راهنمای راه اندازی آهن فروشی
شغل آهن فروشی یکی از مشاغل پردرآمد و پرمصرف در هر دوره از وضعیت اقتصادی و محلی میباشد. تقریباً میشه گفت هر ساختمانی که ساخته میشود به آهن نیاز دارد، البته با توجه به نوع کاربری سازه ساختمان میزان آهن مصرفی متفاوت است. و همچنین آهن در صنایع تولیدی و تبدیلی بسیار فراوان مورد استفاده قرار میگیرد. آهنآلات به عنوان اصولیترین نیاز بشر میباشد. این محصولات که بهوفور نقش پررنگی در زندگی بشر دارد از آن چنان تنوعی برخوردار است.
آهن چیست و کاربرد آن چیست؟
آهن یک فلز است که در نخستین دورهٔ فلز های واسطه جای دارد. آهن از دیدگاه جرم، بزرگترین عنصر سازندهٔ کرهٔ زمین است. کاربرد آهن از تمامی فلزات بیشتر است و ۹۵ درصد فلزات تولید شده در سراسر جهان را تشکیل میدهد. قیمت ارزان و مقاومت بالای ترکیب آن استفاده از آن را بخصوص در اتومبیلها، بدنه کشتیهای بزرگ و ساختمانها اجتنابناپذیر میکند. فولاد معروفترین آلیاژ آهن است.
آهنفروشی چیست؟
آهن فروشی شغلی است که در آن انواع آهنآلات مختلف (میلهگرد، قوطی، ناودانی، تیرآهن، نبشی و …) یافت میشود و خریداران با مراجعه به آهنفروشیها و ارائه لیست درخواستی آهن موردنیاز خود را خریداری میکنند.
آهنفروشیها نسبت به هدف نهایی در مقیاسهای کوچک بزرگ یافت میشوند.
درآمد آهن فروشی چقدر است؟
آهن فروشی علاوه بر سختی و مشقتهای زیاد درآمد قابلتوجهی دارد و بیشتر افراد به دلیل درآمد بالا وارد این حوزه میشوند و حاضرند سختیهای آن را به جان بخرند. وسوسه درآمد این شغل آنقدر بالاست که برخی افراد ممکن است در سنین پایین با پیشنهاد اطرافیان وارد این حوزه شوند و در سن جوانی بهصورت مستقل فعالیت کنند.
درآمد آهن فروشی بستگی به میزان و مقدار فروش روزانه دارد و سود اهن فروشی چیزی حدود 1 تا 5 در صد از کل فروش میباشد که با توجه به نوع محصول و تاثیرات نوسانات بازار متغیر است
همونطور که در توضیحات بالا هم گفته شد درآمد آهنفروشی وابسته به عوامل مختلفی است که این موارد به طور کامل و دقیق در آموزش راه اندازی آهنفروشی که لینکش رو در مقاله قرار دادیم توضیح داده شده است.پس برای بررسی میزان سود آهنفروشی بهترین پیشنهادم شرکت در دوره آموزشی راه اندازی مغازه آهنفروشی هستش که توسط یه شخص متخصص با سابقه چند ساله تهیه شده است.
سود آهن فروشی چقدر است؟
سود آهن فروشی در ایران را میتوان به شکلی کلی با توجه به نوع فعالیت آنها به دو دسته کلی تقسیم کرد، در دستهی اول سود آهن فروشهای محلی و در دسته دوم به بررسی آهن فروشان بزرگ با دامنه فعالیت وسیع خواهیم پرداخت.
سود آفروشی کوچک و محلی با توجه به میزان رقابت میان آهن فروشان منطقه خود سنجیده می شوند که معمولاً حدود 4 تا 5 درصد ارزش معاملاتی آنها را در برمیگیرد که با توجه به قیمت بالای آهن در سالهای اخیر میزان سوددهی بسیار قابل توجهی است.
در آهن فروشی های بزرگ و گسترده، میزان هزینه های جاری آهن فروشی بسیار بالاتر از آهن فروشیهای کوچک است و ریسک کسب و کار را افزایش میدهد. البته از حجم بسیار بالای معاملات آهن فروشیهای بزرگ نیز نمیتوان چشم پوشی کرد اما به هر حال میزان سودآوری آهن فروشی های بزرگ در حدود 2 تا 3 درصد ارزش هر معاملات است.
راهنمای انتخاب شغل آهن فروشی
آهن فروشی شغلی است که در آن انواع آهن آلات مختلف (میلگرد، قوطی، ناودانی، تیرآهن، نبشی و …) یافت میشود و خریداران با مراجعه به آهن فروشی ها و ارائه لیست درخواستی آهن مورد نیاز خود را خریداری میکنند. شغل آهن فروشی ها نسبت به هدف نهایی در مقیاسهای کوچک بزرگ یافت میشوند.
در حال حاضر بازار ساخت ساز انواع ملک در ایران خیلی رونق دارد و این رونق، بازار مصالح ساختمانی و اهن فروشی را داغ کرده است، آهن از مصالح اصلی در ساختوساز است، سادهتر بگم بدون آهن هیچ ساختمانی ساخته نمیشود (البته استثنا هم داریم سازهای کاملاً چوبی) بنابراین آهن یک نیاز و مصالح همیشه کاربردی است هر ساختمانی که ساخت میشود حتماً در آن آهن بکار رفته است، به همین واسطه بازار آهن و شغل آهن فروشی همیشه داغ است و به دلیل بالا بودن سود آهن فروشی همیشه یک شغل ایده آل پردرآمد و البته گاهی هم پردردسر است.
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی آهن فروشی چقدر است؟
سرمایه اولیه برای آهن فروشی تحت تاثیر چند عامل است
اول اینکه در چه حجم و سطح کاری میخواهید آهن فروشی بزنید و بعد نسبت به سوال اول زمین برای اهن فروشی ، تجهیزات و خرید محصول نیاز به سرمایه لازم برای آهن فروشی دارید.
اما بصورت کلی برای راه اندازی آهن فروشی به اجاره انبارهای بزرگ نیاز دارید، در کنار آن عمده سرمایه دیگر برای راه اندازی آهن فروشی خرید محصولات است. انتخاب زمان مناسب برای خرید محصولات آهن و فولاد بسیار مهم و تاثیرگذار است چرا که عوامل بسیاری بر روی قیمت آهن تاثیرگذار است.
در واقع آهن نیز مانند تمام فلزات گران بها نوسانات قیمتی زیادی دارد و برای خرید و فروش در سطح کلان لازم است که تخصص های لازم را داشته باشید.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 5 میلیارد تومان | 50 میلیارد تومان |
امنیت فروشگاه | 10 میلیون تومان | 40 میلیون تومان |
دکوراسیون فروشگاه | 30 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
تجهیزات - باسکول و جرثقیل | 50 میلیون تومان | 2 میلیارد تومان |
لیست تجهیزات شغل آهن فروشی
لیست محصولات آهن فروشی
مراکز تامین تجهیزات و محصولات آهن فروشی
نمونه های واقعی
آهن فروشی شغل جذاب و سنگین
نمایش مصاجبهمزایای شغل آهن فروشی چیست؟
- شغل آهن فروشی سود دهی بالایی دارد
- شغل باکلاس و با پرستیژی است
- آهن همیشه ارزش خود را دارد و از مد نمیافتد
- آهن کالایی است که تاریخمصرف ندارد و اگر در مدت طولانی در انبار نگهداری شود و اهمیتی ندارد آهنی که فروخته میشود چه زمانی تولید شده باشد.
معایب شغل آهن فروشی چیست؟
- شغل آهن فروشی سرمایه اولیه بالایی نیاز دارد
- ساعت و فشار کاری زیاد است
- سرمایه در گردش بالایی نیاز دارد
- شغل آهن فروشی مکان فیزیکی بزرگی نیاز دارد
تحلیل شغل آهن فروشی
رسته کسب و کار
میزان سرمایه
میزان رضایت
میزان تخصص
میزان زمان
میزان تحصیلات
سهولت در راه اندازی
جذابیت بازار شغل آهن فروشی
در حال حاضر بازار ساخت ساز انواع ملک در ایران خیلی رونق دارد و این رونق، بازار مصالح ساختمانی را داغکرده است
آهن از مصالح اصلی در ساختوساز، سادهتر بگم بدون آهن چیزی ساخته نمیشود (البته استثنا هم داریم سازهای کاملاً چوبی)
پس یک نیاز و مصالح همیشه کاربردی است هر ساختمانی که ساخت میشود در حتماً آهن بکار رفته است، بازار آهن و آهن فروشی همیشه داغ است و همیشه یک شغل ایده آل پردرآمد و پردردسر هم هست.
مشاغل رقیب با شغل آهنفروشی
همانطور که متوجه شدید آهن محصولی است که رقیب ندارد، رقیب این شغل فعالان حاضر در این شغل هستند ، البته در بعضی از موارد میتوان به جای آهن از متریال دیگری استفاده کرد که زیر عنوان کردیم
- آلومینیوم فروشی
- سازه های فولای پیش ساخته
- کارخانه فروش چوب
پرفروشترین محصول آهن فروشی چیست؟
سود میلگرد فروشی بسیار زیاد است چون یکی از محصولات پرفروش آهن فروشی است
یکی از پرفروشترین محصولات آهنی میلگردهای فرم دادهشده به اسم خاموت میباشد که در اسکلت بتنی ساختمان، طراحی دکوراسیون و تزئینات داخلی ساختمان و … به کرات مورد استفاده قرار میگیرد.
درصد سود اهن فروشی چیزی بین 1 تا 5 درصد نسبت به حجم خرید فروش آهن متفاوت است
اخذ پروانه کسب آهن فروشی
در مرحله اول با مراجعه به اتحادیه صنف فروشندگان ، آهن ، فولاد و فلزات و در قسمت درخواست پروانه کسب استان ، شهرستان و اتحادیه مربوطه را انتخاب و مابقی مراحل را طبق راهنمای سایت انجام میدهید
مدارک اولیه جهت تشکیل پرونده صنفی افراد حقیقی
۱- اصل اجاره نامه رسمی یا عادی ؛یا سند مالکیت ویا مبایعه نامه به همراه فتوکپی
تبصره : ارائه تعهد محضری جهت دارندگان اجاره نامه عادی مبنی بر پذیرش مسئولیت حقوقی ناشی از سوی متقاضی الزامی است
۲- اصل پایان کار تجاری یا سوابق تجاری
۳- ارائه هرگونه مدرک مبنی بر تشکیل پرونده و یا ارایه هر یک از اوراق پرداخت مالیاتی
۴- اصل و یک سری فتوکپی تمام صفحات شناسنامه
۵- اصل و یک سری فتوکپی پشت و رو کارت پایان خدمت
۶- اصل و یک سری فتوکپی پشت و رو کارت ملی
۷- فتوکپی آخرین مدرک تحصیلی
۸- عکس (بدون عینک و کراوات و آرایش ) ۴*۳ : ۱۲قطعه
۹- کد پستی (ده رقمی ) محل کسب و منزل
۱۰- تکمیل فرم های مخصوص اتحادیه
مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه
1-دو قطعه عکس 4*3 جدید با زمینه سفید
2-اصل شناسنامه عکس دار؛به همراه یک برگ کپی از صفحه اول و از صفحه توضیحات اگر دارد
3- اصل کارت ملی به همراه یک برگ کپی
4-معرفی نامه عکس دار از اتحادیه
5-اصل کارت پایان خدمت به همراه یک برگ کپی