راهنمای راه اندازی کبابی و جگرکی
مغازه کبابی و جیگری ، مغازهای است که در آن انواع کبابها مانند، چنجه، جوجهکباب، کباب کوهان، انواع دل و جیگر و … بفروش میرسد.
با وجود این همه فست فود و غذاهای مدرن هنوز هم کباب یکی از غذاهای محبوب بین ایرانیهاست. این غذای دوستداشتنی و خوشطعم از قدیمالایام نظر مساعد افراد بسیار زیادی را به سمت خود جلب کرده است. و در میان مردم ایران به جرات میتوان گفت که این غذا مورد علاقه افراد زیادی در تمامی ردههای سنی به شمار میرود. بنابراین راهاندازی مغازه کبابی و جگرکی همیشه شغلی پرسود و پردرآمد به شمار رفته است.
شغل جگرکی این روزها به یکی از مشاغل پرسود تبدیلشده است. پرسود بودن مغازه جیگری را میتوان به علت محبوبیت به این کباب دوستداشتنی در میان مردم ربط داد. جگر علاوه بر اینکه طعم بسیار مطلوبی دارد و بوی آن هوش از سر آدم میبرد بسیار مقوی نیز است و همین موضوع به عاملی تبدیل شده است که طرفداران زیادی داشته باشد و افراد بسیاری برای خوردن این غذای دلچسب به مغازه شما بیایند.
اگر قصد راهاندازی مغازه کبابی و جگرکی را دارید حتماً تا انتهای مقاله با من را همراه باشید چون در این مقاله تمام ابعاد شغل کبابی و جگرکی را بررسی خواهیم کرد.
درآمد جگرکی و کبابی چقدر است؟
یک کبابی باید بتواند بهطور میانگین روزی 200 سیخ کباب بفروشد و از هر سیخ 5 هزار تومان همسود کسب میکند که به درآمد روزانه 1 میلیون تومان برسد
سود کبابی و جگرکی چقدر است؟
سود این شغل حدود 30 تا 50 درصد است
راهنمای انتخاب شغل کبابی
مغازه کبابی و جگرکی چیست؟
مغازهای که در آن انواع کبابها مانند، چنجه، جوجهکباب، کباب کوهان، انواع دل و جیگر و … بفروش میرسد
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی کبابی و جگرکی چقدر است؟
سرمایه اولیه برای راهاندازی کبابی به چند بخش تقسیم میشود
- اجارهبهای مغازه که با توجه به موقعیت مکانی و متراژ مغازه متغیره
- خرید ملزومات صنف کبابی و تجهیزات
- و خرید مواد اولیه برای تهیه کبابها
که همه اینها با توجه به سطح کاری مشخص میشود
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
خرید محصول | 2 میلیون تومان | 20 میلیون تومان |
تجهیزات | 40 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
دکوراسیون | 10 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
لیست تجهیزات کبابی و جگرکی
لیست محصولات کبابی
مراکز تامین تجهیزات و محصولات کبابی
نمونه های واقعی
مزایای شغل کبابی چیست؟
- سوددهی بسیار بالا و بازار خوب
معایب شغل کبابی چیست؟
- یک سری چالشها وجود دارد در این شغل مثل این سرامیک از زمین تا سقف، لباس پرسنل باید تمیز و یک دست باشه، بهداشت و نظافت 100 درصد باید رعایت به شه و کلیه ملزومات عضو صنف کبابیها
- مسئولیت سلامت مردم در دست شماست و باید 100% رعایت اصول بهداشتی را بکنید
- تایم کاری بالا و سختی کار همراه با فعالیت بدنی
تحلیل شغل کبابی
رسته کسب و کار
میزان سرمایه
میزان رضایت
میزان تخصص
میزان زمان
میزان تحصیلات
سهولت در راه اندازی
پروانه کسب مغازه کبابی و جگرکی را چطور تهیه کنیم؟
بر اساس قانون نظام صنفی ایران افراد صنفی موظفاند قبل از تأسیس هر نوع واحد صنفی یا اشتغال به کسب و حرفه، نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام کنند.
لذا جهت اخذ پروانه کسب برای صنف کبابی و پزندگان حلیم در تهران میتوان به موارد ذیل اشاره کرد.
مدارک مورد نیاز جهت صدور پروانه کسب صنف کباب و حلیم پزندگان
- ارائه درخواست کتبی توسط متقاضی
- ارائه یک برگ از اصل هرگونه قرارداد عادی یا رسمی به نام متقاضی
- فتوکپی سند مالکیت یا سند اجاره رسمی قبلی
- ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی
- ارائه اصل کارت پایان خدمت
- 3 قطعه عکس 3 در 4 جدید
- ارائه اصل فیش تلفن واحد صنفی با کد پستی ۱۰رقمی و نشانی صحیح
مدارک مورد نیاز جهت معرفی مباشر جهت اخذ پروانه کسب
- ارائه اصل و کپی از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی
- ارائه اصل و کپی کارت پایان خدمت (متولدین ۱۳۴۱به بالا)
- 8 قطعه عکس 3 در 4
- ساکن تهران باشد
- از شرایط فرد مباشران است که فاقد جواز کسب باشد، در خدمت دولت نباشد، حداکثر ۵۵ سال داشته باشد و اشتغال به تحصیل نداشته باشد.