راهنمای راه اندازی مغازه برنج فروشی
فروشگاه برنج یا همان مغازه برنج فروشی یکی از کسب و کارهایی است که امروزه از رونق خوبی برخوردار است. ایرانیان مردمی هستند با آداب، سنن و البته غذاهایی خاص. یکی از عادتهای غذایی فراگیر در ایران استفاده مداوم و همیشگی از برنج در آشپزی و برنامه غذایی خود است.
درنتیجه میزان تولید و تقاضا برای برنج در ایران بسیار زیاد بوده، و در برهههای از زمان، دولت مجبور شده برای تأمین نیاز بازار به برنجهای خارجی روی آورده و انواع برنج خارجی را وارد نماید. به همین دلیل مغازه برنج فروشی یکی از نیازهای ضروری در هر شهر و منطقهای است. زیرا مصرف برنج از بین تمام مواد غذایی بسیار بالاست و به همین دلیل معمولاً شغل برنج فروشی از میزان فروش بالایی برخوردار است.
با وجود اینکه برداشت برنج در تابستان انجام میشود اما نیاز به خرید برنج همواره وجود دارد و این موضوع بدین معنی است که شما برای مغازه برنج فروشی خود در طول تمام ایام سال مشتری دارید از سوی دیگر نگهداری و انبارداری برنج معمولا کار سختی نیست. اما نکتهای که برای انبارداری برنج مهم است بدانید، تمیز و بهداشتی بودن محیط نگهداری آن است، برنج جز اقلام خوراکی مردم است بنابراین بهداشت نگهداری آن اهمیت جدی دارد.
خوشبختانه شغل برنج فروشی از جمله مشاغل خدماتی با سرمایه مناسب و درآمد بالاست که شما براحتی میتوانید به این شغل ورود کنید و مغازه برنج فروشی خودتان را راه اندازی کنید، به همین جهت ما در ادامه این مقاله به بررسی راه اندازی صفر تا صد مغازه برنج فروشی خواهیم پرداخت و آن را از ابعاد مختلف بررسی خواهیم کرد، پس اگر شما هم در فکر راه اندازی شغل برنج فروشي در ادامهی این مقاله همراه ما باشید.
درآمد برنج فروشی چقدر است؟
درآمد برنج فروشی بسیار متغیر است و میتواند به عوامل بسیاری بستگی داشته باشد. معمولاً فروش برنج در همهی ایام سال رونق دارد اما در برخی از فصول ممکن است با تقاضای بالای خرید مواجه شوید که درآمد خوبی را برای شما رقم بزند اما از سوی دیگر بازار برنج فروشی رکوردهایی نیز در طول سال تجربه میکند.
یکی از موارد اساسی در تعیین درآمد برنج فروشی میزان فروش شماست چرا که هر چه فروش بیشتری داشته باشید مطمئناً درآمد بالاتری نیز تجربه خواهید کرد.
سود برنج فروشی چقدر است؟
سود برنج فروشی با توجه به نوع محصول شما میتواند متغیر باشد، به طور کلی حاشیه سود برنج فروشی را میتوان بین 25 تا 40 درصد در نظر داشت.
راهنمای انتخاب شغل برنج فروشی
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی برنج فروشی چقدر است؟
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی برنج فروشی مانند هر شغل مغازه داری دیگر تابع دو عامل بسیار مهم است، اولی خرید و یا اجاره مغازه مناسب برای برنج فروشی و دومی خرید تجهیزات و انواع محصولات برنج است.
هزینه اجاره مغازه برنج فروشی شما با توجه به موقعیت مکانی، شهر مورد نظر شما، مساحت مغازه و … می تواند بسیار متغیر باشد.
برای خرید انواع محصولات برنج لازم است که شناخت کافی و دقیقی از برنج داشته باشید و بتوانید خرید خود را با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت انجام دهید تا بتوانید سود مناسبی از برنج فروشی بدست آورید.
به طور کلی هزینه خرید برنج برای یک مغازه برنج فروشی را میتوان بین 200 میلیون تا 1 میلیارد تخمین زد.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 200 میلیون تومان | 1 میلیارد تومان |
تجهیزات | 10 میلیون تومان | 30 میلیون تومان |
امنیت | 3 میلیون تومان | 20 ملیون تومان |