راهنمای راه اندازی مغازه لوازم آرایشی
همان طور که میدانید ایران دومین کشور مصرف کننده لوازم آرایشی و بهداشتی است به خصوص خانم ها مشتری همیشگی این شغل محسوب می شوند. شغل لوازم آرایشی یکی از مشاغل پر رونق و سودآور بازار است و به دلیل تنوع بالای آن شما میتوانید برای همه سلیقهها مشتری داشته باشید، این فروش بالا باعث افزایش رونق راه اندازی مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی گشته است و شغل لوازم آرایشی را به یکی از پولسازترین مشاغل مغازه داری تبدیل کرده است.
محصولات آرایشی و بهداشتی در کنار قیمت تقریبا پایین خود، حاشیه سود بالایی دارند؛ این حاشیه سود مناسب و بازار دائمی آن باعث شده تا شما همیشه درآمد مطلوب خود را از شغل لوازم آرایشی حفظ کنید. علاوه بر این فروش دائمی در برخی از فصول مانند بازار شب عید شما با پیک بالای فروش مواجه هستید و میتوانید فروش بسیار بالایی را در مغازه لوازم آرایشی خود داشته باشید.
تمام این موارد باعث جذابیت هر چه بیشتر شغل لوازم آرایشی میشود پس اگر شما هم به فکر راه اندازی مغازه لوازم آرایشی خود هستید لازم است ابتدا اطلاعات مفید و کاربردی این حوزه را یاد بگیرید. به همین جهت ما در ادامهی این مقاله به بررسی صفر تا صد راه اندازی مغازه لوازم آرایشی خواهیم رفت پس در ادامه نیز همراه ما باشید.
درآمد لوازم آرایشی چقدر است؟
میزان درآمد فروشگاه آرایشی و بهداشتی نسبت به منطقه و محل کسب شما سنجیده میشود.
شما میتوانید با راه اندازی فروش اینترنتی و غیر حضوری میزان زیادی به فروش خود بیافزایید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که با توجه به مراسمات فرهنگی، ممکن در بعضی از ایام با کاهش فروش مواجه شوید اما نباید نگران این موارد باشید، بلکه خود را برای ایام پیک فروش آماده کنید. تامین نیاز بازار برای روزهای پیک فروش استراتژی لازمی است که درآمد شما را افزایش میدهد. جذب مشتری را سرلوحه کار خود قرار دهید زیرا در این بازار، تبلیغات کلامی میتواند بسیار تاثیرگذارتر از سایر روشهای تبلیغاتی است.
فروش لوازم آرایشی و بهداشتی مانند هر شغل دیگری اصول و قواعد مختص خودش را دارد که نیاز به تجربه و دانش لازم است. با اینکه کار در این حوزه نسبتاً آسان است ولی یادگیری اولیه اصول این بازار میتوانند شما را در این مسیر یاری کند.
سود لوازم آرایشی چقدر است؟
میزان سود شما در لوازم آرایشی در ابتدا به نوع برندهایی که کار میکنید مرتبط است؛ به یاد داشته باشید محصولات متفرقه که اصطلاحاً محصولات فیک نام دارند حاشیه سود بالاتری را دارند اما ممکن است به سلامتی استفاده کنندگان آسیب برساند به همین جهت بهتر است شما با توجه به نیاز بازار اقدام به تامین کالا کنید. البته در سالهای اخیر محصولات آرایشی تولید داخل پا به عرصه بازار گذاشتهاند که هم کیفیت مطلوبی دارند و هم سود مناسبی؛ بنابراین فروش محصولات داخلی را برای رسیدن به سود مناسب مد نظر داشته باشید.
به طور کلی حدود 20 تا 30 درصد میزان فروش خود را به عنوان سود در نظر بگیرید.
راهنمای انتخاب شغل لوازم آرایشی
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی چقدر است؟
بخشی از سرمایه اولیه شامل خرید اولیه محصولات است که برای یک مغازه 12 متری، باید حداقل 300 میلیون تومان در نظر گرفته شود. همانطور که پیشتر گفته شد تنوع محصولات، بسیار بر روی قیمت آنها تاثیرگذار است، در اینجا معیار ما میانگینی از تنوع همه محصولات بوده است.
بحث بعدی در خصوص سرمایه لازم جهت تهیه یا اجاره مغازه است؛ همانطور که میدانید این موضوع وابسته به متغیرهای زیادی از جمله شهر شما، موقعیت و متراژ مغازه و … است.
شما برای راه اندازی کسب و کار خود، در این حوزه نیاز به تهیه اخذ مجوزات لازم دارید، که در از طریق اتحادیه مربوطه اقدام خواهید کرد؛ این مرحله ممکن است کمی زمان و هزینه لازم داشته باشد.
نکته حائز اهمیت در اینجا ویترین مغازه شماست. شما برای فروش محصولات آرایشی ملزوم به ساخت یک ویترین شیک برای دیده شدن هستید. حتما از نورپردازی کافی و مناسب استفاده کنید. ویترین شما باید بتواند تنوع و کیفیت محصولات شما را به چشم مشتری بیاورد. بنابراین سرمایه گذاری شما در این موضوع میتواند موفقیت های زیادی را به دنبال داشته باشد.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 200 میلیون تومان | 2 میلیارد تومان |
تجهیزات | 50 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
دکوراسیون | 50 میلیون تومان | 200 میلیون تومان |
لیست تجهیزات شغل لوازم آرایشی
اگر به دنبال خرید تجهیزات و محصولات مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی هستید در مقاله زیر همراه ما باشید.
لیست محصولات مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی
مراکز تامین تجهیزات و محصولات آرایشی
نمونه های واقعی
تغییر شغل و موفقیت دوباره
نمایش مصاجبهمزایای شغل لوازم آرایشی چیست؟
همانطور که گفتم ایران دومین کشور مصرف کننده لوازم آرایشی است، این موضوع باعث شده است که فروش لوازم آرایشی یکی از پر رونق ترین بازارهای خرده فروشی باشد.
محصولات آرایشی و بهداشتی در کنار قیمت تقریبا پایین خود، حاشیه سود بالایی دارند؛ این حاشیه سود مناسب و بازار دائمی آن باعث شده تا شما همیشه درآمد مطلوب خود را حفظ کنید. علاوه بر این فروش دائمی در برخی از فصول مانند بازار شب عید شما با پیک بالای فروش مواجه هستید. در صورتی که سرمایه لازم را داشته باشید میتوانید فروشنده های مجرب را استخدام کنید و بازار خود را برای فروش مناسب آماده کنید.
یکی دیگر از مزیت های این شغل، راه اندازی آن در مغازهای با متراژ پایین، به دلیل حجم کوچک محصولات شما است، حتی میتوانید از یک مغازه 12 متری هم شروع کنید. فقط باید چیدمان منظم و با سلیقه داشته باشید تا مشتری های شما به محصولاتی که به آن نیاز دارند به راحتی دسترسی پیدا کنند.
وجود تنوع زیاد و برندهای اصلی و محصولات متفرقه شما را در جهت فروش بیشتر کمک میکند شما با توجه به نیاز بازار و قشر خاص مشتری های خود می توانید در جهت سرمایه گذاری بیشتر روی هر نوع محصول تصمیم گیری کنید.
معایب شغل لوازم آرایشی چیست؟
شما برای شروع، نیاز به سرمایه تقریبا زیاد و تامین تنوع بالای محصولات هستید. مشتری های شما دوست دارند محصولات آرایشی خود را از یک مغازه ثابت تهیه کنند تا دیگر نگران کیفیت محصول خریداری شده نباشند.
در کنار این مزیت که مساحت مغازه شما در ابتدا، خیلی از اهمیت بالایی برخوردار نیست اما موقعیت آن بسیار تأثیرگذار است. حتما این نکته را به یاد داشته باشید که یک مغازه کوچک اما در محل پر رفت و آمد بسیار مناسب تر از یک مغازه بزرگ اما در یک مکان خلوت است. البته در ابتدا ممکن است اجارهی یک مغازهی گران راحت نباشد ولی با گذشت زمان متوجه خواهید شد که فروش بالای شما این مشکل را به راحتی حل میکند.