مشاغل زود بازده کشاورزی و آکادمی مشاغل
دلیل اصلی که مشاغل زود بازده کشاورزی به موضوع این مقاله تبدیل شده این بوده که جزو یکی از سوالات پرتکرار ما تو سایت و اینستاگرام آکادمی مشاغل بوده که با عبور از تعداد لایک های رای گیری مون , لازم دانستیم اطلاعات بیشتری در مورد طرح های زود بازده کشاورزی در اختیارتون قرار بدیم پس اگه شما هم سوالات زیر رو دارید , این مقاله مناسب شماست.
- مشاغل زود بازده کشاورزی در ایران کدامند؟
- چطور در مشاغل زود بازده کشاورزی سرمایه گذاری کنیم؟
- پرسودترین محصول کشاورزی در ایران چیست؟
- چگونه طرح های زود بازده کشاورزی را راه اندازی کنیم؟
- ….
مشاغل زود بازده کشاورزی چگونه مشاغلی هستند؟
مشاغل کشاورزی یکی از انواع کسب و کار است که بسیاری از افراد برحسب امکانات و علاقه تمایل به سرمایهگذاری در آن دارند. کشاورزی نیز مانند هر کسب و کار دیگری معایب و مزایای خاصی دارد، بنابراین شناخت و بررسی اولیه مشاغل کشاورزی حائز اهمیت است تا بتوانید با خیالی آسوده سرمایه گذاری کنید.
یکی از این نکاتی که در انتخاب مسیر سرمایه گذاری در شغل کشاورزی مهم است زمان بازدهی آن است. در مشاغل کشاورزی معمولا زمان بازدهی را میتوان زمان شروع محصولدهی باغ و یا زمینهای زراعی در نظر گرفت.
به عنوان مثال زمان بازدهی باغ گردو را میتوان بیش از پنج سال در نظر گرفت، زیرا هر نهال گردو پس از کاشت در زمین به حداقل پنج سال زمان برای رشد و محصولدهی نیاز دارد. درسته که زمان بازدهی باغ گردو ممکن است نسبت به محصولات زراعی طولانی به نظر بیاید و ما نمیتوانیم آن را جز مشاغل زود بازده کشاورزی بشمار بیاوریم.
اما از آنجایی که یک باغ گردو تا زمان طولانی (شاید تا 200 سال) با هزینه نگهداری پایین میتواند محصولدهی مستمر داشته باشد به همین خاطر میتوان این نوع مشاغل کشاورزی را یک سرمایه گذاری طولانی مدت و با حاشیه سود بالا نامید.
بسیاری از افراد برای شروع کسب و کار کشاورزی خود مجبور به اخذ تسهیلات و وام های بانکی برای تامین سرمایه اولیه هستند بنابراین مهم است که بتوانند برنامهریزی درستی برای بازپرداخت وام از طریق سود حاصل از کشاورزی داشته باشند؛
بنابراین لازم است تا بیشتر با زمان بازدهی مشاغل کشاورزی و انواع مشاغل زود بازده کشاورزی آشنا شویم.
ویژگی های مشاغل زود بازده کشاورزی چیست؟
مشاغل زود بازده کشاورزی معمولا شامل پرورش زودبازه محصولات کشاورزی هستند که در کنار حاشیه سود بالا، بازگشت سرمایه آن کوتاه مدت است. به همین خاطر افراد میتوانند با خیالی راحتتر به سرمایه گذاری در این مشاغل مشغول باشند. در سالهای اخیر با مکانیزه شدن کشاورزی در جهان همواره سعی بر کاهش هزینهها بوده است.
کاهش هزینههای اضافی و استفاده از بذرها و نهالهای اصلاح شده و همچنین متدهای روز دنیا در عرصه کشاورزی میتواند تا حد زیاد سودآوری کسب و کار کشاورزی شما را افزایش دهد.
چگونه طرح های زود بازده کشاورزی را راه اندازی کنیم؟
همانطوری که پیش از این در مقاله ایده های مشاغل کشاورزی نیز گفتیم بسیاری از محصولات کشاورزی در کشور ما به دلیل ارزش صادراتی بالایی که دارند به یکی از حوزههای کشاورزی پولساز تبدیل شدهاند.
به عنوان مثال کاشت زعفران یکی از این مشاغل کشاورزی زوده بازده است که علاوه بر سود بالا و بازگشت سرمایه کوتاه مدت، درآمد قابل توجهای نیز بهمراه دارد. از سوی دیگر درآمد یکی از شاخصه مهم هر کسب و کاری است. امروزه کشاورزی صنعتی در کشور ما در ابعاد بزرگ و با توجه به نیاز کشور انجام میشود.
به همین دلیل کشاورزی در کنار تمام سختیها و زحمتهای ناشی از این کار، میتواند درآمد بالایی را به ارمغان بیاورد.
البته پیش از هر گونه سرمایهگذاری بهتر است که بدانیم قرار است بر روی چه چیزی سرمایه گذاری کنیم و متوسط درآمد این شغل چقدر است. به همین خاطر ما در مقاله مشاغل کشاورزی پردرآمد به بررسی کسب و کارهای کشاورزی با توجه به میزان درآمد آنها پرداختهایم. پس اگر شما هم در فکر راه اندازی مشاغل کشاورزی با درآمد بالا هستید خواندن این مقاله میتواند برای شما مفید واقع شود.
شاید در گذشته بسیاری از افراد مشاغل کشاورزی را جز مشاغلی با درآمد پایین میدانستند اما امروزه با مدرن شدن دنیای مشاغل کشاورزی و ایجاد مشاغل کشاورزی جدید، شاهد رشد چشمگیر کسب و کار کشاورزی هستیم به نوعی که افراد زیادی برای سرمایه گذاری های خود به سراغ مشاغل جدید کشاورزی خواهند رفت.
چرا که مشاغل جدید کشاورزی با بهره گیری از شیوه های مدرن توانسته اند با کاهش هزینه های جاری و افزایش تولید به پرورش پردرآمدترین محصولات کشاورزی دست پیدا کنند به همین سبب اگر شما هم به راه اندازی مشاغل جدید کشاورزی علاقه مندید و می خواهید کسب و کار کشاورزی مدرن و بروز خود را راه اندازی کنید از شما دعوت می کنم که در مقاله ” مشاغل جدید کشاورزی ” همراه ما باشید تا با موفق ترین ایده های مشاغل جدید کشاورزی آشنا شویم.
بررسی مشاغل زود بازده کشاورزی در ایران
بررسی مشاغل زود بازده کشاورزی با عینک های مختلف ( جهت گیری های مختلف ) مسلماً نتایج متفاوتی هم می تونه داشته باشه.
ما تو آکادمی مشاغل به دلیل اینکه اطلاعات تمام رسته های شغلی رو در اختیارتون قرار میدیم , قرارِ مشاغل کشاورزی رو کامل تر و از دیدگاههای مختلف باهاتون در میان بذاریم , پس بریم سراغ بررسی مشاغل کشاورزی در ایران…
بررسی مشاغل کشاورزی در ایران
مشاغل کشاورزی جزء شغل های پر زحمت و البته پر روزی است که از قدیم و ایام در بازار ایران برای تامین مواد غذایی در کشور پر اهمیت بوده است. دلیل اهمیت رو هم تو این مقاله ( کشاورزی در ایران ) توضیح دادیم. پس مسلماً بررسی شغلهای زود بازده در میان مشاغل کشاورزی میتوانند ایده های مناسب زیادی را در اختیار ما قرار دهد.
ولی قبل از بررسی ایده های پولساز کشاورزی شاید لازم باشد جواب این سوال را هم بدانیم که آیا شما مناسب کار کشاورزی هستید یا نه؟ ما این سوال را در مقاله به عنوان (کشاورزی مناسب چه افرادی است ؟) بررسی کردیم که حتماً بهتون تو تصمیم گیری کمک میکنه.
اما اگر نسبت به شغل های کشاورزی علاقمند هستید و همیشه دنبال یک ایده تولید محصول کشاورزی مناسب خودتون می گشتید در ادامه چند مورد از مشاغل زودبازده و پرسود در حوزه کشاورزی رو باهاتون به اشتراک گذاشتم , میتونید کلیک کنید و اطلاعات کامل اون ها رو ببینید.
همچنین اگه دوست داشتید لیست کامل مشاغل کشاورزی را هم ببینید می توانید بر روی دکمه لیست کامل کشاورزی کلیک کنید.
جدیدترین مشاغل کشاورزی
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
رسته شغلی
سود
سرمایه
رضایت
تخصص
زمان
تحصیلات
سهولت
10 پیشنهاد ویژه برای مشاغل زود بازده کشاورزی با سودآوری بالا
حالا که مشاغل کشاورزی زود بازده را از نظر بازدهی سرمایه و میزان سودآوری بررسی کردیم , شاید مقایسه و انتخاب قدری براتون سخت باشه.
اولین پیشنهاد من اینه: اگه واقعا نمیدونی کدوم شغل مناسبت هستش و تو انتخاب شغل به کمک نیاز داری , من تجربه خودم رو تو این جا ( انتخاب شغل طلایی ) باهاتون به اشتراک گذاشتم که میتونه بهتون کمک کنه
و اما پیشنهاد دوم: راه حل دوم من , بررسی این ( Top 10 ) یا همون ده تا پیشنهاد ویژه برای مشاغل زود بازده کشاورزی با سودآوری بالا هستش.
1. کشت و پرورش زعفران
زعفران گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان است که سرده زعفران بعنوان ادویه در آشپزی کاربرد دارد.
تولید زعفران در کشور ما ایران تاریخچهای طولانی دارد و کشت آن از قدیم در بیشتر استانهای مرکزی ایران رواج داشته است.
گیاه زعفران یکی از مهمترین گیاههای صادراتی ایران و سلطان گياهان دارویی جهان بوده و با توجه به اشتغال بیش از ۱۰۰ هزار نفر در منطقه خراسان رضوی و همین تعداد در سایر نقاط کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است. به دلیل اهمیت بالای صادرات زعفران و همچنین سود مناسب آن، کشت و پرورش زعفران به یکی از مهمترین مشاغل زود بازده کشاورزی در ایران تبدیل شده است.
ما در مقاله ” کشت و پرورش زعفران ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد کشت و پرورش زعفران پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای کشت و پرورش زعفران نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
2. کاشت و پرورش انبه
انبه از جمله میوههای مناطق گرمسیری و بومیان هند، پاکستان و بنگلادش است. اما با توجه به استقبال دنیا از میوه انبه ، پرورش آن نیز در سراسر دنیا گسترش یافت. میوه انبه هم بصورت تازه خوری و هم برای مصرف در صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
امروزه پرورش انبه در استانهای جنوبی ایران از جمله هرمزگان، سیستان و بلوچستان و کرمان، و همچنین در شمال ایران در استان گیلان رواج دارد. برای احداث باغ انبه باید در قدم اول اقدام به تهیه نهال های مناسب کنید، زیرا تکثیر انبه از طریق تکثیر بذر آن کار سختی است که برای احداث باغ توجیه اقتصادی ندارد.
ما در مقاله ” پرورش انبه ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد کاشت و پرورش انبه پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای احداث باغ انبه نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
3. پرورش انگور
انگور از جمله محصولات کشاورزی در کشور ماست. انگور علاوه بر تقاضای بالایی که در داخل کشور دارد، سهم مناسبی از صادرات محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده است.
درخت انگور از جمله رونده هایی است که رشد بسیار خوبی دارد و به همین دلیل این محصول بازده ای بالایی دارد و بازگشت سرمایه آن کوتاه مدت است.
ما در مقاله ” پرورش انگور ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد کاشت و پرورش انگور پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای احداث باغ انگور نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
4. پرورش توت فرنگی
توت فرنگی از جمله محصولات کشاورزی جدید و پرطرفدار در ایران است. توت فرنگی که از گروه سرخسیان بومی جنگلهای اروپا است در ابتدا به علت خاصیت دارویی مورد توجه قرار گرفت.
اما بعدها با انتقال گیاه توت فرنگی به زمینهای کشاورزی، آن را بصورت اهلی پرورش دادند. یکی از روشهای متداول کاشت توت فرنگی در ایران کشت هیدروپونیک است.
در روش هیدروپونیک گیاه بدون خاک در گلخانه کشت میشود و مواد غذایی خود را بصورت محلول دریافت میکند. پرورش توت فرنگی چه در گلخانه و چه در زمین میتواند یکی از مشاغل کشاورزی پردرآمد در ایران باشد.
ما در مقاله ” پرورش توت فرنگی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد پرورش توت فرنگی پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای پرورش توت فرنگی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
5. کشت و پرورش چای
چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در جهان است که از اوایل قرن ۱۷ ام مصرف آن در دنیا رواج پیدا کرد. تنوع چای شامل چای سیاه، چای سبز ، چای اولانگ و چای سفید میشود که با پردارزش های مختلف به آنها عطر و طعم های خاص را اضافه میکنند.
گیاه چای از جمله گیاهانی است که در مناطق گرمسیر و مرطوب رشد میکند. بارندگی فراوان و خاک اسیدی تاثیر زیادی بر افزایش کیفیت چای دارد. در کشور ما ایران سالانه حدود ۱۱۰ هزار تُن چای مصرف میشود که فقط ۲۳ درصد آن در داخل کشور کشت میشود.
کشت چای در کشور ما در اختیار استان گیلان است که با حدود ۲۸ هزار هکتار باغ چای رکورددار کاشت چای در خاورمیانه است.
ما در مقاله ” پرورش چای ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد کشت و پرورش چای پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای کشت و پرورش چای نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
6. کاشت و پرورش گل محمدی
گل محمدی یکی از انواع گل های رز است که به دلیل مصارف بالای آن صنایع گلاب سازی، دارویی، عطر و … کاشت و پرورش آن رونق زیادی پیدا کرده است.
از ویژگی های قابل توجه گل محمدی میتوان به سازگاری بالای آن به محیط و مقاومت آن نسبت به خشکی اشاره کرد، تا جایی که مزراع گل محمدی تا دو بار در سال به آبیاری نیاز دارد.
استان های اصفهان، فارس، کرمان، آذربایجان شرقی از جمله استانهایی هستند که از دیرباز تا کنون گلستانهای گل محمدی زیادی داشتهاند. به خصوص در استان اصفهان و شهرستان کاشان صنعت گلاب گیری به یکی از فرهنگها و رسوم مردم این منطقه تبدیل شده است.
اراضی زیر کشت گل محمدی در استان اصفهان به بیش از ۳۵۰۰ هکتار میرسد که نشاندهنده این کسب و کار بزرگ در این استان است.
ما در مقاله ” پرورش گل محمدی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد کاشت و پرورش گل محمدی پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای کاشت و پرورش گل محمدی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
7. کاشت و پرورش پشن فروت
پشن فروت که به میوه گل ساعتی گفته میشود از جمله میوههای استوایی و آبدار است.
تنوع میوه پشن فروت بسیار زیاد است اما غالباً به رنگ زرد و بنفش است.
گل ساعتی از جمله گیاهان بومی جنوب برزیل است که عمر آن حدود ۵ تا ۷ سال است و در بیشتر مناطق بخاطر زیبایی گل آن مورد استفاده قرار میگیرد. طعم میوه پشن فروت به دلیل ترش و شیرین بودن و بوی بسیار خوب آن را به یکی از میوههای محبوب در مناطق گرمسیری تبدیل کرده است.
حساسیت زیاد درخت پشن فروت به سرما و نیاز آن به گرما و رطوبت باعث شده است تا کاشت و پرورش پشن فروت به استانهای شمالی و جنوبی در کشور ما محدود شود. معمولا یک سال بعد از راه اندازی مزرعه گل ساعتی، میوه دهی آن شروع میشود بنابراین پرورش پشن فروت را میتوان یکی از مشاغل زود بازده کشاورزی دانست.
ما در مقاله ” پرورش پشن فروت ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد کاشت و پرورش پشن فروت پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای پرورش پشن فروت نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
8. پرورش قارچ
همانطور که می دانید قارچ از جمله محصولات کشاورزی که برای رشد و تکثیر به نور نیازی ندارد پس می توان پرورش آن را از زیر زمین و یا پارکینگ خانه ها هم شروع کرد. به همین دلیل پرورش قارچ جز بهترین مشاغل کشاورزی خانگی تلقی میشود.
سود بسیار مناسب این محصول در کنار سهولت راه اندازی به یکی از مزیت های بزرگ آن تبدیل شده است. بازار این محصول پر رونق بوده و نیاز آن همواره احساس می شود. به دلیل شرایط ساده پرورش قارچ و سود مناسب آن، میتوان این شغل را یکی از مشاغل زود بازده کشاورزی در نظر گرفت.
ما در مقاله ” پرورش قارچ ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد پرورش قارچ پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای پرورش قارچ نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
9. کاشت و پرورش کیوی
کیوی از جمله میوه های پر مصرف در بازار ایران و بازارهای جهانی است و در سالهای اخیر به دلیل تقاضای بالای آن، کاشت و پرورش کیوی با درآمدهای سرشاری روبهرو شده است. درختچه کیوی از جمله درختچه های خزنده هستند که برگ های قلبی شکل دارد.
پرورش کیوی معمولا در آب و هوای شمال ایران و در استان های گیلان و مازندران به خوبی انجام میپذیرد و جز مشاغل زود بازده کشاورزی در مناطق خزری و معتدل به حساب می آید.
ما در مقاله ” پرورش کیوی ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد کاشت و پرورش کیوی پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای کاشت و پرورش کیوی نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.
10. پرورش هل
هل یکی از ادویههای معطر است که بهعنوان ملکه ادویهها شناختهشده است؛ این چاشنی پرطرفدار بعد از زعفران و وانیل یکی از گرانقیمتترین ادویهها شناختهشده است.
البته از این ادویه معطر فقط در چای، غذاها و دسرها استفاده نمیشود بلکه خواص گیاهی و دارویی آن نیز در طب سنتی اهمیت دارد. از میوههای هل در صنایع غذایی، شیرینی سازی، نوشابهسازی و صنایع تولید نان استفاده میشود. در چای نیز عنوان طعمدهنده و ضد نفخ استفاده میشود.
ما در مقاله ” پرورش هل ” به معرفی این شغل و آموزش صفر تا صد پرورش هل پرداخته ایم. هر آن چیزی را که برای پرورش هل نیاز دارید را به صورت یکجا در این مقاله در اختیار شما قرار میدهیم.