بهترین ایده های مشاغل فنی در ایران در خدمت شماست!
نظر من درباره انتخاب شغل مناسب اینه که هر آدمی شغل خودش رو می خواد و هر شغلی آدم خودش رو پس آگه آدم فنی هستید و به کارهای فنی علاقه دارین لیست مشاغل فنی پولساز در ایران می تونه بهترین هدیه برای انتخاب شغل شما باشه.
شاید ناخودآگاه با شنیدن اسم شغل فنی و کسبوکار فنی یاد روغن بنزین سیاهی تعمیرات و این جور چیزها بیوفید ولی شاید این فقط یک روی سکه باشد.
در جمع پولسازترین کسبوکارهای ایرانی بدون شک همیشه ردپای از مشاغل فنی پیدا خواهید کرد و اصلاً شاید بهتر این باشد بگیم که ردپای مشاغل فنی نه تنها در بین کسبوکارهای پولساز ایرانی هست بلکه در بین مشاغل پردرآمد دنیا نیز همیشه وجود داشته است.
مهارت های فنی پولساز در بازار ایران
شاید برایتان عجیب باشد که تعمیرکاری جزو شغلهای پردرآمد در کشورمان ایران است.
تعمیرکاران خودرو که در این رشته حرفهای هستند درآمد بالایی دارند و بعضاً درآمد برخی از آنها تا ماهی 50میلیون تومان هم میرسد.
مهارت و تجربه در این رشتهها حرف اول را میزند. به همین دلیل ورود به مشاغل فنی و یادگیری مهارت های فنی بهترین انتخاب برای علاقهمندان به این رشته است.
بهخصوص در حالحاضر که قیمت انواع کالاها رو به بالاست و توان خرید مردم کمتر شده و مردم گرایش بیشتری به تعمیر کردن وسایل قدیمی خود دارند و به تعمیرکاران خودرو، موبایل و وسایل منزل بیشتر نیاز است. بدیهی است که رشتههای تراشکاری، برقکاری و امثالهم نیز در این دسته قرار میگیرند.
ویژگیهای مشاغل فنی با مشاغل دیگر در چیست؟
از ویژگی های اصلی مشاغل فنی که به عنوان مزیت کسب و کار فنی می توان از آن یاد کرد موارد زیر است:
- اول ورود سخت رقبا به دلیل مهارت فنی مورد نیاز
- سرمایه اولیه کم برای مشاغل فنی نسبت به میزان سرمایه راهاندازی کسبوکار دیگر
- تقاضا برای مشاغل فنی همیشه وجود دارد.
- سرمایه گذاری مطمئنی است.
- و…
ممکن است دو نفر با علایق متفاوت در یک رشته پولساز چه فنی و چه کشاورزی و یا هر شغل دیگری مشغول به کار شوند ،
شخصی که به شغل انتخابی خود علاقه دارد، با عشق و علاقه به خلاقیت و نوآوری می پردازد و از کار خسته نمی شود با شور و شوق کار می کند و حتی گرسنگی و خستگی هم احساس نمی کند، در طول انجام کار از روند رشد و پیشرفتش در کار لذت می برد و با برنامه ریزی ، به درآمد بالا هم می رسد، ولی شخص دوم که علاقه ای به شغل خود ندارد و صرفا به خاطر پرطرفدار بودن و معروف بودن یک شغل آن را انتخاب کرده ، هر روز با کسالت و خستگی و ناامیدی ادامه می دهد و احتمال کسب درآمد بالا برای این شخص بسیار کم است.
پس زمان و هزینه و عمر خود را صرف کسب و کاری کنید که در کنار موارد گفته شده در بخش انتخاب شغل مناسب , علاقه هم چاشنی ان باشد.
سوالاتت در مورد کسب و کار فنی را از من بپرس؟
بهترین مهارت فنی در ایران چیست؟
پردرآمدترین رشته های فنی حرفه ای در سال 99 — 1400 که منبع خوبی برای کسب درآمد هسنتند در چهار گروه کلی قرار دارند ، بهترین رشته های فنی و حرفه ای برای پسران و دختران :
- صنعت
- خدمات
- هنر
- کشاورزی
قبل از اینکه رشته های پردرآمد فنی و حرفه ای را نام ببریم لازم است که یک نکات خیلی مهم را که در کسب درآمد بالا به شما کمک می کند بازگو کنیم. توجه کنید که فقط ادامه تحصیل در رشته های پردرآمد ، برای پولساز بودن کافی نیست، اینکه شما شغل خود را دوست داشته باشید خیلی مهم است به یاد داشته باشید که احتمالا هر روز ، ماه ها و یا سال ها در زمینه ای که انتخاب کردید ، فعالیت خواهید کرد و اگر از انجامش لذت نبرید ، مطمئن باشید که کسب درآمد بالا هم نخواهید داشت.
شغلهای فنی پردرآمد در ایران چیست؟
شاید یکی از پر تکرارترین سوالاتی که از بنده پرسیده میشود این باشد که پردرآمدترین شغل فنی در ایران چیست؟
بهترین جوابی که به این سؤال میتوانم بدم این است که بهترین شغل مناسب شما و پردرآمدترین شغل مناسب شما آن شغلی است که در آن بتوانید بهترین عملکرد خود را داشته باشید و در کنار آن نیز بازار کار فنی برای آن نیز محیا و تقاضا وجود داشته باشد.
پردرآمدترین شغل تعمیرات در ایران چیست؟
مشاغل تعمیراتی جزو مشاغل حوزه فنی لحاظ می شوند و کسب و کارهای زیادی را شامل می شوند از تعمیرات خودرو و موبایل گرفته تا تعمیرات ژنراتور و سردخانه و…
با بررسی مشاغل بالا می توانید پولازترین مشاغل فنی را بررسی و به آن ورود کنید.
شغل های فنی حرفه ای کدام است؟
اگه منظورتون از شغل های فنی حرفه ای هستش که لیستش رو بالا بارتون آماده کردم
اما اگه دنبال لیست رشته های فنی حرفه ای برای ادامه تحصیلات خود در دانشگاه هستید رشته ها از قرار زیر است.
صنایع فلزی – جوشکاری – صنایع فلزی – صنایع فلزی – تأسیسات – حرارت مرکزی و تهویه مطبوع – تأسیسات – تبرید – گازرسانی – مکانیک – تأسیسات تهویه – تاسیسات – تهویه مطبوع – صنایع چوب و کاغذ – سازه های چوبی – هنرهای چوبی – چاپ – چاپ – ساختمان – کارهای عمومی ساختمان – اجرای ساختمان های بتونی – راهسازی – نگهداری و مرمت ساختمان – حمل و نقل ترافیک شهری – نقشه کشی معماری – معماری – شهرسازی – معماری سنتی – نقشه برداری – نقشه برداری – صنایع شیمیایی – صنایع شیمیایی – الکترونیک – الکترونیک عمومی – الکترونیک – رادیو و تلویزیون – ارتباطات و فنّاوری اطلاعات ICT -برق – الکترونیک و ابزار دقیق – تعمیر و نگهداری تجهیزات پزشکی -آزمایشگاه تشخیص پزشکی – الکتروتکنیک – تأسیسات الکتریکی – الکتروتکنیک – برق صنعتی – برق – قدرت – گرایش توزیع – برق – قدرت -گرایش پست و انتقال – برق و تأسیسات -گرایش برق – -نصب و تعمیر آسانسور و پله برقی – تعمیر و نگهداری ماشین های الکتریکی – نرم افزار کامپیوتر – سخت افزار کامپیوتر – فنّاوری اطلاعات و ارتباطات – ساخت و تولید – قالبسازی – ساخت و تولید – ماشین ابزار – نقشه کشی عمومی – نقشه کشی و طراحی صنعتی – طراحی صنعتی – مکانیک خودرو – مکانیک خودرو – مکانیک صنایع – ماشین آلات صنایع – خدمات پس از فروش خودرو – کنترل کیفی خودرو – شیمی آزمایشگاهی -گرایش آرایشی بهداشتی – شیمی آزمایشگاهی -گرایش صنعتی – -بهره برداری پالایش گاز – صنایع نساجی – صنایع نساجی – متالورژی – ریخته گری – متالورژی – مدلسازی – سرامیک – سرامیک صنعتی – معدن – استخراج معدن – فرآوری سنگ -گرایش سنگ تزئینی – -فرآوری سنگ -گرایش سنگ ساختمانی – -ناوبری – ناوبری – الکترونیک و مخابرات دریایی – الکترونیک و مخابرات دریایی – مکانیک موتورهای دریایی – مکانیک موتورهای دریایی – گرافیک – گرافیک -گرافیک – انیمیشن – هنرهای تجسمی – نقاشی – علمی – کاربردی طراحی و ساخت طلا و جواهر – فرش دستباف – قلم زنی – اموردامی – تکنولوژی پرورش دام – پرورش طیور – تکنولوژی پرورش طیور – گاوداری صنعتی – مرغداری صنعتی – تکثیر و پرورش آبزیان – آبزیان آب شیرین – پرورش زنبورعسل – امور زراعی و باغی – تکنولوژی تولیدات زراعی – امور زراعی و باغی – تکنولوژی تولیدات باغی – امور زراعی و باغی – تکنولوژی گیاه پزشکی – تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر – تولید نهال – گل و گیاهان زینتی – ماشین های کشاورزی – مکانیک ماشین های کشاورزی – ماشین های کشاورزی – مکانیزاسیون کشاورزی – انتقال و توزیع آب کشاورزی – صنایع غذایی – کنترل کیفیت مواد غذایی – نوازندگی ساز ایرانی – هتلداری – حسابداری بازرگانی – حسابداری – حسابداری -گرایش حسابرسی – -حسابداری -گرایش صنعتی – -حسابداری -گرایش مالی – -حسابداری -گرایش مالیاتی – -تبلیغات و بازاریابی – امور اداری – کودکیاری – مربی کودک – مدیریت خانواده – مدیریت خانواده – طراحی و دوخت – طراحی و دوخت – طراحی پوشاک – تربیت بدنی
بازار کار مشاغل فنی در ایران چگونه است؟
همونطور که قبلا هم در مورد تقاضا برای کسب و کارهای فنی در ایران گفتم عملا بازار مناسبی برای این مشاغل در ایران وجود دارد.
از جمله عوامل تاثیر گذار در میزان سود مشاغل فنی میزان تخصص و مهارت شما در کنار موقعیت مکانی شما و .. می باشد.
مهارت های فنی و شغل های فنی مخصوص خانم ها کدام است؟
مسلما یکی از موارد یکه سعی در ایجاد آن هستیم بررسی سوال شماست. بزودی این قسمت را تکمیل خواهم کرد.
شغل فنی مناسب من هست؟
مسلما این سوالی که زیاد پرسیده می شود از شما می خوام که برای رسیدن به جواب این پرسش قسمت پایین این مقاله که مربوط به انتخاب شغل است را مطالعه کنید.
شغل های فنی مناسب برای مهاجرت را هم بررسی می کنید؟
خیلی از عزیزانی که توجه ویژه ای به مشاغل فنی و حرفه ای می کنند با نگاه ویژه به ایجاد مزیت برای مهاجرت این انتخاب را می کنند.
انتخاب بهترین شغل فنی
تیم آکادمی مشاغل ایران برای بهترین انتخاب در کنار شماست.
برای کمک به انتخاب بهترین شغل فنی از بین مشاغل فنی موجود در ایران ما لیست کاملی از این مشاغل را با توضیحات کاملی از آن آماده کردهایم که در بالا لیستی از این مشاغل را ملاحظه میفرمایید.
پس برای بهترین انتخاب شغل فنی از بین مشاغل بالا به بررسی این مشاغل بپردازید.
اگر هنوز نمیدانید چه شغلی مناسب شماست و شغل مناسب خود را انتخاب نکردهاید بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
و اگر دنبال کسبوکار متفاوتی است و لازم دارید مشاغل دیگر را نیز بررسی کنید بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
در تمامی این مسیر میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با ما در ارتباط باشید.