همانطوری که در مقاله “راه اندازی ابزار فروشی” نیز گفتیم، شغل ابزار فروشی گستردگی بسیار زیادی دارد و محصولات بسیار متنوعی را شامل میشود و به همین خاطر نیاز است تا به صورت تخصصی به انواع تجهیزات و محصولات ابزار فروشی بپردازیم و آنها را بررسی کنیم.
همچنین ما در مقاله “شغل ابزار فروشی” به بررسی کلی و گام به گام راه اندازی ابزار فروشی پرداختیم و آن را مورد بررسی قرار داده ایم پس اگر در فکر راه اندازی مغازه ابزار فروشی خود هستید حتما این مقاله ما را نیز مطالعه کنید.
لیست اجناس ابزار فروشی
ابزارآلات را به طور کلی میتوان به دو دسته ابزارهای برقی و ابزارهای دستی تقسیم بندی کرد، ابزارهای برقی به طور کلی قیمت های بالایی نسبت به ابزارهای دستی دارند و از همین رو در راه اندازی ابزار فروشی با توجه به سرمایه اولیه که دارند میتوانند به سراغ انتخاب ابزار برقی مورد نیاز در مغازه خود بروند.
همچنین افرادی که سرمایه اولیه آنها برای راه اندازی مغازه ابزار فروشی بسیار محدود است ممکن است در ابتدای کار تصمیم به خرید ابزارهای برقی نداشته باشند اما در هر صورت ما به بررسی تمام موارد از ابزارهای برقی و ابزارهای دستی خواهیم پرداخت.
لیست ابزارهای برقی برای ابزار فروشی
انواع دریل
دریل ها یکی از پرکاربردترین ابزارهای برقی در صنایع و مشاغل فنی هستند و دریل شارژی و دریل برقی جزء متداولترین و پرفروشترین نوع آنهاست.
امروزه دیگر کمتر کارگاه و یا حتی خانهای سراغ داریم که حداقل یک دریل در آن وجود نداشته باشد و به نوعی به یک ابزار ضروری تبدیل شده است و برای مصارفی مانند سوراخکاری سطوح، باز و بسته کردن پیچ و … مورد استفاده قرار میگیرد.
البته که دریل ها با پیچ گوشتی ها تفاوت های قابل ملاحظهای دارند، کاربرد اصلی دریل ها برای سوراخکاری در انواع دیوارها و فلزات و … است در حالی که پیچ گوشتی برقی و شارژی برای بستن و باز کردن انواع پیچ طراحی شده است، همچنین میتوان با قرار دادن مته بر روی دستگاه برای برخی از سوراخکاری های ظریف نیز از آنها استفاده کرد.
اما انواع دریل ها فقط به این دو نوع ختم نمیشود بلکه مدل های زیادی از انواع دریل ها برای کاربری های گوناگون وجود دارد، مانند:
- دریل چکشی
- دریل و پیچ گوشتی شارژی
- دریل گیربکسی
- دریل سرکج
- دریل ستونی
- دریل همزن
- دریل بادی
- دریل مگنتی
- مینی دریل
- دریل کرگیری یا نمونه بردار
- دریل ۳۲ یا دریل ته کونیک
سنباده برقی
در مشاغلی مانند نجاری و ساخت صنایع چوبی، سنباده کاری یکی از مراحل مهم کار است به همین خاطر سنباده برقی یکی از تجهیزاتی است که برای این منظور مورد استفاده قرار میگیرد و برجستگی ها و فرورفتگیهای چوب را یکدست میسازد.
دستگاه سنباده گرد و تخت دو نوع از پرکاربردترین اجناس در مغازه ابزار فروشی هاست.
میخ کوب
میخ کوب ها، دستگاههایی هستند که قدرت بالایی در پرتاب میخ دارند، این دستگاه ها معمولاً در مدل های برقی، شارژی و بادی موجود است که پرمصرف ترین آنها دستگاه های بادی هستند که علاوه بر قدرت بالا و قیمت مناسبی که دارند، دوام و طول عمر بالایی نیز در مقایسه با دیگر انواع میخ کوب ها دارند.
در دستگاه های میخکوب بادی، نیروی لازم برای پرتاب میخ توسط کمپرسور هوا تامین میشود و میتواند میخ را با هر زاویه و در هر سطحی بکوبد. میخ کوب بادی خود در انواع میخ های شانه ای، میخ دو پایه، میخ پالت و میخ نواری مورد استفاده قرار میگیرد.
انواع اره برقی و بنزینی
از سری دیگر اجناس ابزار فروشی میتوان به انواع اره برقی و بنزینی اشاره داشت.
دو مدل اره پرکابرد در زمینه های گوناگون مانند نجاری، باغداری و … اره های برقی و بنزینی هستند، اره های برقی به دلیل قابلیت حمل و نقل و قدرت بالای موتور بسیار مورد توجه قرار میگیرند و به صورت معمول دارای تیغه زنجیری است که کار برش چوب را بخصوص در کارگاه های نجاری آسان میکند.
اره های بنزینی که معمولاً هر پرقدرت تر و هم سریعتر از اره های برقی هستند به دلیل استفاده از بنزین و امکان به کارگیری در همه مناطق، ویژگی های کاربردی بالاتری نسبت به اره های برقی دارند.
اره برقی و بنزینی فارغ از نوع سوخت و موتور آنان، از نظر مکانیزم برش به سه دسته، اره های تیغه دوار، اره های رفت و برگشتی و اره های فلکه ای (تسمه ای و زنجیری) تقسیم بندی کرد.
آچار جغجغه ای شارژی
آچار جغجغه ای شارژی با دارا بودن موتور و باتری قابل شارژ قوی به یک وسیله فوق العاده تبدیل شده است که میتواند از آن برای انجام انواع پیچ و مهره در فضاهایی که دسترسی سخت و دشوار است استفاده کرد.
لیست ابزارهای دستی برای ابزار فروشی
انواع انبر
انبرها یکی از کاربردترین ابزارها هستند که در مشاغل فنی گوناگون از جمله تاسیسات، برقکاری، لوله کشی و … مورد استفاده قرار میگیرند.
از جمله پرکاربردترین انبارها میتوان به انبردست، انبر قفلی، انبر سیم کش، دم باریک و … اشاره داشت.
انواع آچار
از آچارها برای باز و بسته کردن انواع پیچ و مهره و … استفاده میکنند که در دو نوع تخت و گرد در بازار موجود است.
از جمله معمولترین نوع آچار ها میتوان به آچار فرانسه، آچار شلاقی، آچار بکس، آچار کلاغی و … اشاره کرد.
انواع چکش
چکش ها در عین سادگی اما انواع مختلف و کاربردهای گوناگونی دارد، چکش در انواع چکس سر گرد، چکش سر صاف، چکش دو شاخ، چکش پونز مبل، پتک و … در بازار موجود است.
ابزارهای اندازه گیری
از دیگر ابزارها و تجهیزات متداول در مغازه های اندازه گیری، ابزارهای اندازه گیری مانند متر، ترازو، گونیا، خط کش و … است. البته دامنه ابزارهای اندازه گیری بسیار فراتر از این موارد است اما با توجه به تقاضای بازار اقدام به تهیه این گونه ابزارآلات خواهیم کرد.
انواع جعبه، کیف و کمربند ابزار
این وسایل که معمولاً در تمامی ابزار فروشی ها یافت میشود از جمله تجهیزات نگهداری و نظم دهنده به انواع ابزارها هستند و به صاحبین مشاغل فنی این امکان را میدهد تا تجهیزات و ابزارآلات خود را به راحتی حمل کنند و به راحتی به آنها دسترسی داشته باشند.
انواع اتصال دهنده ها
اتصال دهنده ها شامل انواع پیچ، مهره، بست، میخ و … میشوند و تنوع و سایزبندی بسیار گستردهای دارند که برای انواع مصارف گوناگون مورد استفاده قرار میگیرد.