راهنمای راه اندازی پرورش مرغ عشق
مرغ عشق یکی از زیباترین و محبوبترین پرندهای است که مردم به داشتن آن در محل کار یا زندگی علاقه دارند. این پرنده بسیار زود دست آموز میشود و علاقه خود را به بازی با انسان نشان میدهد.
مرغ عشق پرندهای است مؤدب و اجتماعی که به صورت غریزی علاقه زیادی به سوت زدن و گاهی هم تقلید صدا دارد و همین مسئله باعث محبوبیت بیشتر آن در نزد ما انسانها شده است.
مرغ عشق پرنده بسیار حساسی است بنابراین پرورش آن نیاز به توجه و علاقه کافی دارد که ما در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد
درآمد پرورش مرغ عشق چقدر است؟
همانطور که پیشتر نیز اشاره شده درامد این شغل کاملا وابسته بر شرایط نگهداری مرغ عشق ها است با تغذیه مناسب و شرایط ایده دما و رطوبت میزان تولید مثل پرندگان افزایش خواهد یافت.
هزینه های تغذیه در مرغ عشق ها بسیار مناسب و به صرفه است، با تغذیه اصولی میتوان بسیاری از هزینههای درمانی را کاهش داد و درآمد خالص را افزایش دهید. کاهش ویتامین های مورد نیاز میتواند سبب افت شدید سلامتی و تولید مثل مرغ عشق شود. همیشه به یاد داشته باشید درآمد مطلوب زمانی رخ می دهد که سلامت و تولیدمثل مرغ عشق به خوبی انجام پذیرد.
سود پرورش مرغ عشق چقدر است؟
تضمین میزان سود شما کاملا وابسته به شرایط نگهداری شماست، عوامل زیادی بر میزان سود دهی شما تاثیر دارد که مهمترین نکته آن انتخاب درست مرغ عشق ها است در صورتی که به هر دلیلی مرغ عشق ها به جفت گیری علاقه نشان ندهند رشد سرمایه شما متوقف خواهد شد. همچنین نکته بعدی حائز اهمیت زمان جفت گیری است که بسیار تاثیرگذار است عموما جفت گیری باید در فصول سرد سال باشد تا از خراب شدن تخم ها جلوگیری شود برای اینکار می توانید جفت ها را در قفس های جداگانه در کنار هم قرار دهید.
راهنمای انتخاب شغل پرورش مرغ عشق
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی سالن پرورش مرغ عشق چقدر است؟
در حال حاضر هزینه خرید هر جفت مرغ عشق حدود 400 تا 700 هزار تومان است که شما برای شروع به حداقل 10 جفت مرغ عشق مولد نیاز دارید.
بهترین روش برای پرورش و نگهداری مرغ عشق تهیه یه اتاق با قفسههای مجزاست که در این روش حدود 200 متر بنا نیاز است. هزینه های اولیه دیگری مانند برق مناسب، سیستم تهویه، گرمایش و سرمایش را نیز مد نظر داشته باشید.
هر جفت مرغ عشق حدود 3 تا 5 بار در سال تخم گذاری میکنند که در هر بار بین 4 تا 8 جوجه به دنیا میآورند. این سرعت تکثیر میتواند خیال شما را از بابت بازگشت سرمایه راحت کند.
همانطور که پیشتر نیز اشاره شد میزان تخصص شما در زمینه پرورش پرندگان زینتی میتواند میزان زیادی در بهبود سود و درآمد شما تاثیر داشته باشد که در ادامه به آن میپردازیم.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
لیست تجهیزات شغل پرورش مرغ عشق
سیستم گرمایشی و سرمایشی، تهویه هوا
قفس های مناسب
ظروف آب و غذا
غذا، دارو و مکمل های غذایی
مزایای شغل پرورش مرغ عشق چیست؟
از آنجایی که مرغ عشق یکی از محبوب ترین پرندگان زینتی در ایران است بازار فروش خیلی مناسبی دارد که موجب میشود به راحتی فروش خود را آغاز کنید. مرغ عشقها قیمت مناسبی دارد و میتوانید با سرمایه کم نیز شروع کنید.
مرغ عشق نسبت به پرندههای مشابه خودش مثل قناری ها سرعت تکثیر بالاتری دارند. و این یک مزیت مناسب در گونه پرندگان تزئینی است.
معایب شغل پرورش مرغ عشق چیست؟
یکی از مهمترین مشکلاتی که شما با آن در این مسیر همراه هستید وجود بیماریها و مشکلات جسمی است که نیازمند دانش و تجربه کافی شما از این پرنده است، شما برای شروع پرورش مرغ عشق ابتدا لازم است دانش پرورش و نگهداری آن را بدست آورید. مرغ عشق ها پرندگانی فوق العاده حساس و مستعد بیماری هستند. در صورت وجود عوامل مزاحم، به خاطر خجالتی بودن این پرنده، ممکن است جفتگیری نکنند.
در دوره تخم گذاری مرغ عشق ها بهتر است تمام حواستان به جفت ماده باشد زیرا شایع است که تخم در درون شکم جفت ماده گیر میکند و باعث عفونت و بیماری گردد، در صورتی که جفت ماده حالت بیماری داشت سریعاً با یک دامپزشک مشورت کنید، در صورت عدم معالجه، پرنده جان خود را از دست میدهد.