راهنمای راه اندازی قصابی
شغل قصابی از جمله مشاغلی است که بصورت مستقیم با بخشی از سبد خانوار در ارتباط است. به همین دلیل مغازه قصابی همیشه مشتریان خود را دارد و محصولات پروتئینی مثل گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت گوسفند، گوشت شتر، گوشت بوقلمون و … ارائه میکند. در کنار فروش بسیار خوبی که شغل قصابی دارد حاشیه سود مناسبی هم برای قصاب خواهد داشت. قصابي از جمله نیازهای هر محلی است، در صورتی که شما بتوانید فروش مناسبی داشته باشید درآمدهای بالایی از این شغل بدست خواهید آورد.
موقعیت مکانی مورد نظر شما برای راه اندازی مغازه قصابی به طور مستقیم بر میزان فروش شما تاثیرگذار است زیرا قصابي از جمله نیازهای ضروری است و میباست مغازه قصابی در موقعیتی با دسترسی خوب و پاخور مناسب راه اندازی شود تا با افزایش فروش بتوان میزان درآمد قصابی را تقویت کرد.
البته درآمد قصابی نیازمند شناخت فوت و فن شغل قصابی میباشد که چطور بتوانید تمام لاشه را به فروش برسانید و سودآوری کسب و کار خود را افزایش دهید به همین جهت ما در این مقاله و در ادامهی آن در سطح یک به بررسی تخصصی شغل قصابی و نحوه راه اندازی یک مغازه قصابي موفق خواهیم پرداخت بنابراین اگر قصد ورود به شغل قصابي را دارید در ادامه این مقاله همراه ما باشید.
درآمد قصابی چقدر است؟
مکان و موقعیت محل مغازه، در فروش روزانه دخالت مستقیم دارد و مکانهای پرتردد شانس فروش بیشتر و در نتیجه درآمد ماهانه بیشتری دارند.
میزان درآمد شغل گوشتفروشی بستگی به فروش روزانه قصابی دارد هرچه فروش بیشتری داشته باشد مسلماً درآمد بیشتری همکسب میکند
مهمترین نکته در این شغل و درآمد این شغل نحوه فروش گوشت میباشد که چطوری همهی لاشه محصول به فروش برسد،
نحوهی فروش گوشت نقش تعیینکننده در میزان درامد این شغل دارد که تلق و ترفندهای خاصی دارد که نیازمند کمی مهارت و اطلاعات میباشد
سود قصابی چقدر است؟
سوددهی شغل قصابی چیزی بین 10 الی 15 درصد میباشد که میتواند درفروشهای روزانه بالا درآمد مناسبی باشد.
البته این شغل هم مانند شغلهای دیگر فوت و فن و راهکارهایی داره که هم درآمد بالاتری کسب به شه و هم قصابی ضرر ده نباشه
راهنمای انتخاب شغل قصابی
شغل قصابی چیست؟
قصابی شغلی است که در آن محصولات پروتئینی نظیر گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت گوسفند، گوشت شتر، گوشت بوقلمون و … ارائه میشود و بعد از تحویل این محصولات به مشتری مبالغی بهعنوان اصل محصول و سود از مشتریان دریافت میشود
قصاب کیست؟
قصاب کسی است که گوشت را از کشتارگاه تهیه میکند. و به تیکه کردن آن میپردازد. با اقسام گوشت آشنایی دارد.
و میداند که هر قسمت از گوشت مناسب چه نوع غذایی است. از دیگر وظایف او پاک کردن گوشت و زدودن چربیهای اضافه و پاک کردن مو از سطح و بدنهٔ گوسفند میباشد.
وقتیکه مشتری وارد مغازهٔ شد، به او سفارش میدهد که چه نوع گوشتی میخواهد. و قصاب باید سریعاً به سفارش مشتری بپردازد
سرمایه اولیه و هزینه راه اندازی قصابی چقدر است؟
رهن و اجاره مغازه قصابی:
مساحت مورد نیاز برای مغازه این کسبوکار بین ۸ متر ۲۰ متر است و بهتر است در قلب بازار و در مناطقی با ترافیک پای بالا اجاره شود.
هزینههای رهن و اجاره مغازه نیز با توجه به شهر و موقعیت محل میتواند متغیر باشد.
سود مغازه گوشت فروشی در شهرهای پرجمعیت و شلوغ بسیار بیشتر از شهرهای کمجمعیت است
تجهیزات و امکانات شغل قصابی:
دستگاهها و تجهیزاتی منجمله، یخچال مخصوص نگهداری گوشت، ترازو، چرخگوشت، قلاب نگهدارنده شقههای گوشت، ساطور و … که از ملزومات این کسبوکار است
سرمایه برای خرید محصولات :
محصولات ارائهشده در مغازه گوشت فروشی عبارتاند از انواع گوشت قرمز، گوشت شترمرغ، گوشت بوقلمون و … که بهصورت روزانه توسط قصاب از کشتارگاههای مورد تایید وزارت بهداشت خریداری میشوند
و معمولاً قصابان باتجربه بر اساس حجم فروش خود نسبت به خرید محصول اقدام میکنند
حداقل هزینه راه اندازی
حداکثر هزینه راه اندازی
چرخ گوشت - یخچال - ترازو - میزکار - لوازم جانبی | 130 میلیون تومان | 300 میلیون تومان |
دکوراسیون فروشگاه | 20 میلیون تومان | 50 میلیون تومان |
امنیت فروشگاه | 2 میلیون تومان | 20 میلیون تومان |
خرید محصول | 30 میلیون تومان | 100 میلیون تومان |
لیست تجهیزات شغل قصابی
لیست محصولات قصابی
اگر به دنبال خرید تجهیزات قصابی هستید حتما پیش از آن مقاله راهنمای “تجهیزات قصابی” را در وبسایت ما مطالعه کنید تا علاوه بر شناخت تجهیزات این شغل بتوانید مناسب ترین انتخاب را داشته باشید.
مراکز تامین تجهیزات و محصولات قصابی
نمونه های واقعی
قصابی با تجربه 50 ساله
نمایش مصاجبهمزایای شغل قصابی چیست؟
- با توجه به اینکه محصولات غذایی و مصرفی ارائه میکنند، همیشه مشتری خود را دارد
- شغل قصابی از جمله مشاغلی است که به روحیه خاصی نیاز دارد و برای همین هم بقول معروف، دستتوی این شغل مانند سایر مشاغل چندان زیاد نیست
- هزینههای راهاندازی این شغل پایین است و هرکسی میتواند نسبت به راهاندازی آن اقدام کنید.
معایب شغل قصابی چیست؟
- گرانی دام و طیور، قدرت خرید مردم را کم کرده و خیلی زود سبب کسادی بازار گوشت قرمز میشود.
- فرصت کم قصابان برای فروش محصول و در نتیجه سیاه شدن، کبود شدن و تعفن گوشت درون یخچال که مشتری را فراری میدهد و دست قصاب را در پوست گردو میگذارد.
- تامین گوشت از کشتارگاهها روزانه و هر صبح انجام میشود و باید بر اساس نیاز روز گوشت سفارش داده شود. فروش پایین روزانه گوشت سبب میشود گوشت روی دست قصاب بماند و فروش بالا و بیشتر از خرید روزانه سبب میشود مشتری دستخالی از مغازه برود و گاهاً هیچگاه دیگر برنمیگردد.
- کار با چاقو و ساتور و حضور در یک فضای سرد و مرطوب، میتواند برای افراد آسیبپذیر در درازمدت چالشهای سلامتی ایجاد کند.
تحلیل شغل قصابی
رسته کسب و کار
میزان سرمایه
میزان رضایت
میزان تخصص
میزان زمان
میزان تحصیلات
سهولت در راه اندازی
جواز کسب قصابی یا گوشتفروشی را چطور تهیه کنیم؟
برای گرفتن جواز قصابی به اتحادیه صنف گوشت قرمز (تهیه و توزیع گوشت گاوی) شهر مورد نظر برید
- درخواست کتبی متقاضی پروانه کسب (جواز کسب)
- ثبت درخواست و ارائه رسید به متقاضی
- بازدید از محل واحد صنفی توسط کمیسیون بازرسی اتحادیه و ارائه گزارش
- بررسی درخواست متقاضی پروانه کسب (جواز کسب) در جلسه هیئتمدیره و ارائه پاسخ کتبی به وی
مرحله دوم صدور جواز کسب شغل قصاب موارد زیر می باشد:
در این مرحله از صدور جواز کسب ارائۀ یکی از مدارک ذیل جهت تعیین وضعیت ملکی واحد صنفی انجام می شود که شامل:
- سند مالکیت که باید به نام متقاضی باشد.
- اجارهنامهٔ رسمی که باید به نام متقاضی باشد.
- اجارهنامهٔ عادی (با اخذ تعهد محضری) بنام متقاضی باشد.
- مبایعه نامه که به نام متقاضی باشد، لازم است.
- حکم قطعی دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم سند اجاره لازم است.
- رسید پرداخت اجارهبهای معتبر لازم است.
ارائه یکی از مدارک ذیل جهت تعیین وضعیت نظام وظیفهٔ آقایان برای دریافت جواز کسب شغل قصاب شامل موارد زیر است:
- گواهی پایان خدمت آقایان
- گواهی معافیت دائم آقایان
- گواهی اشتغال به تحصیل لازم است.
- گواهی معتبر مبنی برداشتن معافیت پزشکی از حوزهٔ نظاموظیفه نیز لازم است.
- دفترچهٔ آمادهبهخدمت بدون مهر غیبت در مدت اعتبار آن لازم است