راه اندازی مغازه با سرمایه کم و آکادمی مشاغل
دلیل اصلی که راه اندازی مغازه با سرمایه کم به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما تو سایت و اینستاگرام آکادمی مشاغل بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری مون , لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در مغازه داری با سرمایه کم در اختیارتون قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر رو دارید , این مقاله مناسب شماست.
- بهترین شغل مغازه داری با سرمایه کم کدام است؟
- چه مغازه ای بزنم با سرمایه کم ؟
- اصول راه اندازی مغازه با سرمایه کم چیست؟
- با حداقل سرمایه چه مغازه ای راه اندازی کنم؟
- چطور در مغازه داری موفق شوم؟
- ….
چه مغازه ای بزنم با سرمایه کم ؟؟!!
مغازه داری یکی از بهترین نوع مشاغل آزاد در ایران و جهان است. معمولا مغازه داری فروش مناسب و درآمد بالا را با خود به همراه دارد. با توجه به وضعیت اقتصادی حال حاضر، کسب درآمد و راه اندازی یک مغازه با درآمد بالا، بیش از گذشته اهمیت پیدا کرده است. ما در مقاله “چه مغازه ای باز کنم؟” به جنبه های مختلف راه اندازی مغازه و اینکه چه مغازه ای بزنم صبحت کردیم اما شروع مغازه داری با سرمایه کم نیز چالش های مختص به خود را دارد شاید اولین سوالی که به نظر شما برسد این باشد که چه مغازه ای بزنم با سرمایه کم؟
در واقع اینجاست که انتخاب نوع فروشگاه، محصولات قابل فروش مغازه شما، خدمات مکمل در کنار فروشندگی و بسیاری از عوامل دخیل دیگر در مشاغل مغازه داری پر رنگ تر میشوند و اهمیت ویژهای پیدا میکنند. به همین دلیل بهتر است پیش از اینکه بخواهیم به راه اندازی مغازه با سرمایه کم بپردازیم بهتر است ابتدا بیشتر از هر چیزی با مشاغل مغازه داری آشنا شویم برای این موضوع من شما را دعوت میکنم که مقالهی “رمز و راز موفقیت در مغازه داری چیست؟” ما را مطالعه کنید. ما در این مقاله به سراغ شناخت و معرفی هر چه بیشتر انواع شغل مغازه داری و راههای موفقیت در آن رفتهایم.
اصول راه اندازی مغازه با سرمایه کم چیست؟
اگر بخواهیم به صورت کلی به اصول راه اندازی مغازه با سرمایه کم نگاه کنید عوامل زیادی مانند انتخاب بهینه موقعیت و فضا و مساحت مغازه متناسب با چیدمان، خرید چکی، ایجاد ارتباط در بازار خرید و فروش، استفاده از تجهیزات کارکرده و در شروع کار و بسیاری از نکات دیگر وجود دارد که لازم در هر شغل مغازه با توجه به حیطه کاری شما به صورت تخصصی بررسی شود. به همین دلیل ما در ادامه این مقاله به سراغ بررسی مشاغل مغازه داری با سرمایه کم در شغل های ایرانی و مشاغل خدماتی خواهیم رفت و سپس با 8 پیشنهاد پیشنهاد ویژه برای راه اندازی مغازه با سرمایه کم و درآمد بالا به همراه تکنیکهای مختص این مشاغل همراه شما هستیم.
مغازه داری با سرمایه کم در شغل های ایرانی
بررسی مغازه داری با عینک های مختلف ( جهت گیری های مختلف ) مسلماً نتایج متفاوتی هم می تونه داشته باشه.
ما تو آکادمی مشاغل به دلیل اینکه اطلاعات تمام رسته های شغلی رو در اختیارتون قرار میدیم , قرارِ مغازه داری رو کامل تر و از نگاه رستهی مشاغل خدماتی بررسی کنیم , پس بریم سراغ اولین مشاغل خدماتی
مغازه داری با سرمایه کم و آشنایی با مشاغل خدماتی
مغازه داری همواره یکی از مهمترین اجزای مشاغل خدماتی بوده است. به همین دلیل لازم است تا ما در کنار مغازه داری به بررسی مشاغل خدماتی نیز بپردازیم. کسب و کارهای خدماتی جزو پر تقاضا ترین و تاثیرگذارترین مشاغل در بازار ایران هستند. دلیل اهمیت رو هم تو این مقاله ( خدمات در ایران ) توضیح دادیم. پس مسلماً بررسی مغازه داری با سرمایه کم در میان شغل های خدماتی می توانند ایده های جذابی را در اختیار ما قرار دهد.
ولی قبل از بررسی ایده های پولساز خدماتی شاید لازم باشد جواب این سوال را هم بدانیم که آیا شما مناسب کار خدماتی هستید یا نه؟ ما این سوال را در مقاله به عنوان (شغل های خدماتی مناسب چه افرادی است ؟) بررسی کردیم که حتماً بهتون تو تصمیم گیری کمک میکنه.
اما اگر نسبت به شغل های خدماتی علاقمند هستید و همیشه دنبال یک ایده خدماتی یا مغازه داری مناسب خودتون می گشتید در ادامه چند مورد از مغازه داری در حوزه خدمات رو باهاتون به اشتراک گذاشتم , میتونید کلیک کنید و اطلاعات کامل اون ها رو ببینید.
همچنین اگه دوست داشتید لیست کامل مشاغل خدماتی را هم ببینید می توانید بر روی دکمه لیست کامل خدماتی ها کلیک کنید.
جدیدترین مشاغل خدماتی
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
8 پیشنهاد ویژه برای راه اندازی مغازه با سرمایه کم
حالا که راه اندازی مغازه با سرمایه کم و اصول مغازه داری را از نگاه مشاغل خدماتی بررسی کردیم , شاید مقایسه و انتخاب قدری براتون سخت باشه.
اولین پیشنهاد من اینه : اگه واقعا نمیدونی کدوم شغل مناسبت هستش و تو انتخاب شغل به کمک نیاز داری , من تجربه خودم رو تو این جا ( انتخاب شغل طلایی ) باهاتون به اشتراک گذاشتم که میتونه بهتون کمک کنه
و اما پیشنهاد دوم : راه حل دوم من , بررسی این هشت تا پیشنهاد ویژه برای مغازه داری با سرمایه کم هستش.
1. مانتو فروشی
مانتو فروشی به دلیل نیاز نیمه از جامعه به یکی از مشاغل پرفروش بازار به شمار می آیند. مانتو به عنوان لباس رسمی خانم ها مشتری بسیاری دارد و تنوع جنس و رنگ و نوع دوخت مانتو می تواند میل خرید به آن را بیشتر کند.
مانتو فروشی در کنار فروش بالا، سود بسیار خوبی دارد و شما در هر شهر یا منطقه ای که باشید می توانید به راحتی مانتو فروشی خود را داشته باشید. مانتو سرا یکی از مشاغلی است که در هر مساحتی از مغازه می توان آن را شروع کرد به همین دلیل میتواند یکی از بهترین شغل ها برای راه اندازی مغازه با سرمایه به شما بیاید. ما در مقاله شغل “مانتو فروشی” به بررسی سرمایه اولیه، درآمد ماهیانه و هر چیزی که شما برای راه اندازی این مغازه نیاز دارید پرداختهایم.
اگر شما هم در فکر راه اندازی این شغل هستید با ما در مقاله “مانتو فروشی” همراه باشید.
2. پرده فروشی
پرده فروشی فروشگاهی است که در آن انواع پارچههای مخصوص پرده در مدلهای مختلف وجود دارد. مشتریان با مراجعه به این فروشگاهها و ارائه نوع درخواست متناسب باسلیقه و ابعاد موردنیاز پرده سفارش میدهند و مبلغی بابت تهیه این پردهها پرداخت میکنند. شغل پرده فروشی به دلیل امکان راه اندازی آن در مغازههایی با مساحت کم و همچنین عدم نیاز آن به تجهیزات گران قیمت یکی از مشاغل مناسب برای راه اندازی مغازه با سرمایه کم قلمداد میشود. ما در مقاله شغل “پرده فروشی” به بررسی سرمایه اولیه، درآمد ماهیانه و هر چیزی که شما برای راه اندازی این مغازه نیاز دارید پرداختهایم. اگر شما هم در فکر راه اندازی این شغل هستید با ما در مقاله “پرده فروشی” همراه باشید.
3. شال و روسری فروشی
شال و روسری در فرهنگ ما ایرانی ها جز لباس های همیشگی خانم ها در محیط بیرون است، به همین خاطر همیشه خانم ها تلاش می کنند که شال یا روسری زیبا و هماهنگ با لباس خودشون استفاده کنند. به همین خاطر شال و روسری از جمله لباس های پر فروش بازار لباس هستند. روسری و شال با تنوعی بالایی در بازار وجود دارد و مدل های آن دائما بروز می شود. و خانم ها علاقه زیادی نسبت به مدل های جدید و زیبای شال و روسری نشان میدهند.
مغازه روسری فروشی نیز مانند سایر مشاغل مغازه داری که تا به اینجا معرفی کردیم به دلیل هزینه پایین راه اندازی و سود بالای آن یکی از بهترین گزینه ها برای راه اندازی مغازه با سرماه کم است. ما در مقاله شغل “روسری فروشی” به بررسی سرمایه اولیه، درآمد ماهیانه و هر چیزی که شما برای راه اندازی این مغازه نیاز دارید پرداختهایم. اگر شما هم در فکر راه اندازی این شغل هستید با ما در مقاله “روسری فروشی” همراه باشید.
4. کلاه فروشی
کلاه فروشی با توجه به رشد مشاغل مرتبط با پوشاک به یکی از فروشگاه های مستقل در زمینه پوشاک تبدیل شده است. افزایش تنوع در زمینه کلاه باعث شده است علاقه بسیاری از مردم در هر سن و هر شخصیتی را به خود جلب کند. کلاه علاوه بر زیبایی و جذابیت که به ارمغان می آورد به عنوان یک لباس پوششی نیز استفاده می شود خصوصا بسیاری از افراد در زمستان از کلاه استفاده می کنند.
اگر به دنبال مغازه داری با سرمایه کم هستید مطمئناً کلاه فروشی یکی از مشاغل جذاب در این دسته بندی است. ما در مقاله شغل “کلاه فروشی” به بررسی سرمایه اولیه، درآمد ماهیانه و هر چیزی که شما برای راه اندازی این مغازه نیاز دارید پرداختهایم. اگر شما هم در فکر راه اندازی این شغل هستید با ما در مقاله “کلاه فروشی” همراه باشید.
5. ساعت فروشی
ساعت فروشی امروزه به یکی از مشاغل پر فروش و پر سود بازار تبدیل شده است. ساعت ها امروزه به بخشی از صنعت مد تبدیل شده اند. دیگر کسی صرفا برای اطلاع از زمان از ساعت استفاده نمی کند. بلکه به عنوان نوعی از زیور آلات و زیبایی از آن استفاده می کنند. به همین دلیل عموما ساعت ها به عنوان کالای لوکس محسوب شده و دارای حاشیه سود مناسبی است.
سود بالای ساعت فروشی و هزینه پایین راه اندازی آن نوید یکی از بهترین شغل ها برای راه اندازی مغازه با سرمایه کم را به شما میدهد. پس اگر به فکر راه اندازی مغازه ساعت فروشی خود هستید ما در مقاله شغل “ساعت فروشی” به بررسی سرمایه اولیه، درآمد ماهیانه و هر چیزی که شما برای راه اندازی این مغازه نیاز دارید پرداختهایم. اگر شما هم در فکر راه اندازی این شغل هستید با ما در مقاله “ساعت فروشی” همراه باشید.
6. عینک فروشی
عینک فروشی یکی از مشاغلی است که در هر منطقه ای باشید نیاز به آن احساس می شود. عینک از جمله مواردی است که استفاده از آن برای خیلی از ما لازم و ضروری است. عینک ها می توانند طبی یا آفتابی باشد که فروش هر کدام از آن مزایای خاص خود را دارد و حاشیه سودهای متفاوتی دارد.
ما در مقاله شغل “عینک فروشی” به بررسی سرمایه اولیه، درآمد ماهیانه و هر چیزی که شما برای راه اندازی این مغازه نیاز دارید پرداختهایم. اگر شما هم در فکر راه اندازی این شغل هستید با ما در مقاله “عینک فروشی” همراه باشید.
7. پرنده فروشی
پرنده فروشی از جمله مشاغلی است که به دلیل تنوع بالای آن و علاقه مردم به نگهداری پرنده های زینتی با استقبال خوبی مواجه شده است. پرنده های زینتی به دلیل سختی نگهداری و آموزش آنها معمولا از حاشیه سود بالایی برخوردارند.
ما در مقاله شغل “پرنده فروشی” به بررسی سرمایه اولیه، درآمد ماهیانه و هر چیزی که شما برای راه اندازی این مغازه نیاز دارید پرداختهایم. اگر شما هم در فکر راه اندازی این شغل هستید با ما در مقاله “پرنده فروشی” همراه باشید.
8. میوه فروشی
میوه فروشی یکی از مشاغل پرتقاضای بازار است. به دلیل مصرف روزانه میوه و فروش بالای آن همواره درآمد مناسبی دارد. میوه فروشی علاوه بر سودآوری بالا، بازار فروش بسیار مناسب خود، دارای هزینه های راه اندازی بسیار پایینی است و در هر شهر و محله ای که باشید میوه فروشی میتواند یکی از بهترین گزینههای شما برای راه اندازی مغازه با سرمایه کم باشد.
پس اگر شما هم به فکر راه اندازی مغازه میوه فروشی خود هستید، ما در مقاله راه اندازی “میوه فروشی” به هر آن چیزی که شما برای راه اندازی این شغل نیاز دارید خواهیم پرداخت.