شغل نویسندگی به زبان ساده
اگر شما یکی از خوشبخت ترین انسان های جهان هستید و علاقه به نوشتن به صورت فطری در وجود شماست به نقطه آغاز خوش آمدید. اگر در ذهنتان این سوال که چگونه نویسنده شویم؟ یا اینکه چگونه نویسندگی را شروع کنیم؟ و سوالات متعددی در مورد شغل نویسندگی در ذهن شماست در این مقاله با ما همراه باشید.
ذهن انسان همیشه پر است از حرف های نا گفته که هیچ کس از آنها اطلاع ندارد، حرف های سازنده و یا حتی مخرب تا زمانی که ثبت و نوشته نشده باشد اثر خود را نخواهد گذاشت.
هر انسان در درون خود استعداد نوشتن را دارد، اما چه نوشتنی و چگونه نوشتن، خود مسئله مهمی است. نوشتن در اصل رساندن پیام ما به دیگران است.
ما با قلم خود، هر آنچه از یک موضوع در ذهن می پرورانیم را به تحریر در می آوریم و بدین طریق دیگران را از عقیده و فکرمان آگاه می سازیم.
آیا تابه حال به این فکر کرده اید که شما هم می توانید بنویسید؟ یا اینکه چگونه نویسنده شویم؟ نه نوشتن معمول، بلکه کاملا حرفه ای و قابل قبول. شاید این مقاله این فرصت را به شما بدهد تا با خود فکر کنید، آیا من استعداد و علاقه نویسنده شدن را دارم؟ آیا من هم می توانم نویسنده خوبی شوم؟ و یا به صورت ساده چگونه نویسندگی را شروع کنیم؟
اصول شغل نویسندگی :
نویسندگی بر سه اصل استوار است :
- هنر خوب حس کردن
- هنر خوب اندیشیدن
- هنر خوب نوشتن
اگر به این فکر هستید که چگونه نویسنده شویم؟ لازم است بدانید آنچه در نویسندگی مهم است، نخست نگارش نو و سپس دیدگاه یا نگاه نو می باشد.
با بکارگیری این فاکتور ها شما می توانید پیام و نوشته خود را با کیفیت بهتر و گسترده تر به مخاطب خود منتقل سازید.
هانتراس تامپسون (Hunters Thampson) در یکی از مقالاتش می نویسد: من متوجه شده ام با نوشتن می توانم چیزهایی که درباره شان می نویسم را بهتر درک کنم و آنها را بسیار عینی تر از گذشته بیابم.
برای نویسنده شدن، شما باید مطالعه گسترده داشته باشید و ذهن و چشم خود را به دیدن کلمات و واژگان عادت دهید، مطالعه خط سیر نوشتن شما را جهت می دهد و همچنین می توانید از تفکرات بزرگان برای قدرت بخشیدن به تفکر و قلمتان بهره بگیرید.
معمولا نویسندگان افرادی خلاق، با ذهنی باز و با حوصله هستند و هوش و حافظه خوبی دارند.
کتاب ها از نظر دسته بندی به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. مانند تاریخی، علمی، تخیلی،درسی و ….
شاخه های مختلف شغل نویسندگی:
نویسندگان نیز در شاخه های مختلف فعالیت می کنند. از آن جمله :
*نویسنده کتاب
*نویسنده مقاله
*نویسنده روزنامه
*نویسندگان سایت
که در هر یک از این دسته بندی، نویسندگان به شیوه های متفاوت از هم فعالیت می کنند. اما در کل، شغل نویسندگی عشق و علاقه فراوان می خواهد تا بتوانی ادامه دهی.
افرادی که دارای شخصیت درونگرا هستند و فضای پر هیاهو و شلوغ برای آنها خسته کننده است، می توانند با در نظر گرفتن شرایط و ویژگی های فردی و درونی خود، شغل نویسندگی را انتخاب کنند.
شاخه های مختلف نویسندگی:
همانطور که گفتیم نویسندگان در شاخه های متعددی مشغول به کار هستند و ما اینجا به شرح و بسط آن می پردازیم. برای نمونه :
1-نویسنده بی نام :
بسیاری از نویسندگاندر مورد محصولات شرکت های مختلف و یا حتی کتاب می نویسند، که تمایل به فاش شدن نام خود ندارند. این نویسندگان به نویسندگان بی نام مشهور هستند و از این راه درآمد کسب می کنند.
اگر پاسخ شما به سوال چگونه نویسنده شویم؟ این است و تمایل دارید که به این شکل کار کنید باید دنبال مشتری هایی باشید که برای آنها متونی با سبک خاص و ثابت بنویسید.
2-نویسنده بلاگ ها :
راه های مختلفی وجود دارد که این گروه از نویسندگان کسب درآمد کنند. مثلا برای خود بلاگ شخصی داشته باشند و در آن مطالب جالب و سرگرم کننده بگذارند و برای کسب درآمد از تبلیغات درون صفحه کمک بگیرند و یا برای بلاگ های دیگران مطلب بنویسید.
3-نویسنگان مسابقات :
بلاگ های زیادی وجود دارد که به طراحی و برگزاری مسابقات نویسندگی می پردازند. البته در برخی موارد نویسنده باید مبلغی را بپردازد. اگر علاقه به این نوع را دارید، می توانید شانس خود را امتحان کنید.
4-نویسنده مجلات :
جواب بعضی از دوستان برای سوال چگونه نویسندگی را شروع کنیم؟ از همین قسمت شروع خواهد شد چون نویسندگی برای مجلات می تواند شروع مناسبی برای انها باشد .
برای اینکه بدانید آیا مجله مورد علاقه تان تمایلی برای خرید داستان ها و نوشته هایتان را دارد با آنها مکاتبه کنید و اگر توافق کردند، بخشی از نوشته ها را برایشان بفرستید و در صورت پذیرش نهایی، کار را برایشان ارسال کنید و از این طریق برای خود کسب درآمد کنید.
باید این نکته را اضافه کنیم که برای شغل نویسندگی صبر و حوصله داشته باشید و نگران حرف هایی که عقیده دارند با نویسندگی نمی توان درآمدزایی کرد، نباشید.
چگونه نویسندگی را شروع کنیم؟
امید است مطالب ارائه شده مسیر را برای شما دوست علاقه مند هموار کرده باشد و در انتها برای پاسخ به این سوال می توانم یک جمله بگویم, برای موفقیت در نویسندگی علاقه پیش نیاز هست و عاشقی واجب .
آکادمی مشاغل ایران از همراهی شما دوست عزیز سپاسگذار است و امیدوار که تا حدودی به سوالات چگونه نویسنده شویم؟ یا چگونه نویسندگی را شروع کنیم؟ و به طور کلی شغل نویسندگی پاسخ داده باشیم . اگر مقاله حاضر از نظر شمل مطلوب بوده و علاقه مند به خوانده مطالب مرتبط دیگر هستید ما را در ادامه مطالب( که در زیر به شما دوست عزیز معرفی شده است) همراهی نماید.
در هر مرحله می توانید سوالات و پیشنهادات خود را از کارشناسان ما پرسیده و یا انتقال دهید . ما در اولین فرصت به سوالات شما پاسخ می دهیم.