راهنمای راه اندازی مغازه پرده فروشی
مغازه پرده فروشی فروشگاهی است که در آن انواع پارچههای مخصوص پرده در مدلهای مختلف وجود دارد و متقاضیان با مراجعه به پرده سرا و ارائه نوع درخواست متناسب با سلیقه و ابعاد مورد نیاز پرده سفارش میدهند و مبلغی بابت تهیه این پردهها پرداخت میکنند. در شغل پرده فروشی هم بعد از دریافت سفارش پارچهها را به پردهدوز میسپارد و بعد اتمام دوخت، پردهها توسط نصاب پرده در محل مورد تقاضای مشتری نصب میشوند.
اما شغل پرده فروشی از آنجایی اهمیت خود را پیدا میکند که پرده برای هر خانه و ساختمانی لازم و ضروری است و تاثیر زیادی در زیبایی هر خانه دارد. امروزه پرده به بخش مهمی از دکوراسیون تبدیل شده است که همین موضوع باعث افزایش اهمیت و جذابیت شغل پرده فروشی گشته است. فعالان صنف پرده فروشی میگویند که سود اصلی در فروش پرده نیست زیرا قیمت پارچه مشخص است و سود ثابتی شامل شما میشود اما ارائه خدمات پرده سرا میتواند سودآوری بالایی داشته باشد، به معنای آنکه استفاده از تزئینات جانبی یا همان ابزار و یراقی که در پرده استفاده میشود دارای سود مناسبی در مغازه پرده فروشی است.
درآمد پرده فروشی چقدر است؟
برای بسیاری از کسانی که برای اولین بار میخواهند به شغل پرده فروشی ورود پیدا کنند این سوال مطرح میشود که درآمد پرده فروشی چقدر است؟
در شغل پرده فروشی نیز مانند هر شغل دیگری میزان درآمد وابسته به عوامل متعددی است. از جمله نکات مهم در شغل پرده فروشی میزان مهارت و تجربه و تنوع محصولات شماست که میتواند شما را به درآمد و سوددهی بالا در این شغل برساند.
سود پرده فروشی چقدر است؟
سود شغل پرده فروشی از ۴ قسمت تشکیل شده است.
- سود حاصل از پارچه
- سود حاصل از دوخت
- سود تجهیزات نصب پرده
- سود نصاب پرده
ما از ۴ مورد بالا می توانیم سود به دست بیاوریم؛ مثلا من پارچه یک طاقه پارچه طرح الگانت از قرار متری ۴۵ هزار تومان خریده ام که وقتی مشتری به من مراجعه می کند این پارچه در پایین ترین حالت ممکن متری ۷۰ هزار تومن به فروش میرود.
چیزی حدود ۷۰ درصد سود همین ابتدای کار نصیب ما میشود. اگر زرنگ باشیم و خودمان خیاطی کنیم (بسیاری از پرده فروشان دوخت پرده را خودشان یا خانواده خود انجام میدهند.)
سود شماره ۲ هم گیر خودمان می آید و چیزی حدود ۱۰ هزار تومن به ازای هر متر پارچه برای سود خواهد داشت.
مورد بعدی سود وسایل نصب مانند چوب پرده، سرب، قرقره، اتوماتیک و … است که اگر بتوانیم کلی تهیه کنیم سود سوم هم نصیب ما خواهد شد.
و در آخر هم اجرت نصب پرده ( امروزه بین ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان به ازای نصب هر متر پرده می باشد.) میتواند نصیب ما شود مثلا آخر هفته ها در روز جمعه خودمان برای نصب برویم اما بسیاری از پرده فروشان پس از مدتی خودشان سر نصب نمی روند و ترجیح میدهند نصاب را سر کار بفرستند.
حالا بیاید با عدد و رقم سود حاصل از فروش ۱۰ متر پرده(پنجره ۳ متری حدود ۱۰ متر پارچه می برد) را محاسبه کنیم.
برای فروش ۱۰ متر پرده حدود ۳۵۰ هزار تومان سود پرده + ۵۰ هزار تومان سود زیر پرده یا آستری + ۵۰ هزار تومان سود وسایل + ۱۰۰ هزار تومان پول نصب + ۵۰ هزار اجرت دوخت، که روی هم ۵۰۰ هزار تومان سود فقط برای یک پنجره ۳ متری میشود آن هم در کمترین حالت.
حال با مراجعه هر مشتری ممکن است متراژ پنجره ها به ۱۵ متر هم برسد که سود آن هم ۵ برابر می شود حدود ۲.۵ تا ۳ میلیون.
پس در سود شغل پرده فروشی شک نکنید بلکه کار ما باید جذب مشتری باشد که توسط آن درآمدمان در ماه به رقم های خیلی عالی برسد.
راهنمای انتخاب شغل پرده فروشی
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی مغازه پرده فروشی چقدر است؟
میزان هزینه و سرمایه لازم برای راه اندازی پرده فروشی تا حد زیادی به شما وابسته است و ممکن است یک نفر با ۲۰ طاقه پارچه وارد شغل پرده فروشی بشه اما یکی با ۱۰۰ طاقه پرده.
همچنین ممکن است یک نفر با ۲۰۰ میلیون یک مغازه خوب با پاخور عالی اجاره کند اما یکی فقط ۵۰ میلیون صرف رهن مغازه پرده سرا بکند.
برای اجاره یا خرید ملک هم که بستگی به محله و متراژ فروشگاه خواهد داشت، ولی حداقل فضای مورد نیاز را باید ۲۰ متر به بالا در نظر داشته باشیم. البته در شهری مانند تهران هزینه اجاره مغازه بسیار بالا است.
اما اگر هزینه مکان را در نظر نگیریم (چون بسیار متفاوت است) در کمترین حالت با حدود ۶۰ میلیون وارد این حرفه شد.
ده میلیون را برای خرید قفسه و دکور و کارتخوان و هزینه مجوز کنار بگذارید و با ۵۰ میلیون باقی هم جنس مناسب برای مغازه خریداری کنید.
در این حالت شما میتوانید یک پرده فروشی یا پرده سرای نقلی تاسیس کنید.
در اول راه برای خرید قفسه و دکور هزینه هنگفت نکنید با کمی چرخ زدن در بازار و بازارهای آنلاین میتوانید قفسه و ویترین و میز و صندلی مناسبی را با قیمت خوب پیدا کنید.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
چرخ خیاطی و لوازم | 50 میلیون تومان | 200 میلیون تومان |
قفسه بندی | 5 میلیون | 50 میلیون |
پیشخوان | 2 میلیون | 8 میلیون |
متر پارچه ای | 100 هزار | 300 هزار |
متر فلزی | 50 هزار | 250 هزار |
قیچی | 100 هزار | 300 هزار |
لیست تجهیزات شغل پرده فروشی
لیست محصولات پرده فروشی
مراکز تامین تجهیزات و محصولات پرده فروشی
نمونه های واقعی
با یک چرخ خیاطی و اتو شروع کرد
نمایش مصاجبهسود شغل پرده فروش چقدره؟
نمایش مصاجبهمزایای شغل پرده فروشی چیست؟
- حاشیه سود خوبی دارد
- سرمایه اولیه راهاندازی نسبتاً متوسطی نیاز دارد
- سرمایه در گردش بالایی نیاز ندارد
معایب شغل پرده فروشی چیست؟
- نیاز به نیروی کار تخصصی (پردهدوز، نصاب پرده) دارد
- همیشه نیاز به بروزرسانی و نوآوری دارد (چون بازار رقابتی است)
تحلیل شغل پرده فروشی
رسته کسب و کار
میزان سرمایه
میزان رضایت
میزان تخصص
میزان زمان
میزان تحصیلات
سهولت در راه اندازی
همه فعالان صنف پرده فروشی میدانند که سود اصلی در فروش پرده نیست، بلکه در خدمات ارائهشده از سوی پردهسراهاست چون قیمت خود پارچه کاملاً مشخص است و محدوده سود مشخصی دارد
اما وقتی کار به استفاده از تزیینات جانبی یا به قول خودمان همان ابزار و یراق میرسد موضوع کمی متفاوت خواهد بود و این اقلام در کنار هزینههای دوخت و نصب در واقع سود اصلی فروشگاههاست
مشاغل مرتبط با شغل پرده فروشی
- تولیدکنندگان پارچه
- عمدهفروشی پارچه
- پارچهفروشی
- فروشگاه یراقآلات مرتبط با پرده