگی و صدور المثنی آن، صدور و تمدید گذرنامه (پاسپورت)، خلافی خودرو، صدور و تمدید پروانه کسب اماکن، خدمات نظام وظیفه عمومی، کارت هوشمند سوخت، سوء پیشینه و … ارائه میشود.
درآمد دفاتر پلیس +10 چقدر است؟
درآمد دفاتر پلیس بعلاوه ده با توجه به میزان مراجعه کننده و خدمات گیرنده و در حالت کلی جمعیت شهری و میزان رقبا با سایر دفاتر پلیس +10 سنجیده میشود. اما به طور کلی درآمد پلیس +10 را میتوان بین 20 تا 30 میلیون تومان ماهانه در نظر داشت.
سود خدمات پلیس بعلاوه 10 چقدر است؟
خدمات دفاتر پلیس +10 مانند بسیاری از کسب و کارهای خدماتی دیگر به دلیل پایین بودن هزینه های جاری آن سودآوری بسیار بالایی دارد و همین موضوع باعث شده است تا راه اندازی دفتر پلیس بعلاوه ده به یک کسب و کار سودآور تبدیل شود.
راهنمای انتخاب شغل پلیس بعلاوه 10
سرمایه اولیه و هزینه تاسیس پلیس +10 چقدر است؟
سرمایه اولیه و هزینه تاسیس دفاتر پلیس +10 مانند بسیاری دیگر از کسب و کارها شامل هزینه اجاره دفتر مناسب، تجهیزات اداری و مختص به پلیس +10، پیشخوان، شلف، میز و صندلی و … است.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
مزایای شغل پلیس +10 چیست؟
- درآمد پلیس +10 مناسب است
- راه اندازی پلیس +10 به سرمایه خیلی بالا نیاز ندارد
- در خیلی از مناطق و یا شهرها هنوز رقابت جدی وجود ندارد
- خدمات مهم دولتی و انتظامی را ارائه میکند به همین دلیل مراجعه کننده زیادی دارد
معایب شغل پلیس +10 چیست؟
- سختی اخذ مجوزات قانونی