چه مغازه ای باز کنم و آکادمی مشاغل
دلیل اصلی که راه اندازی مغازه و اینکه چه مغازه ای باز کنم به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما تو سایت و اینستاگرام آکادمی مشاغل بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری مون، لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در موردش در اختیارتون قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر رو دارید، این مقاله مناسب شماست.
- چه مغازه ای باز کنم؟
- مغازه چی بزنم؟
- انواع شغل مغازه داری چیست؟ و چه مغازه ای بزنم؟
- نکات لازم برای راه اندازی مغازه چیست؟
- ….
چه مغازه ای بزنم؟
مغازه داری یکی از قدیمیترین و رایجترین شیوههای کسب و کاری است که علاوه بر سود و درآمد مناسبی که برای ما به ارمغان خواهد آورد میتواند آینده شغلی خوبی نیز به همراه داشته باشد؛ همانطور که میدانید مغازه داری در حوزههای مختلفی فعالیت دارد و میتواند بستر خوبی برای فروش کالا و ارائه خدمات به همراه داشته باشد، اما برای پاسخ به این سوال که چه مغازه ای بزنم؟ و چه خدمات و محصولاتی را ارائه کنم نیاز است که به بررسی پارامترهای بیشتری مانند موقعیت مکانی، حوزه تخصصی شما، سود کسب و کار، میزان سرمایه اولیه و … بپردازیم به همین جهت در ادامه به بررسی این موضوعات خواهیم پرداخت. پس همراه ما باشید.
نکات لازم برای راه اندازی مغازه چیست؟
یکی از اولین نکات برای پاسخ به سوال اینکه چه مغازه ای باز کنم؟ توجه به موقعیت مکانی است.
چه مغازه ای را در کجا بزنم؟
اگر شما صاحب یک مغازه هستید و یا قصد اجاره مغازه در یک موقعیت مکانی خاص را دارید باید به این نکته توجه کنید که چه مغازهای بزنید که در اینجا سودآور و پرفروش باشد، یعنی شما با توجه به موقعیت مکانی خود بازار فروش آن منطقه را بررسی میکنید و سپس به سراغ انتخاب نوع مغازه و خدمات خود خواهید رفت.
در هر منطقه و شهری که هستید، برای راه اندازی مغازه باید به سطح درآمدی مردم اون شهر، نیاز مردم، سهولت دسترسی به محصولات و میزان فروش و حتی میزان سودآوری آن با در نظر داشتن میزان اجاره مغازه و هزینه های جاری آن توجه کنید.
البته رابطه موقعیت مکانی مغازه و نوع محصولات و خدمات یک رابطه دو طرفه است؛ یعنی از سوی دیگر بسیاری از افراد هستند که در یکی از اصناف مغازه داری، تجربه و تخصص لازم را دارند و سپس به سراغ موقعیتیابی مناسب هستند تا بتوانند بهترین موقعیت را برای کسب و کار خود بیابند.
که ما در سری مقالات مرتبط با مشاغل مغازه داری با توجه به نوع شغل شما به بررسی موقعیت مکانی مناسب رفتهایم که میتوانید از طریق “لیست مشاغل” به اطلاعات مورد نیاز برای راه اندازی شغل مورد نظر خود دست پیدا کنید.
تخصص و تجربه خود را در نظر داشته باشید
از دیگر نکات برای راه اندازی هر مغازهای توجه به تخصص و تجربه است، زمانی که شما قصد راه اندازی هر مغازهای را دارید باید بتوانید نیازهای مشتریان خود را برطرف سازید بخصوص اگر درآمد شما از طریق ارائه خدمات است لازم است تا بیش از هر چیزی به تخصص و تجربه خود نگاه کنید، شما نمیتوانید مغازه آرایشگری راه اندازی کنید در حالی که تجربهای در این زمینه ندارید! پس سطح مهارت و تخصص در مشاغل خدماتی حرف اول را میزنید.
از سوی دیگر در زمینه فروش کالا نیز شما باید تجربه و توانایی فروش داشته باشید و به فروشندگی علاقهمند باشید، محصولات حوزه کاری خود را بشناسید و یا حتی حداقل به این حوزه علاقهمند باشید، بر خلاف تصور خیلی از افراد جامعه که تجربهای در حوزه مغازه داری و فروشندگی نداشتهاند، فروشندگی کار مهمی است شما باید توانایی برقراری ارتباط مناسب با مشتریان خود و پاسخگویی به سوالات آنها را داشته باشید.
سود و درآمد مغازه من چقدر خواهد بود؟
سود و درآمد یکی دیگر از نکات مهم برای راه اندازی هر شغلی است، عموماً پیش از شروع هر کسب و کاری، افراد یه بازه درآمدی را برای راه اندازی مغازه خود در نظر دارند، درآمد ما تابعی از عوامل متعدد است اما میزان سود و میزان فروش از جمله مهمترین آنهاست؛ از همین رو ما در بررسی هر شغل به صورت تخصصی به متوسط میزان سودآوری و درآمد آنها خواهیم پرداخت.
با سرمایه من چه مغازه ای میتوان راه اندازی کرد؟
برای بسیاری از ما پیش از راه اندازی مغازه توجه به میزان سرمایه نقش کلیدی دارد و عموماً افراد حوزه فعالیت خود را با توجه به میزان سرمایه اولیه خود میسنجند.
همانطوری که در مقاله “بهترین ایدهها برای مغازه داری با سرمایه کم” گفتیم خوشبختانه در حال حاضر مغازه داری از جمله کسب و کارهایی است که میتوان به سرمایه کم و متوسط به سراغ آن رفت و سود بسیار بالایی را نسبت به میزان سرمایه اولیه آن بدست آورد.
سرمایه اولیه در هر شغل مغازه داری با توجه به سطح کاری شما میتواند متغییر باشد اما ما در بررسی مشاغل خدماتی و مغازه داری به حداقل سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی هر یک از این مشاغل خواهیم پرداخت.
بررسی راه اندازی انواع مغازه در میان شغل های خدماتی
بررسی راه اندازی انواع مغازه با عینک های مختلف ( جهت گیری های مختلف ) مسلماً نتایج متفاوتی هم می تونه داشته باشه.
ما تو آکادمی مشاغل به دلیل اینکه اطلاعات تمام رسته های شغلی رو در اختیارتون قرار میدیم، قرارِ انواع مغازه رو کامل تر و از نگاه رسته مشاغل خدماتی باهاتون در میان بذاریم، پس بریم سراغ مشاغل خدماتی…
انواع مشاغل خدماتی و مغازه داری
کسب و کارهای خدماتی جزو پر تقاضا ترین و تاثیرگذارترین مشاغل در بازار ایران هستند. دلیل اهمیت رو هم تو این مقاله ( خدمات در ایران ) توضیح دادیم. پس مسلماً بررسی انواع مغازه داری و شغل های خدماتی می توانند ایده های جذابی را در اختیار ما قرار دهد.
ولی قبل از بررسی ایده های پولساز خدماتی شاید لازم باشد جواب این سوال را هم بدانیم که آیا شما مناسب کار خدماتی هستید یا نه؟ ما این سوال را در مقاله به عنوان (شغل های خدماتی مناسب چه افرادی است ؟) بررسی کردیم که حتماً بهتون تو تصمیم گیری کمک میکنه.
اما اگر نسبت به شغل های خدماتی علاقمند هستید و همیشه دنبال یک ایده خدماتی یا مغازه داری مناسب خودتون می گشتید در ادامه چند مورد از بهترین مشاغل در حوزه خدمات رو باهاتون به اشتراک گذاشتم، میتونید کلیک کنید و اطلاعات کامل اون ها رو ببینید.
همچنین اگه دوست داشتید لیست کامل مشاغل خدماتی را هم ببینید می توانید بر روی دکمه لیست کامل خدماتی ها کلیک کنید.
جدیدترین مشاغل خدماتی
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
10 پیشنهاد ویژه برای راه اندازی مغازه
حالا که انواع مشاغل مغازه داری و خدماتی را در تمام رسته های شغلی ایران بررسی کردیم، شاید مقایسه و انتخاب قدری براتون سخت باشه.
اولین پیشنهاد من اینه: اگه واقعا نمیدونی کدوم شغل مناسبت هستش و تو انتخاب شغل به کمک نیاز داری، من تجربه خودم رو تو این جا ( انتخاب شغل طلایی ) باهاتون به اشتراک گذاشتم که میتونه بهتون کمک کنه
و اما پیشنهاد دوم: راه حل دوم من، بررسی این ( Top 10 ) یا همون ده تا پیشنهاد ویژه برای راه اندازی مغازه هستش.
1. فروشگاه عطر و ادکلن
عطر و ادکلن از جمله محصولات پرمصرف در جوامع امروزی است بطوری که بیشتر افراد جامعه همواره عطرهای خاص خود را دارند و در تمام روز از آن استفاده میکنند، در حال حاضر بیش از ۵۰۰ برند و رایحه مختلف عطر و ادکلن وجود دارد که نشاندهنده وسعت این بازار است.
راه اندازی مغازه عطر و ادکلن، کسب و کاری همراه با هنر و سلیقه به همراه دانش تجاری است که اگر بتوانید اصول کسب و کاری را در آن رعایب کنید مطمئن باشید به درآمدهای بسیار بالایی دست پیدا خواهید کرد.
ما در مقاله ” فروشگاه عطر و ادکلن ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی فروشگاه عطر و ادکلن نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
2. مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی
همان طور که میدانید ایران دومین کشور مصرف کننده لوازم آرایشی و بهداشتی است به خصوص خانم ها مشتری همیشگی این شغل محسوب می شوند.
شغل لوازم آرایشی یکی از مشاغل پر رونق و سودآور بازار است و به دلیل تنوع بالای آن شما میتوانید برای همه سلیقهها مشتری داشته باشید، این فروش بالا باعث افزایش رونق راه اندازی مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی گشته است و شغل لوازم آرایشی را به یکی از پولسازترین مشاغل مغازه داری تبدیل کرده است.
ما در مقاله ” لوازم آرایشی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد راه اندازی آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی مغازه لوازم آرایشی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
3. فروشگاه لباس مجلسی
لباس مجلسی زنانه از جمله لباسهای پُرفروش و پر سود بازار پوشاک و لباس است، و همین موضوع باعث شده است تا در سالهای اخیر راه اندازی فروشگاه لباس مجلسی با رونق بیشتری روبرو شود.
علاقه خانمها به خرید لباس مجلسی را میتوان مهمترین عامل برای افزایش تقاضای بازار دانست از همین رو توجه به سلیقه جامعه و مشتریان شما یکی از رموز موفقیت شما در راه اندازی فروشگاه لباس مجلسی زنانه است.
ما در مقاله ” فروشگاه لباس مجلسی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد راه اندازی آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی فروشگاه لباس مجلسی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
4. مغازه لوازم یدکی
شغل لوازم یدکی به راه اندازی فروشگاهی گفته میشود که در آن انواع لوازم یدکی خودروهای سنگین، سبک و موتورسیکلت بفروش میرسد. صاحبان شغل لوازم یدکی با خریداری لوازم انواع خودروهای داخلی و خارجی و عرضه آن به مشتریان بازار هدف، هزینهای در ازای قیمت اصل جنس و مبلغی بهعنوان سود خود از مشتریان دریافت میکنند.
ما در مقاله ” مغازه لوازم یدکی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی مغازه لوازم یدکی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
5. لاستیک فروشی
شغل لاستیک فروشی و یا همان تایر فروشی در انواع مختلفی راه اندازی میشود که این موضوع میتواند با توجه به سطح کاری به فروش انواع لاستیک و رینگ خودروهای سبک و سنگین دسته بندی شود. منطقه جغرافیایی شما، سرمایه لازم برای فروشگاه لاستیک و تایر و محیط فعالیت شما از جمله مواردی است که میتواند بر روی نحوه فعالیت و محصولات شما تاثیرگذار باشد.
ما در مقاله ” لاستیک فروشی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد راه اندازی آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی مغازه لاستیک فروشی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
6. گیم نت
در سال های اخیر صنعت گیم و معروف شدن بازی های کامپیوتری به یک کسب و کار پول ساز و پر رونق تبدیل شده ، شغل گیمنت از مشاغل جذاب این روزهاست ، مخصوصا برای نوجوان ها و جوان ها؛ از سوی دیگر درآمد گیم نت نسبت به سرمایه راه اندازی گیم نت بسیار قابل توجه است و همین موضوع باعث توجهی هر بیشترِ جوانان به راه اندازی گیم نت شده است.
راه اندازی مغازه گیم نت روز به روز به یک کسب و کار پرسودتر تبدیل میشود و هر روز تعداد گیمرها بیشتر و بیشتر میشود و با توجه به درآمد گيم نت علاقه مندان زیادی تمایل به ورود این کسب و کار پیدا کرده اند، اگر به بازیهای رایانهای و سرگرمکننده علاقه دارید و میخواهید از این راه کسب درآمد کنید شغل گیم نت مناسب خود شماست.
ما در مقاله ” گیم نت ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد راه اندازی آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی گیم نت نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
7. کافی شاپ
امروز یک شغل کاملاً خاص و مهیج به شما معرفی میکنم، بهترین شغل از لحاظ پیاده کردن ایدههای ناب و کارآفرینانه، شغل کافی شاپ است. امروزه چنان این حرفه در میان مردم جابازکرده است که کمتر کافی شاپی پیدا میشود که از کمبود درآمد بنالد! همیشه افرادی که کمی خلاقیت و ایدههای نو را چاشنی کار خود در راه اندازی کافی شاپ میکنند از موفقیت بیشتری برخوردارند.
کافی شاپ ها در سالهای اخیر توانستهاند جای خود را در فرهنگ عمومی مردم ما باز کنند. راه اندازی کافی شاپ خیلی هیجانانگیز است؛ بهگونهای که صرفنظر از سوددهی مالی، شغل رمانتیک و ماجراجویانهای نیز محسوب میشود.
ما در مقاله ” کافی شاپ ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد راه اندازی آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی کافی شاپ نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
8. کفش فروشی
شغل کفش فروشی یکی از شغل های فروشگاهی و در زیر مجموعه پوشاک قرار دارد و همانطوری که میدانید مشاغل مرتبط با پوشاک همواره از فروش بالا و حاشیه سود مناسبی برخوردار هستند اما پیش از هر چیزی برای راه اندازی مغازه کفش فروشی لازم است علاوه بر شناخت بازار کفش و کتونی، آشنایی خوبی با منطقهای که قصد راه اندازی مغازه کفش فروشي را دارید، داشته باشید.
ما در مقاله ” کفش فروشی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد راه اندازی آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی کفش فروشی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
9. تم تولد
شغل تم تولد از جمله مشاغلی است که همواره بازار مناسبی دارد در واقع جشن تولد در تمام روزهای سال وجود دارد و نباید نگران فروش خود باشید بخصوص اگر مغازه تم تولد شما در محل مناسبی از شهر و با پاخور خوب راه اندازی شود مطمئناً در جشن های مختلف مانند روز مادر، روز پدر، اعیاد و … میتوانید رکوردار فروش باشید
ما در مقاله ” تم تولد ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد راه اندازی آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی مغازه تم تولد نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
10. موبایل فروشی
امروزه گوشیهای موبایل یکی از پر استفادهترین و اصلیترین نیازهای هر فردی است، شغل موبایل فروشی یکی از مشاغلی است که در دهه اخیر رشد فوقالعادهای را تجربه کرده است. در واقع ورود موبایلهای هوشمند و افزایش گرایش به آنها را میتوان نقطه عطفی در شغل موبایل فروشی دانست.
ما در مقاله ” موبایل فروشی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد راه اندازی آن پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای راه اندازی مغازه موبایل فروشی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.