سابقه کار و آکادمی مشاغل
دلیل اصلی که سابقه کار به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما تو سایت و اینستاگرام آکادمی مشاغل بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری مون , لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در مورد سابقه کاری در اختیارتون قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر رو دارید , این مقاله مناسب شماست.
- سابقه کار چیست؟
- چطور سابقه کاری پیدا کنم؟
- سابقه کار از کجا بیارم؟
- چگونه سابقه کار داشته باشیم؟
- مشکلات پیدا کردن سابقه کار چیست؟
- ….
سابقه کار از کجا بیارم؟
یکی از دغدغههای بزرگ این روزهای فارغالتحصیلان دانشگاهی برای یافتن کار و شغل مورد نظر خودشون، نداشتن سابقه کار است. و همین موضوع نداشتن سابقه کار کافی و مرتبط باعث افزایش روز افزون نرخ بیکاری فارغالتحصیلان دانشگاهی و افراد کوشا و توانمند جامعه خواهد شد.
در بسیاری از شرکتها و سازمانها، سابقه کاری یکی از معیارهای مهم برای استخدام محسوب میشود به همین جهت ممکن است شما هم دغدغه نداشتن سابقه کاری رو داشته باشید! اما چطور سابقه کاری پیدا کنیم؟
یافتن سابقه کاری معمولاً نیازمند یک هدف است، شما باید زمینه کاری خود را بدانید و با توجه به نیاز و مهارتهای لازم شغلی خود اقدام کنید. همانطوری که در مقاله “اهمیت مهارت شغلی در انتخاب شغل” نیز گفتیم، یادگیری مهارت شغلی باید با توجه به هدف شغلی شما انتخاب شود، این تمرکز موجب میشود تا مهارتهای خود را در یک راستا انتخاب کنید و از این شاخه به آن شاخه پریدن جلوگیری به عمل آید.
مهمترین مهارت شغلی برای ورود به بازار کار چیست؟
چگونه سابقه کار داشته باشیم؟
همانطوری که گفتیم داشتن مهارتهای لازم در زمینه شغلی شما، میتواند کمک بزرگی برای جبران سابقه کاری محسوب شود. اما هنوز چالشهای موجود در مسیر سابقه کاری وجود دارد به همین خاطر کارآموزی میتواند روش مناسبی برای یادگیری هر چه بیشتر شما در بازار کار باشد.
معمولاً کارآموزی در شرکتهای بزرگ میتواند مزایای بسیاری داشته باشد، اول اینکه شما با یک محیط کار حرفهای آشنا میشوید و نقش خود را در روابط سازمانی تعریف میکنید، این موضوع موجب افزایش روابط حرفهای شما میشود و با افرادی زیادی در حیطه کار و آینده شغلی خود ارتباط برقرار میکنید (این ارتباط در مصاحبههای شغلی آینده شما نیز بسیار تاثیرگذار است).
معمولاً اگر بتوانید تواناییهای خودتان را در دوره کارآموزی نشان دهید و در جایگاه خود سازنده باشید راه استخدام شما در همان شرکتی که مشغول به کارآموزی هستید باز میشود و اگر هم قصد کار در جای دیگری داشته باشید این سابقه کاری میتواند به شما کمک شایانی کند.
فعالیت در کارهای داوطلبانه مانند انجمنهای علمی در دانشگاهها و یا همکاری در گروههای استارت آپی میتواند به شما کمک بسیاری برای افزایش مهارتهای خود و پر کردن جای خالی سابقه کاری در رزومه شما کند.
از دیگر راههای پیدا کردن سابقه کاری میتوان به انجام کارهای فریلنسری اشاره کرد، امروزه در برخی از زمینههای محبوب کاری، امکان کار فریلنسری وجود دارد بنابراین اگر شما مهارتهای لازم در حوزه تخصصی خود را داشته باشید، میتوانید چند مدتی فریلنس کار کنید، خوشبختانه در کارهای فریلنسری میتوانید با توجه به میزان مهارت خودتان پروژه بردارید و این موضوع میتواند به ایجاد یک سابقه کاری قابل قبول برای شما تبدیل شود.
بهترین مشاغل فریلنسری کدامند؟
مشکلات پیدا کردن سابقه کاری چیست؟
متاسفانه امروزه افراد کمی نیستند که در ابتدای کار فریلنسری و یا کارآموزی مسیر شغلی خود را رها میکنند، در واقع بسیاری از افراد زمانی که در محیط واقعی کسب و کار قرار میگیرند تازه متوجه میشوند که به چه میزان به این شغلی که در حال تلاش برای آن هستند علاقهمندند، و حاضرند بخاطر آن سعی و کوشش کنند. تمام این مسائل موجب میشود که زمان زیادی را صرف این شاخه به اون شاخه پریدن کنید. این موضوع باعث خواهد شد که سابقه کاری شما در حوزههای غیرمرتبط اهمیتی نداشته باشد و موجب سردرگمی هر چه بیشتر شما شود.
پس در ابتدای مسیر شغلی خود باید بتواند موارد بسیاری را برنامهریزی کنید تا بتوانید از خود را برای موفقیت در مسیر آماده کنید.
یکی از مهمترین تصمیمات، انتخاب شغل مناسب شماست، ما در انتخاب شغل مناسب خود باید به میزان علاقه، استعداد، تواناییها و حتی مهارتهای خودمان توجه داشته باشیم و با دیدی همه جانبه به سراغ انتخاب شغل مناسب خود برویم.
چطور شغل مورد علاقه خود را پیدا کنم؟
شاید بتوان انتخاب شغل را بزرگترین تصمیم در مسیر شغلی خود بدانیم، شغل ما فقط منبع درآمد ما نیست، بلکه بخش مهمی از هویت ما را شکل میدهد و به زندگی ما نظم میبخشد، اما انتخاب شغل مناسب با توجه به تمام دغدغههای شما ممکن است کار سادهای نباشد به همین خاطر من در ویدیو زیر به سراغ دغدغههای شما در خصوص انتخاب شغل خواهیم رفت و بیشتر در خصوص این موضوع صحبت خواهیم کرد.
چون این مشکل مشترک خیلی از ماهاست.
من زمان زیادی از زندگیم رو صرف آزمون و خطا در شغل های مختلف کردم و سال های طلایی زندگیم صرف مسیرهای نادرست شد.
امروز از جای که هستم کاملا راضی و خوشحال هستم اما می تونست خیلی متفاوت تر باشه
ما یک بار زندگی می کنیم و قرار نیست تمام مسائل رو خودمون تجربه کنیم اشتباهات و تجربه دیگران یه الگو خوب برای ماست تا بدونیم بهترین مسیر کدومه و تو مسیر درست بیشتر پیش بریم این دوره تجربه و هزاران نفر مثله منه
من با ساختن این دوره خواستم درست نگاه کردن رو یاد بدم , خواستم این رو بهت بگم که هر مسیر , مقصد متفاوتی برات میسازه پس در مسیر درست قدم بردار
دوست داری مسیر درست خودت رو پیدا کنی؟
مقدمه :مسیر دو نفره
جلسه اول : راز بزرگ انتخاب شغل
جلسه دوم :عینک آفتابی رو به آینده
جلسه سوم : بلوغ شغلی
جلسه چهارم : جادوی شغل طلایی
جلسه پنجم : راهنمای منطقه طلایی زندگی
جلسه ششم: دستمال قدرت چهار گره
جلسه هفتم : چتر شخصیت
جلسه هشتم : اهرم استعداد
جلسه نهم : مهارت شغلی
جلسه دهم : توهم دانش
جلسه یازدهم : عشق ناب
جلسه دوازدهم : قانون جنگل
جلسه سیزدهم :درخواست سفارشی
جلسه چهاردهم : رمزگشایی
جلسه پانزدهم : فیلتر تصفیه بازار
جلسه شانزدهم :ضربه نهایی
سخن پایانی
قرار گرفتن در مسیر مناسب شغلی خود باعث خواهد شد که به سادگی با مشکلاتی مانند ساخت رزومه، سابقه کاری، تجربه کاری و … کنار بیایید و راه حل مناسبی را برای آن اخذ کنید. چون شما در راستای علاقه خود حرکت کردید به همین جهت حتی سختیهای این مسیر میتواند با رسیدن به موفقیتهای شغلی شیرین جلوه کند.
پس سعی کنید پیش از هر چیزی مسیر موفقیت خود را پیدا کنید و سپس بصورت هدفمند در مسیر درست زمان و انرژی خود را هزینه کنید، به همین دلیل دوره انتخاب شغل طلایی، دورهای است که دیدگاه شما را نسبت به انتخاب شغل تغییر میدهد و شما را در مسیر درست شغل ایدهآل خود قرار میدهد، ما در این دوره گام به گام برای انتخاب شغل طلایی خود کنار شما هستیم.