راهنمای راه اندازی مغازه کفش فروشی چقدر است؟
مغازه کفش فروشی یکی از نیازهای ضروری هر شهری و منطقهای است، در شغل کفش فروشی شما میتوانید در حوزههای مختلف کفش زنانه، مردانه و یا کفش های چرمی و لوکس، یا کتونی و کفش های ورزشی فعالیت کنید. معمولا در مناطق پرجمعیت و شهرهای بزرگ مغازه کفش فروشي به صورت تخصصی بر روی فقط یک یا دو محصول کار میکند اما در شهرهای کوچک مرسوم است که با تقسیم بندی و دیزاین مغازه کفش فروشي اقدام به فروش انواع کفش ها و کتونی ها میکنند که این موضوع بر روی میزان فروش در شهرهای کوچک کمک میکند تا از هر قشری مشتری شما باشند.
شغل کفش فروشی یکی از شغل های فروشگاهی و در زیر مجموعه پوشاک قرار دارد و همانطوری که میدانید مشاغل مرتبط با پوشاک همواره از فروش بالا و حاشیه سود مناسبی برخوردار هستند اما پیش از هر چیزی برای راه اندازی مغازه کفش فروشی لازم است علاوه بر شناخت بازار کفش و کتونی، آشنایی خوبی با منطقهای که قصد راه اندازی مغازه کفش فروشي را دارید، داشته باشید؛ بدین معنا که باید بدانید مشتریان شما از چه قشری هستند و بیشتر به چه نوع کفشهایی علاقهمند هستند مطمئناً در یک منطقه ضعیف راه اندازی مغازه کفش فروشي با جنس های لوکس و کفش های چرمی گران قیمت هیچ توجیهی ندارد و مطمئناً فروش مناسبی نخواهید داشت.
بنابراین وقتی میخواهید وارد بازار کفش شوید باید جنس خود را مطابق با نیاز منطقه تهیه کنید، همینطور دیزاین و دکوراسیون مغازه کفش فروشی نیز تابع همین قانون است، مثلاً اگر شما کتونی اسپرت کار میکنید باید دکوراسیون مغازه شما جوان پسندانه باشد.
کفش زنانه یکی دیگر از محصولاتی است که شما برای راه اندازی مغازه کفش فروشی میتوانید به صورت تخصصی به فروش آن بپردازید، حتی مرسوم است که در بعضی از شهرهای کوچک مغازه های کیف و کفش را در یک قالب و با محصولات مجلسی زنانه راه اندازی میکنند تا مشتریان شما بتوانند به راحتی کیف و کفش خود را اصطلاحاً ست کنند. خوشبختانه کفش زنانه یکی از محصولات پرفروش و سودآور در شغل کفش فروشی است.
به همین جهت ما در ادامه به بررسی همه جانبه شغل کفش فروشي و نحوه راه اندازی مغازه کفش فروشی خواهیم پرداخت.
درآمد کفش فروشی چقدر است؟
درآمد کفش فروشی مانند تمام مغازه های موجود در حوزه پوشاک و لباس به عوامل مختلفی بستگی دارند، در ابتدا لازم است که حوزه کاری خود را با توجه به موقعیت مکانی و نوع مشتری خود مشخص کنید، اینکه شما قرار است که به سراغ راه اندازی چه مدل مغازه کفش فروشی روید؟ آیا محصولات کفش فروشی شما در قالب کفش های اسپرت است و یا کفش های مجلسی و چرم؟ به سراغ راه اندازی مغازه کفش فروشی مردانه خواهید رفت و یا زنانه و یا هر دو؟ محصولات خود را از برندهای اصل انتخاب خواهید کرد و یا به سراغ محصولات های کپی و فیک میروید.
تمام این عوامل با توجه به منطقه جغرافیایی شما و نوع تقاضای مشتریانتان تعیین می شود مثلا در مناطقی که درآمد افراد از حد متوسط پایینتر است انتخاب محصولات اورجینال و گران قیمت هیچ توجیه اقتصادی ندارد و یا در بسیاری از مناطق کم جمعیت راه اندازی کفش فروشی زنانه و مردانه در کنار هم میتواند راه حلی برای افزایش میزان فروش شما باشد.
سود کفش فروشی چقدر است؟
سود فروش محصولات کفش فروشی با توجه به کیفیت و برند آن میتواند متفاوت باشد، معمولا در کفش های اورجینال حاشیه سود حدود 30 تا 40 درصد است که با توجه به قیمت بالای برندهای اورجینال مبلغ قابل قبولی را شامل میشود.
اما از سوی دیگر در برندهای فیک و های کپی ما میتوانیم حاشیه سودی بالا و حتی تا 100 درصد را نیز انتظار داشته باشیم البته موقعیت مکانی شما و نوع رقابت های شما با همکاران نیز تاثیر قابل توجهای در حاشیه سود کفش فروشی شما دارد.
راهنمای انتخاب شغل کفش فروشی
چند مدل کفش فروشی داریم؟
- فروشگاه کیف و کفش مردانه
- فروشگاه کفش مردانه
- فروشگاه کفش زنانه
- فروشگاه کیف و کفش زنانه
جواب این سؤال به موقعیت در نظر گرفته توسط شما یا شکل فعالیت شما بستگی دارد
یعنی اینکه اول قرار کفشفروشی فیزیکی داشته باشید یا دنبال کسبوکارهای اینترنتی یا کسبوکار اینستاگرامی هستید
چون عملاً شیوه فعالیت در فروش آنلاین کفش با فروش اینستاگرامی و فروش فیزیکی آن متفاوت است
ثانیاً قرار کسبوکار شما تو چه شهری و تو چه منطقهای از شهر شما برپا شود
پس لازم جواب این سوال رو بعد از تحقیق در مورد کفشفروشی و اتخاذ تصمیم توسط شما داده شود
اما بهطورکلی شیوه مرسوم مخصوصاً برای فروش کفش زنانه ادغام فروش آن با کیف زنانه است ولی تو بخش کفش مردانه صرفاً کفش مردانه عرضه میشود
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی مغازه کفش فروشی چقدر است؟
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی مغازه کفش فروشی مانند سایر مشاغل مغازه داری تابع عوامل گوناگونی مانند میزان اجاره بهای مغازه، تجهیز و دکوراسیون مغازه، اخذ مجوز، خرید اجناس با توجه به سبک کاری خود و … بستگی دارد.
به همین دلیل ما در ادامهی این مقاله به سراغ بررسی تجهیزات و محصولات مغازه کفش فروشی خواهیم رفت.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 300 میلیون تومان | 2 میلیارد تومان |
امنیت فروشگاه | 5 میلیون تومان | 30 میلیون تومان |
دکوراسیون فروشگاه | 30 میلیون تومان | 200 میلیون تومان |