راهنمای راه اندازی میوه فروشی
شنیدید بعضی ها میگن خدا روزی و پول رو اول صبح بین همه پخش میکنه؟ حالا برای خیلی از شغل ها این صدق نکنه ولی چون خودم تجربه اش کردم میگم این اتفاق تو میوه فروشی کاملا درسته
می پرسی چرا؟ خب اگه میوه فروش باشی و ساعت ۸ صبح بری میدون بار برای خریدن میوه کامل متوجه اون میشی. مسلماً اون ساعت هم میوه خوب گیرت نمیاد و هم باید پول بیشتری برای خرید پرداخت کنی.
همین اول کاری فکر کنم خیلی ها رو که دنبال راه اندازی میوه فروشی بودن با این چند خط فراری دادم (😅)
خب اگه مشکلی با بیداری صبح نداری باید بهت بگم این سختی ارزشش رو هم داره به یکی از خوش سود ترین کسب و کارهای خدماتی تو بازار ایران یعنی ميوه فروشي خوش اومدین
تو این مقاله قرار شما رو با فوت و فن میوه فروشی ، درآمد میوه فروشی و روش راه اندازی مغازه سوپر میوه آشنا کنم و حتما در ادامه اش درباره راه اندازی فروشگاه میوه آنلاین هم صحبت خواهم کرد .
پس اگه می خوای بدونی این شغل به دردت میخوره یا نه؟ و اینکه راه اندازی میوه فروشی رو از کجا باید شروع کنی تا انتهای این مقاله با من همراه باش
راه اندازی مغازه میوه فروشی رو از کجا شروع کنم؟
یکی از سوالاتی که پیش از ورود به این شغل مطرح میشه اینه که راه اندازی مغازه میوه فروشی یا سوپر میوه رو از کجا شروع کنم؟ خب برای پاسخ به این سوال لازمه که ما این شغل رو بشناسیم، بدونیم که به چه حدود سرمایه اولیه نیاز داریم؟ ابعاد و موقعیت مکانی مناسب برای مغازه میوه فروشی را بشناسیم، از شرایط اخذ مجوز آن آگاه باشیم، با نحوه محاسبه سود میوه فروشی آشنا باشیم و پیش بینی خوبی از میزان درآمد میوه فروشی داشته باشیم.
تمامی این موارد میتواند برای ما یک نقشه راه کامل برای راه اندازی مغازه سوپر میوه باشد تا ما با چالش ها و مشکلات این شغل آشنا شویم و بتوانیم به صورت اصولی و درست به سراغ راه اندازی کسب و کار خود برویم. به همین سبب ما در ادامهی این مقاله به سراغ بررسی این سوالات خواهیم رفت و پیش از آن شما را با فوت و فن میوه فروشی آشنا خواهیم کرد.
درآمد میوه فروشی چقدر است؟
درآمد میوه فروشی کاملاً وابسته به میزان فروش و سودآوری شماست، میزان فروش شما نیز میتوانید به عواملی مانند موقعیت قرارگیری مغازه شما، کیفیت میوه ها، جمعیت شهر و یا منطقه شما، میزان رقابت با سایر هم صنفان و مواردی از این دست مرتبط باشد.
سود میوه فروشی چقدر است؟
بنا بر قانون، میوه فروشان سطح خیابان اجازه دارند 20 تا 30 درصد بیشتر از قیمت فاکتور رسمی محصول را به فروش برسانند. اما این در حالی است که قیمت های فاکتور خرید مغازه دار و قیمت اعلامی اتحادیه بارفروشان تفاوت مشهودی دارد.
از سویی دیگر مغازه داران در اکثر اوقات به ویژه در مناطق مرفه نشین بیش از سود قانونی خود بر قیمت میوه لحاظ می کنند و این در حالیست که قیمت تمام شده میوه با احتساب زیرچوبی و هزینه جابجایی با قیمت عرضه شده توسط میوه فروش بسیار متفاوت است.
بنا به قانون نظام صنفی و اتحادیه ها سود میوه فروشی در میدان تره بار و عمده فروشی 5 درصد می باشد و سود میوه فروشی در سطح خرده فروشی و مغازه داری با نظر کمیسیون نظارت هر استان تعیین میشود.
راهنمای انتخاب شغل میوه فروشی
آشنایی با فوت و فن میوه فروشی
شاید برای بسیاری از افراد که به این شغل ورود پیدا نکرده باشند راه اندازی میوه فروشی آسون به نظر بیاد و فکر کنند فوت و فن میوه فروشی مفهومی نداره اما باید بگم اصلاً اینطور نیست بلکه این شغل هم مانند هر شغل دیگهای فوت و فن خاص خودش را داره و باید با تکنیکهای فروش در این شغل آشنا باشیم؛
به عنوان مثال یکی از فوت و فن میوه فروشی چیدمان بر اساس قیمت است که میوه های گرون قیمت را در آخر مغازه متوسط وسط و میوه های ارزون قیمت هم در بیرون مغازه قرار میدهند. در راه اندازی سوپر میوه و دکوراسیون آن از چیدمان شیب دار استفاده کنید و نصب آینه را فراموش نکنید، اگر به دنبال همهی فوت و فن میوه فروشی و راههای افزایش درآمد این شغل هستید این مقاله برای شماست پس همراه ما باشید.
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی میوه فروشی چقدر است؟
سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی میوه فروشی و تره بار می تواند شامل هزینه هایی مانند رهن و اجاره مغازه، هزینه دریافت مجوز، هزینه دکوراسیون و تجهیزات مغازه، هزینه خرید میوه و … باشد.
برای انتخاب مغازه مورد نظر برای راه اندازی میوه فروشی لازم است تا در خصوص میزان رفت و آمد و پاخور مغازه تحقیق کنید چرا که میزان فروش از هر چیزی دیگری در میوه فروشی مهمتر است.
دکوراسیون مغازه های میوه فروشی با توجه به منطقه جغرافیایی شما و نوع مشتریانتان میتواند متغیر باشد، ضمناً خرید بسیاری از تجهیزات که در ادامه این بررسی آماده است لازم و ضروری است.
اما میزان خرید میوه میتواند با توجه به مساحت مغازه شما و میزان فروش شما تعیین شود همچنین با توجه به نوع مشتریانتان میتوانید لیست از محصولات پرفروش میوه فروشی در منطقه خود تهیه کنید که برای شروع کار میتواند بسیار مفید باشد.
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
ترازو - کولر- یخچال - لامپ | 50 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
خرید محصول برای متراژ حدود 40 متر | 50 میلیون تومان | 100 میلیون تومان برای متراژ بالاتر از 40 متر |
دکوراسیون ، قفسه و لوازم جانبی | 30 میلیون تومان | 50 میلیون تومان |
لیست تجهیزات شغل میوه فروشی
لیست محصولات میوه فروشی
مراکز تامین تجهیزات و محصولات میوه فروشی
نمونه های واقعی
مزایای شغل میوه فروشی چقدر است؟
- سرمایه مورد نیاز مناسب برای راه اندازی این شغل در کنار حاشیه سود بسیار عالی آن.
- عدم نیاز به دستگاها و تجهیزات زیاد و گران قیمت.
- راه اندازی این شغل در زمان بسیار کمی میسر است و در کمترین زمان ممکن می توان مجدداً سرمایه را نقد کرده و کسب و کار را جمع کرد.
- سبد غذایی میوه فروش ها ، هیچگاه از انواع میوه ها خالی نمانده و علاوه بر لذت بهره مندی از انواع میوه ها ، خواص درمانی میوه ها ، سلامتی را برای آنان به ارمغان می آورد.
- حاشیه سود مناسب نسبت به فروش همان محصول در مغازه میوه فروشی
- عدم سربار شدن هزینه های انرژی از جمله آب ، برق ، گاز و تلفن
معایب شغل میوه فروشی چقدر است؟
- با توجه به اینکه محصولات ارائه شده در این کسب و کار ، دوره مصرف بسیار پایینی دارند و جزء محصولات زود فساد هستند ، خرابی و ضایعات این کسب و کار در صورت پایین بودن فروش روزانه بالاست و از سرانه سود ماهانه شما می کاهد.
- اگر میوه فروشی نتواند تمام میوه های خود را در فاصله صبح تا شب بفروشد ضرر زیادی متحمل می شود.
- به دلیل همین محصولات مصرفی با دوره مصرف کوتاه ، میزان خرید روزانه شما بالا بوده و باید هر روزنه فرآیند خرید میوه ها و تمیز کردن و چیدن آن می تواند انرژی بسیار بالایی از شما بگیرد.
- در صورتی که خارج از مراکز استان نسبت به دایر کردن این شغل اقدام کنید یا در محل سکونت و کسب و کار میوه فروشی شما ، میادین میوه و تره بار وجود نداشته باشید ، تهیه زود به زود محصولات میوه فروشی می تواند ملال آور و خسته کننده باشد و علاوه بر صرف زمان روزانه برای فروش میوه ، شبانگاهان نیز به فکر ، تامین میوه های مغازه میوه فروشی خود باشید.
- رطوبت میوه فروشی ها بسیار بالا بوده و زمینه بیماری های استخوانی و مفاصل مانند راشیتیسم فراوان است.
- این کسب و کار به صرف زمان و انرژی بسیار زیادی نیازمند است و تقریباً هیچ زمانی تعطیل بردار نیست.
اخذ مجوز راه اندازی میوه فروشی
قدم اول: به اتحادیه صنف بارفروشان میوه و تره بار مراجعه و تقاضای پروانه کسب کنید.
قدم دوم: مدارک مورد نیاز که در پایین اشاره شده، ارائه بشه.
قدم سوم: معاینه پزشکی و بهداشت انجام و نتیجهاش ارائه بشه.
قدم چهارم: محل کسب توسط کارشناس اتحادیه مورد بازرسی قرار میگیره.
قدم پنجم: تاییدیه ها و فیشهای لازم (که شامل : تاییدیه عدم اعتیاد، تاییدیه عدم سوء پیشینه، تاییدیه اماکن، تاییدیه دارایی، تاییدیه شهرداری، تاییدیه مجمع، فیش بازرگانی تمرکز وجوه، فیش تعویض پروانه در صورت وجود، و فیش ابطال تمبر پروانه میشه) ارائه بشه
قدم ششم: پروانه کسب صادر میشه
فکرنکنم خانمها بتونن مغازه میوه فروشی بزنن
سلام وقت بخیر
خانوم ها هم میتونن مغازه میوه فروشی افتتاح کنن
تنها کار سخت خرید اول صبح از میدان بار هستش
بهتره که یک همکار برای خرید صبح و جابجایی روزانه جعبه ها داشته باشین